You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya februárra?

Mit üzen a cigánykártya februárra?

Válassz egyet a három cigánykártya lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a februári ingyen jóslás!

cigánykártya

Egyes cigánykártya lap: Bíró

Jelentése jóslásnál: döntés, ítélet

A rövid hónapban is hozhatsz nagy döntéseket, különösen, ha ezeket a döntéseket szökőév szökő havában hozod meg. Ne habozz, mikor lehetőséged adódik előrelépni, mert könnyen elmúlik a jelen s hamar beég a múlt sorai közé! Hozhatsz most jó döntést, ami előre visz, de ha meggondolatlan vagy, akkor saját tévedésed áldozata is lehetsz. Éppen ezért figyelned kell mindenre, hiszen anyagi helyzeted és munkád szorosan kapcsolódnak egymáshoz. A szerencse is veled lehet a hónap utolsó két hetében.

Párkapcsolatodban a kritikus éned uralkodik Teliholdig, amikor tízmilliószors nap lesz. Nagyon vigyázz, mert ha ilyenkor negatív gondolatok lesznek benned, az karmikus terhet róhat a párkapcsolatodra! Próbálj elfogadó és megértő lenni pároddal szemben, mert a kritikus éned nagyon kemény tud lenni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, valami végre elindul. Gyors és meggondolt lépésekkel egy igazán jó kapcsolat kezdődhet az életedben.

Kérj segítséget, ha úgy érzed, sorsodat valamilyen ismeretlen erő blokkolja! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT, lehet, éppen te leszel az, aki ingyenes perceket is kap!

ITT megtalálod azokat a számokat és színeket, amelyek szerencsét hoznak neked ebben az évben!

Második cigánykártya lap: Utazás

Jelentés jóslásnál: utazás, változás

Az utazás egy téli hónapban, ha csak nincs kedved síelni, leginkább önmagunkban történik. Lehetséges, munkád miatt, akár munkatársaid miatt, kicsit eltávolodtál önmagadtól az utóbbi időben. Meg kell találnod ebben a hónapban azt, ami újra motivál munkádban a pénzen kívül. Pénzügyekben fontos, hogy rendkívül takarékos legyél, más esetben könnyen csúszhat ki a kezeid közül az irányítás. Szerencsét a fogyó hold ideje hozhat számodra.

Párkapcsolatban túlságosan eltávolodtatok egymástól. Gondolkodsz a szakításon, de igazán nem ez lenne a megoldás. Érdemes mindent átbeszélnetek, hiszen a lap szerint nincs olyan gond, amit ne lennétek képesek megoldani. Erre kiváló alkalom lehet a Valentin nap. Az Utazás lapja szerint ideje újra megismernetek egymást. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy a Telihold új fényben világítja meg a szerelmi életed is.

Kérj személyre szabott cigánykártya jóslást, ha bizonytalan vagy a sorsodban, bármilyen területen! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Egy csakratisztítás után váratlan, jó fordulatok jöhetnek az életedbe. Nézd meg ITT, hogyan végezd!

Harmadik cigánykártya lap: Bosszúság

Jelentés: vita, veszteség

Munkádban jók a kilátások a jövődre nézve, most mégis egy megoldhatatlan problémával szembesülsz. Régebbi hibáidat, mulasztásaidat is lesz, aki felhánytorgassa, miatta sok heveny vitára számíthatsz. Próbáld kerülni a konfliktust, helyette inkább bizonyítsd be, hogy rátermett vagy minden eléd kerülő feladattal és problémával szemben. Pénzügyeidben több kellemetlen  kiadásod is lehet. A szerencsédet megalapozhatod, de a február nem biztos, hogy a szerencséről fog szólni.

Párkapcsolatodban viharos időszak kezdődik el, de időnként erre szükségetek van, hiszen minden kapcsolatban van mélypont, amiből aztán tanulni lehet és továbblépni. A felesleges dolgoktól ideje megszabadulnotok és csakis arra koncentráljatok, ami igazán fontos. Amennyiben nincs párkapcsolatod, valaki érkezik az életedbe, aki egy cseppet sem lesz vonzó számodra. Mindennek ellenére a lap szerint, ez a jövőben változni fog. Olykor az ellentétek nagyon össze tudnak melegedni.

Kérj szerelmi jóslást, vagy éppen szerelmi mágiát Valentin napon!  Nem muszáj emeltdíjas vonalat hívnod, ITT valami sokkal olcsóbbat találsz!