You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya júliusra

Mit üzen a cigánykártya júliusra

Az első igazi nyári hónap sok meglepetést tartogat számodra. Érdemes kicsit belenézned a lapokba, mert a júliusi jóslatok mindig is mély tartalommal bírnak. Ne feled, ez a Rák hava, amely az egyik legspirituálisabb jegy. Különösen erősek ilyenkor a Hold hatások. Most nem kell mást tenned, mint választanod egy egy számot egy és három között, majd elolvasod a hozzá tartozó jóslatot! 

 

  • Egyes lap: Bíró lapja

 

Jelentés: Hivatalos személy, Komoly döntés.

 

Pénzügyeidben  minden lépést alaposan át kell gondolnod. Elhamarkodott nem lehetsz, de bátortalan sem. Egy jós, nem csak a lap száraz jelentésére figyel. Figyel a hónapra, az érzéseire és rád is, még egy általános jóslás esetében is! A bátor de nem vakmerő lépések komoly eredménnyel kecsegtethetnek. Munkádban bármit is halogatsz,  most ideje lépned. Amit ebben a hónapban nem teszel meg, ha megteheted, azt később bánni fogod. Érdemes átfutnod a különböző pályázati lehetőségeket is, hiszen a lap az ilyen lehetőségeket és előrejelzi.  A szerencse leginkább a számok világában vár majd rád. Érdemes egy asztrológussal beszélned, hogy bizonyos számokat olvasson ki a személyes horoszkópodból amelyekkel sokat javíthatsz a szerencséden! 

 

Szerelemben eljön az idő mikor könnyednek tűnő ügyekben nehéz döntést kell hoznod. Nem mindenáron és nem mindenkinek szükséges megfelelned. Talán jobb ha egy kicsit önmagadra és párodra fókuszálsz most. A családi események nem mindig tudják megdobogtatni a szíved. Amennyiben nincs párkapcsolatod ebben a hónapban inkább barátságokat építs, vagy fogad el a könnyedebb kapcsolatokat, amelyeket feléd sodor a mindenség. Időnként egy kis flört is hordozhat magában egy későbbi nagy szerelmet!

 

 

Hívd Sárát a 351-es melléken,   kérd a szerencseszámaid júliusra hiszen most komoly eredményeket érhetsz el vele! 

 

 

  • Második lap: Szerencsétlenség lapja

 

Jelentése: Sikertelenség, kudarc és balszerencse.

 

Pénzügyekben egy ilyen lap ijesztő tud lenni. Sajnos nem csak pozitív jóslatok születnek, időnként el kell fogadnunk a rosszat is. A szerencsétlenség lapjának van egy titka, mégpedig az, hogy nem váratlan csapást jelöl. Olyan időszak rajzolódik ki számodra, amire fel készülhetsz, ami nem biztos, hogy váratlanul ér. Sok dologba nem szabad belevágnod a lap szerint, mert minden elvonhatja figyelmed és minden okozója lehet egy kisebb összeomlásnak. Munkádban és lég nagyon figyelmes, mert könnyen kerülhetsz szembe olyan problémával amit nem vagy képes megoldani.

 

Szerelemben előfordul, hogy semmi sem sikerül. Időnként minden párkapcsolatban vannak nehezebb időszakok. Itt minden csak rajtatok múlik, ti döntitek el felkapjátok-e a vizet vagy inkább mosolyogva léptek túl a gondokon. A féltékenységgel légy nagyon óvatos, mert tévútra vezethet! Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos, mert jön a „nagy szerelem”. Csak nem mindegy mit kapsz a szerelemtől, mert könnyen lehet egy lehengerlő, vonzó személyiség, aki fűvel-fával félrelép… 

 

 

Hívd Violát a 619-es melléken a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást ha úgy érzed valaki nagyon felkorbácsolja az érzéseidet!

 

 

  • Harmadik lap: Levél lapja

 

Jelentése: Levél, meghívó, hivatalos irat.

 

Pénzügyekben bizonyos dolgok borítékolva vannak számodra a lap szerint. Régebbi munkáid lassan elkezdik megmutatni eredményüket így több bevételi forrásra is van esélyed. Kimondottan jó hónap ez anyagi ügyekben, ha ezt a lapot választottad. Szerencsében is erős lap, de tudnod kell majd élned a szerencse adta lehetőségekkel. Bizonyos dolgokban gyorsan kell majd lépned, mert a szerencse forgandó..

 

Szerelemben nem biztos, hogy a legjobb időszak előtt állsz. Könnyen kezdhetsz kételkedni párodban, mert olyan dolgokat tudhatsz meg róla, amelyek csalódást okozhatnak. Eddig számodra ismeretlen tulajdonságok kerülnek felszínre, amelyeket nem tudsz hová tenni. Sajnos emberből van mindenki. A férfiaknak ott az a bizonyos kanapé és focimeccs, míg a hölgyeknek is meg van a maguk kis magán komfort zónái, ami legyen is!- csak tanuljátok meg egymást elfogadni a boldogságért cserébe! Amennyiben nincs párkapcsolatod lehet érdemes egy pár tabut ledöntened. Talán egy munkatárs, vagy oktató, talán orvos, de valahol ott a szerelem. Ne szabj határokat, mert úgy is át fogod majd őket lépni!