You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot Áprilisra ?

Mit üzen a tarot tarot Áprilisra ?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az áprilisi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
Tarot kártya

Első tarot lap: Bolond 

Április első lapja mi más is lehetne, ha nem a Bolond? Anyagiakban jó hónapot jelez előre a kártya. Most jó megragadnod a lehetőséget, igaz, nem mindenki fog érteni, a lendületed sokak számára idegen lesz. Munkádban régóta halmozódó bajokat oldhatsz meg. Pénzügyeid ennek arányában javulhatnak majd. A váratlan döntéseket viszont kerüld, azaz költekezz visszafogottan, mert a kártya jelzi, hamar hozhatsz könnyelmű döntést! A hónap első fele lehet számodra szerencsésebb.

Szerelemben párod nem ismer rád, képes leszel oldani benne a feszültséget. Jó hatással leszel nem csak rá, de barátaidra is. Akár régi sértettséget is megbocsáthatsz, ami később a hasznodra lesz. Most nagyon megerősíted a párkapcsolatod, amennyiben abban nem sok gond van. Ha viszont sok bajotok van egymással, könnyen lehet, hogy a szakítás útjára lépsz. Amennyiben nincs párkapcsolat az életedben, egy őrült kalandból bármi lehet… 

Kérj egy szerelmi jóslást, ha úgy érzed, valami több egy „őrült kalandnál”! Nem muszáj emeltdíjas vonalat hívnod, ITT valami sokkal olcsóbbat találsz!

tarot kártya

Rólad vajon mi derül még ki? Rejtett titkokat találsz ITT!

Második tarot lap:Papnő 

Mértékletességed és tisztánlátásod sok bajtól megóv most. Sokan szeretnének tőled tanácsot kérni munkádban, amit te bölcs hallgatással kezelsz. Előrelépés lehet számodra ez a hónap, abban az esetben, ha képes vagy tanulni. Könnyen lehet, hogy munkahelyeden is lesz erre lehetőséged, amire most nem mondhatsz nemet. Legnagyobb gondot a zárkózottságod jelentheti, bizonyos kérdésekben. Szerencséd lehet minden hárommal osztható, vagy olyan napon, amelyben szerepel a hármas szám. 

Kérd a tavasz legerősebb mágiáit, ha szeretnél előrébb lépni életed bizonyos területein! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT

Szerelemben nem leszel most egy főnyeremény. Minden más foglalkoztat, csak a magánélet nem. Élvezed az ébredő természetet, sportolnál és élvezni szeretnéd a szabadságot, nem igazán vágysz érzelmileg mély életre, de még az érintés sem vonz. A tavasz a szerelem évszaka, de nem mindig szól minden erről, hiszen az ébredő természet csodálata is ott él benned. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nem sok esélyed van ismerkedni. Ha mégis megismersz valakit, az nagyon különleges kapcsolatot jelent majd. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

tarot kártya

ÍGY védd meg magad a sorscsapások és ártó erők ellen!

Harmadik tarot lap: Remete  

Munkádban sokan magadnak valónak tartanak, de most pont így leszel eredményes. Időnként hasznos a magunk útját járni. Úgy érzed, nem vagy csapatjátékos, különösen ha ez a csapatjáték a munka ellógásáról szól. Szorgalmad, kitartásod és tudásod most jutalmazva is lehet, csak el ne kövesd a lap tipikus hibáját! Azaz, utolsó pillanatban ne fordíts hátat mindennek! A Remete szerencséje a természethez is kapcsolódik, így áprilisban jó eséllyel lehet szerencséd a kellemes napsütéses napokon. Kérj tanácsot az egyik látónktól, ha bizonytalan vagy a tavaszi sikerekben! Most nagyon olcsón hívhatsz minket, olvasd el a részleteket ITT!

Szerelemben légy kitartó, amennyiben a harmadik lapot választottad! Ragaszkodnod kell céljaidhoz, akár párod véleményével szemben is! Időnként te viszed előre a dolgokat, mivel párod sokszor akad el kétségei miatt. Éppen ezért neki is szüksége van a bátorító erődre. Nem szabad elfelejtened, hogy mit is jelentesz neki valójában! Lehet, a múzsája vagy, de lehet, még attól is több, csak a hétköznapok mindezt gyakran mossák el. Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos, mert könnyen kerülhetsz egy ravasz szerető bűvkörébe!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!