You are currently viewing Cigánykártya jóslás márciusra 2021.

Cigánykártya jóslás márciusra 2021.

Cigánykártya üzenete Márciusra 

Március az elindulás hónapja a cigánykártya jóslat szerint, ami egy kiváló hónapot jelöl arra, hogy bele kezdj bizonyos dolgokba. A nagy utazás nem feltétlenül jár azzal, hogy elhagyd otthonod, városod vagy hazád. Az Utazás lapja arra ösztökél, hogy megismerd saját határaid, hogy felismerd magadban az alkotó erőt. 

A hónap lapja az Utazás lapja. Az Utazás sosem turistáskodást jelez, a roma kultúrában az Utazás maga volt az élet, hiszen vándor élethez szokott nép volt még akkor, mikor a kártya megszületett. Éppen ezért jelent ez kártya számodra kezdést, különösen a márciusi időszakra, hiszen a tavasz kezdetével hagyta el a cigánytábor a téli szállást, s kezdték meg az utazásokat, vándorlásukat egész Európában. Ne feledd, a hónap lapja, az Utazás – s ez lap maga az élet!

Hívd Szegedi Pannit a 06 90 603 831 számon (508Ft/perc), kérj egy részletes cigánykártya jóslást a legjobbtól!  

Olvasd el ITT a cigánykártya 2021-es üzenetét is!

Anyagiakban az ingyen jóslás szerint jó hónap előtt állsz. Amennyiben nincs rajtad semmi korlát, semmilyen blokk, inkább magadra kell szedned a pénzt, mintsem azt kiadnod. A hónap végét akár megtakarítással is zárhatod majd. Jó hónap ígérkezik, de szinte karmikus kötelesség most takarékoskodni, spórolni az erőforrásaiddal! Bizonyos dolgok, mint például a kidobott élelem, a pazarlás, balszerencsét is hozhatnak. Éppen ezért a lomtalanítást most hagyd későbbre, inkább arra figyelj, hogy mi az, amit valójában te akarsz elérni pénzügyeidben! Bármi elindulhat most számodra, hiszen a szerencse nagyon bőkezű lesz azokkal, aki valahová el szeretnének jutni. Hívd Aurethielt a 06 90 603 831 számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e közeledben balszerencsét hozó szimbólum vagy tárgy! 

ITT megtalálod a te személyes sikereket, szerencsét és boldogságot hozó mantrádat!

Munkádban a sikert nem adják ingyen, ezt jól tudod. Mutasd meg, hogy hajlandó vagy energiát fektetni az előrelépésedbe. Mutasd meg, hogy munkahelyed a magadénak is érzed és bármire képes vagy azért, hogy megóvd és hasznot termelj. A tisztelet és a becsület nagyon ritka erény már a világban. Amennyiben mindkettőre képes leszel vagy éppen képes vagy, még a legőrültebb vezető szívében is képes lehetsz reményt ébreszteni. Tedd meg azt, amit csak kevesek tesznek, maradj továbbra is kitartó, becsületes és szókimondó! Vállalkozóként viszont tiszteld az ügyfeleid és légy velük rendkívül tapintatos, mert hamarosan olyan idők következnek, amikor a bizalom lesz a legbiztosabb valuta.  

Hívd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/Perc), kérj sikermágiát, ha kétséged van munkáddal kapcsolatban! 

A szerelem nem mindig gyötrelem. Boldog és szép hónapod lehet. A februári viták, összekapások feledésbe merülnek. Légy bölcs, nem kell minden vitát lezárni. Nem szükséges minden apró sebet vagy karcolást feltépned. Időnként szavak nélkül is létezik a bocsánatkérés s azt szavak nélkül is lehet viszonozni. A hónap kártyája az Utazás, a roma nép számára ez az életet jelentette, ahogy fentebb is írtam, s az élet forrása maga a természet. Élvezzétek a természetet kicsit, menjetek ki pároddal a legősibb szentélybe s élvezzétek annak áldását! Márciusban legalább egy naplementét kövessetek végig, hiszen igazi áldást a párkapcsolatra csak a Földanya adhat. Ez a hónap kiváló hónap a kezdetekre, kiváló időszak a lánykérésre, arra, hogy boldogabb dimenziókba utazz az otthonodban.  

Foglalkoztatnak olyan kérdések, amik már régóta nem hagynak nyugodni? Bizonytalan vagy a jövődet illetően? Kérj tanácsot a lapoktól, mindig megmutatják a válaszokat és a helyes irányt! Keresd Szegedi Pannit vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!