You are currently viewing Mit üzen a tarot márciusra ?

Mit üzen a tarot márciusra ?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a márciusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
Tarot kártya

Első lap: Papnő

Az érkező tavasz, a fordulópontok hónapja itt van. Mire a tavaszi nap-éj egyenlőség és a Telihold fénye megérint, számtalan változásra ösztönző tudás lesz a birtokodban. A tudás a kezedben lehet pénz is, hiszen munkádban most szakértelmed sokat érhet. Tudnod kell, milyen alapokat helyezel le, hiszen egy újév is kezdődik, mivel a zodiákusunk a Kos jeggyel kezdődik, amelynek ideje március 21-én van. Anyagiakban a bölcsességed képes lehet bőséget teremteni. A szerencse március első felében lehet veled jobban, utána már a biztos sikerekben kell bíznod.

Kerülj fel a márciusi szerencsevonzásra, hogy minden jó dolog megtalálhasson a hónapban! Elérsz minket normál díjas vonalon is. Nézd meg ITT, melyik számot kell hívnod!

A szerelem tüze nem örökké egyformán lángol. A tudatlan ember mindig tüzet akar ezért előbb vagy utóbb felemészti önmagát. A bölcs viszont örül a parázsnak is, hiszen abból bármikor képes hatalmas tüzet szítani. Ezt kell felismerned március havában. Ha úgy érzed, rossz a párkapcsolatod, lehet nincs elég más dolog az életedben, amelyben kiteljesedhetsz. De ha kétségeid vannak, tegyél egy próbát, csábítsd el újra párod és megtudod, van-e még tűz a tavaszban! Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hónap nem a legjobb az ismerkedésre. 

Havi horoszkópod is fontos tanácsokkal látott el erre a hónapra. Olvasd el ITT!

Második lap: Halál

A tél lassan elmúlik, helyét átveszi a Kos tüze. A Tarot lap nem is lehetne jobb erre a különleges hónapra. A történelem során mindig is a legtöbb változást a március hozta. Neked is tartogat bőven meglepetéseket, akár a munkád is változhat, vagy a beosztásod. Kudarc és siker követik egymást. A jövődet mintha a homály fala fedné el, amelyen nagyon szeretnél keresztül látni. Bízz a kártyában, hiszen az arról beszél neked, hogy a mélyponton már túl vagy, innen csak felfelé vezet az út, ezért a márciusod sikeres lesz. Szerencséd minden páratlan napon, vagy a mesterszám napokon lehet. A Titkos Mesterszám napokra figyelj nagyon! Egy jóslat vár rád, és kérd a Kos tüzének áldását! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

tarot

Párkapcsolatodban minden elveszett és minden újra van. Lehet csak ösztönösen töröltetek el mindent, lehet megtervezett újrakezdésről van szó. A lényeg, hogy fokozatosan egyre több figyelmet tudtok majd egymásnak szentelni. A téli időszak után termékeny a talaj, könnyen lehet, hogy család létszáma is bővül majd, mert a Kos tüze áldását adja majd szerelmetekre. Amennyiben nincs párkapcsolatod, sorsfordító lap a Halál. Ő a legnagyobb történet mesélő s az örök mesét újra és újra elmeséli. Valami most véget ér, de valami nagyon jó, éppen most veszi majd kezdetét. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Vedd át szerencseszámaidat ITT!

Harmadik lap: Uralkodó

Ami a fejedben van, sokszor helyes. Nem vagy képes mindig és mindent kiadni magadból. Szükséged van az önbizalmadra és önbecsülésedre, amelyek kéz a kézben járnak. Kerüld most a túlzott spiritualitást, légy óvatos a fekete mágiával! Leginkább a munka és a pénz az, ahol kimondottan sikeres lehetsz. A túlzott óvatosság veszteséget és kudarcot, míg a vakmerőséged bukást okozhat. Fontos, hogy március havában a középúton kell maradnod. Március idusán mindig történik valami, légy figyelmes! Szerencséd a néggyel osztható napokon lehet leginkább. Kérd az égi figyelmeztető jeledet márciusra! Nem muszáj emeltdíjas vonalat hívnod, ITT valami sokkal olcsóbbat találsz!

Szerelemben nehezen tudod érzelmeidet kifejezni. Amennyiben a megfelelő partnerrel vagy kapcsolatban, ezzel nem lesz gondod. Inkább az anyagi dolgok kötik le a figyelmed. Fontos, hogy ebben a hónapban legalább egy napot képes legyél szakítani a boldogságra. Ünnepeljétek meg a tavasz érkezését, élvezzétek a természet áldását s azt, hogy március 21. után már hosszabbak lesznek a nappalok, mint az éjszakák! Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen beléd szeretnek mások, kérdés az, hogy te kit fogsz majd szeretni?