You are currently viewing Cigánykártya üzenete áprilisra!

Cigánykártya üzenete áprilisra!

Az áprilisi ingyen jóslás lassú ébredést jelez előre a télből. A hónap kártyája nem a legjobb lap, de ezt is el kell tudnunk fogadni. Ez a kártya sokak tetszését nem fogja megnyerni, viszont a lapokat különleges technikával rakom ki, azaz pusztán dramaturgiai okok miatt nem fogom felcserélni a kártyát. Tehát a hónap lapja a Betegség kártyája, amelyet felfoghatunk figyelmeztető lapnak is. Valóság és valóság, rejtett kettősség, nagyon komoly lapról van szó! Ne feledd, mikor a cigánykártya lapjait vizsgáljuk, egy olyan kártyáról van szó, amelyen görög mitológiai alakok is szerepelnek! Sokkal mélyebb a kártya jelentése, mint azt a laikus leírások mutatják. Azt tudd, valójában nincs rossz lap egy kártyában, ahogy jó lap sem igazán van. Minden kártyában ott van a pozitív és negatív töltés is. 

A Betegség lapjára a cigánykártya jóslásnál úgy szoktam gondolni, mint az elkerülhetetlen fájdalomra vagy nehézségre. Leginkább csak akkor nevezhető ez betegségnek, ha nem akarjuk elfogadni – ebben az esetben legtöbbször – önmagunkat. Nézzük főlapként, hogyan is hat ez a kártya az életed pár fő területére az áprilisi cigánykártya jóslás szerint!  

 

ITT kiderítheted, hogyan alakulnak pénzügyeid a tavasz folyamán!

 

Elkerülni nem lehet azt, ami elkerülhetetlen. Lépj az elfogadás útjára és emlékezz arra, honnan is indultál. Idézd fel magadban érdemeid, idézd fel azt a sok küzdelmet, amelyen keresztül mentél, hogy eljuss oda, ahol éppen most vagy.  Anyagi sikereid és lelkiállapotod között gyakran van szoros kapcsolat. A rossz dolgok sokszor csak a felesleget veszik le rólunk, éppen ezért gondold át, mi az, ami felesleges az életedben, mi az, amire egyáltalán nincs szükséged, mégis sokba kerül? 

Szállj szembe a rossz szokásaiddal, tedd le a cigit, ha dohányzol! Kerüld a mobilod, ha egész nap azt nyomkodnád! Győzd le az időrablókat és csak azzal foglalkozz, ami neked és családodnak leginkább jó! Mindaz, amin eddig keresztül mentél, bizony képes győzni minden olyan dolog felett, amely blokkol téged. 

A betegség elkerülhetetlenségében nem maga a betegség elkerülhetetlen, hanem önmagunk legyőzése, ami annyit tesz, hogy magasabb szintre kell hangolnod magad. Mindez a hangolódás a cigánykártya szerint nem csak téged emel ki a korlátaid közül, hanem megteremt egy jó anyagi karmát. Minden adottá válik ahhoz, hogy utad képes lehess folytatni. A múlt hónap kártyája a cigánykártya legfőbb lapja volt, az Utazás, ami most is itt van a kirakásban.

Tudd meg Violától, milyen akadályokat kell legyőznöd a gazdagságért, a gondtalan életért! Hívd a 619 kóddal, a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kártyája nemcsak az akadályokat mutatja, hanem a megoldásokra is felhívja a figyelmed!



Nézd meg ITT, milyen mantrát mondj el a bőség és szerencse bevonzásának érdekében!

 

Munkádban, karrieredben menj azon dolgok elé, amelyektől leginkább tartasz! Úgysem kerülheted el őket. Az április szeszélyes hónap, éppen ezért lesz forgandó a szerencséd is. Bátorságod és félelmeid legyőzésében ott van veled a szerencse, ha viszont meghátrálsz, elhagy Téged. A siker és a szerencse kézen fogva járnak. Bizonyos feladatoktól lehet meghátrálsz majd, bizonyos dolgokat lehet, hogy halogatni szeretnél, most majd ezt ne tedd! Minél több nehézséggel jár valami, annál inkább azt kell a feladataid listáján előre venned.

Párkapcsolatodban ideje kimondani bizonyos dolgokat, amelyeket régóta nem mersz. Mondd el a párodnak, hogy mire is vágysz te leginkább! Beszéljetek a gyermekvállalásról, hiszen mindketten szeretnétek magasabb szintre emelni a kapcsolatotokat. Ideje kimondani mindazt, amit eddig nem mondtatok ki egymás irányába. Hazudnék, ha azt írnám, az április jó hónap lesz a cigánykártya jóslat szerint. Sok párkapcsolat fut majd zátonyra, de ennek elsősorban az lesz az oka, hogy a ki nem beszélt bajok már elviselhetetlen feszültséget keltenek. Jó hír viszont, hogy beszélgetéssel mindent gondot meg lehet oldani.  

 

Szeretnéd még tavasszal behívni életedbe a bőséget, a szerencsét, a sikert vagy a szerelmet? Kérd a legjobb cigánykártya jósok tanácsát, hogyan érheted el vágyaidat a lehető legrövidebb úton! Keresd bizalommal Xalent vagy Violát a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!