You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya augusztusra?

Mit üzen a cigánykártya augusztusra?

Válassz egyet a három szám közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az augusztusi ingyen jóslás! A legtüzesebb hónapban nemcsak a szerencse szekere indulhat el, jó esélyed lehet a szerelmi életed felpörgetésére is.



  • Egyes lap: Szerelmes nő 

 

Jelentés: Szerelem, női szerelem, odaadó feleség. 

 

Pénzügyeidben légy alapos és megfontolt! Most szükséged lesz az átgondolt lépésekre. Bárhová is mész nyaralni vagy éppen strandolni, nem szabad elfelejtened, hogy a boldogságot nem pénzért adják! Tudj különbséget tenni a parasztvakítás és a valódi értékek között! Munkádban kicsit eltérsz a megszokott köröktől. Ragaszkodnál az eddig megszokott ritmusodhoz és feladatodhoz, de igazából lehet, hogy olyan utak bontakoznak most ki, amelyekkel később előre léphetsz. Szerencsében a beleérző képességed lesz jó, így nagyobb esélyed lehet például a kaparós sorsjegyen.   

 

Szerelemben nem szabad mindent elhinned, amit párod ígér, ha éppen szeretne valamit. Időnként túl naiv vagy, miközben a kapcsolatod egyre jobban egyoldalúvá kezd válni. Valóban egyenlően vannak köztetek elosztva a teendők? Azt kapjátok egymástól, amire vágytok, vagy éppen mindketten hiányt szenvedtek valamiben? Lehetséges, hogy itt a nagy kérdések hónapja. Amennyiben nincs párkapcsolatod, bárkit is ismersz meg, ne rohanj bele egy kapcsolatba se!  

 

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), 530-as melléken! Kérj tőle különleges blokkoldást, ha úgy érzed, akadozik a szerencséd! 

Nézd meg ITT, milyen jóslat született a 2021-es évre a cigánykártyából!

 

  • Második lap: Az Állandóság lapja  

 

Jelentése: Stabilitás, változatlanság 

 

Pénzügyeidben a mindent látó szem lapja stabil hónapot jósol számodra. Nagy bevételeket sem, de nagy kiadásokat sem jelez ez a kártya. Sokan hiszik erről a lapról, hogy egy állandósult helyzetet mutat, de nem véletlen a mindent látó szem a lapon. Azaz valaki, aki számít, figyelemmel kíséri a munkád. Amennyiben most mindent beleadsz, később ebből akár komoly hasznod is származhat. Szerencsében keresd a hetes számot mindenben! 

 

Szerelemben ez lap nehezen megoldható helyzetet jelez. Érdemes elgondolkodnod a radikálisabb megoldásokon. Most nem szabad meghátrálnod a nehéz döntésektől és lépésektől, hiszen csak így törheted meg az állandóság erejét! Amennyiben még nincs párkapcsolatod, érdemes szétnézned magad körül, mert valaki felfigyelhetett rád a kártya szerint!  

 

Hívd a szerencse mágusát, Eugéniát a 486-os kódon, 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)! Kérj tőle titkos szerencseszámokat, amelyek segíthetnek a nagy nyeremény bevonzásában!  

 

ITT is választhatsz egy lapot, ami sorsfordító üzenetet is tartalmazhat számodra!

 

  • Harmadik lap: Kevés pénz 

 

Jelentése: Szegénység, kevesebb bevétel 

 

Pénzügyekben nehéz hónapra számíthatsz. Légy óvatos, ha költekezésről van szó! Ez a kártya nem biztos, hogy csak egy hónapodra lesz hatással. Érdemes megnézned majd a szeptemberi lapodat is, amikor felkerül, mert bizony ennek a hatása annak függvényében érvényesülhet. Jó lap esetén megszűnik, míg negatív lapnál felerősödik. Munkádban semmi sem alakul úgy, ahogy eltervezted, így stresszes hónapra számíthatsz. Szerencsében inkább a kevesebb kockázattal járó lehetőségek hozhatnak némi eredményt.  

 

Szerelemben itt az ideje egy kis boldogságnak! Valahogy minden jól alakul, jól sikerül. Ideje végre kibontakoznod és elfedni a sok egyéb gondodat. Párod valamilyen különlegességgel is meglephet az augusztusi hónap során. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hónap a szerelem hava is lehet. Csak kérdés az, hogy kit is találsz majd meg…  

 

Hívd Marcus Mágust a 993-as kódon, 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)! Kérd tőle az augusztusi pénzt hozó kódodat, hogy nagyobb eséllyel gyarapodhass!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!