You are currently viewing Mit üzen a tarot márciusra?

Mit üzen a tarot márciusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a januári  ingyen jóslás!

Tarot jóslás

Első lap: Papnő

Kezedbe veheted a sorsod, a tudásod megvan hozzá, mégis sok korlátot érzel magad körül. Kerüld a mérgező embereket munkádban és magánéletedben is egyaránt! Inkább csak a közvetlen feladataidra érdemes összpontosítanod. Benned van minden tudás, nincs minden esetben szükséged tanácsokra, hiszen ebben a hónapban könnyen csalódhatsz hozzád közel álló emberekben. A siker kulcsa most a te kezedben lesz, amivel akár sorsfordító erőket is előhívhatsz. Szerencséd március második felében lehet leginkább. Kérd a márciusi sorfordítást, ami az egész évedre hatással lehet! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT!

Párkapcsolatodban túl sok időt töltesz elzárkózva, párodat kizárva, ami miatt időnként alaptalanul is féltékeny lehet. Vegyél időként erőt magadon és a zárkózottabb oldaladat ne engedd mindig túlságosan felülkerekedni! Jó, ha a hónapban egy-két közös és vidám programot is beiktattok, legalább a hétvégi napokra. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most megismerheted azt, akivel majd a nyári hónapokban kapcsolatot alakíthatsz ki, de addig még elég rázós út vár majd rátok. 

Olvasd el a Tarot kártya 2024-es jóslatát is ITT!

Második lap: Remete

Pénzügyeidben sok olyan lehetséges forrásra leszel figyelmes, amelyeket csak később leszel majd képes igazán kiaknázni. Légy bölcs és a lehetőségeket ne vesd el, hanem tedd őket talonba! A jövőd anyagi alapjai mutatkoznak meg számodra januárban, amelyeket ügyesen kell majd kezelned. Nem mindegy most, mire mondasz igent és mire nemet. Érdemes minden anyagi vagy munkahelyi döntést többször megrágnod. Szerencséd több különleges napon lehet, amihez érdemes beszélned egy asztrológussal. Tudd meg, melyek lesznek a szerencsenapjaid az asztrológia szerint! Nem muszáj emeltdíjas vonalat hívnod, ITT valami sokkal olcsóbbat találsz!

Párkapcsolatodban sok heveny vita lesz, amit legszívesebben nem is szeretnél lereagálni. Sajnos miatta közönyösnek tűnhetsz, így később minden egyszerre szakad majd a fejedre. Jobb, ha azonnal megbeszéltek minden gondot, mert a szőnyeg alja már így is tele van. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nem sok esélyed van megismerni az igazit. Emberek között viszont tölthetsz időd, de sokszor érzed majd azt, hogy kilógsz a sorból. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Pénz, szerelem, siker – egyetlen egyszerű módszerrel! Nézz utána ITT!

Harmadik lap: Szeretők 

Sokszor hasznosak a szövetségek, amelyek nagyon sok segítséget jelentenek munkád során. Az üzleti ajánlatokat viszont kezeld óvatosan, mert nem mindenki lesz őszinte veled! Bizonyos lehetőségek nagyon sokat ígérnek majd és pont ez lesz bennük a nagyon gyanús. Érdemes Fortunában is bíznod, de ott inkább egyedül próbálkozz. Ne feledd, „közös lónak túros a háta”! Kerülj fel inkább a januári nagy szerencse mágiára, csináld meg te magad a szerencséd! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT, lehet, éppen te leszel az, aki ingyenes perceket is kap!

Párkapcsolatodban egyre több kihívás jelenik meg. Bizonyos célokhoz nagyon közel jártok, amelyek megelégedettséggel töltenek el. Azt viszont mindketten nyugtázzátok, hogy időnként jobb nem erőltetni a dolgokat. A dolgok, amelyek maguktól jönnek, sokszor többet érnek mint az erőltetett menetek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most egy ismerősöd be is mutathat neked valakit, akit később jobban is megismerhetsz. Elsőre nem lesz szimpatikus, később mégis lesz benned egyfajta különleges vonzalom, ami több találkozást is eredményezhet.

Keress minket bizalommal!

Normál díjas vonalunk: 061 550 73 23 amennyiben erre nincs lehetőséged emelt díjas vonalon érsz el minket azonnal: 0690603831 (508Ft/perc)

Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztria +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)

NORMÁL DÍJAS jóslási csomag ajánlatainkat itt találod: www.asztroklub.hu/webaruhaz

  • webshopban azonnal megrendelheted a perceket.
  • Amennyiben nem felel meg a bankkártyás fizetési lehetőség, akkor rendelj az ügyfélszolgálaton! Munkanapokon 8-16 óráig hívhatsz minket: 061 550 73 15