You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya márciusra?

Mit üzen a cigánykártya márciusra?

Válassz egyet a három cigánykártya lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a márciusi ingyen jóslás!

cigánykártya

Egyes cigánykártya lap: Örvendezés

Jelentése jóslásnál: öröm, családi esemény

Az aranyeső havában az örvendezés kincset ér számodra. A Kos tüze elemi erővel hozza el sorsodba a változás erejét. Néhány lap kifejezetten szerencsét jelent, amelyek nagy változásokat hozhatnak életedbe. Munkádban, pénzügyeidben nagy szerepet játszik majd a szerencse. Most kicsit fellélegezhetsz, a munkahelyi sikerekre és szerencsére komoly lehetőségeid vannak. Érdemes figyelned mások jó tanácsára. Szerencséd a hónap utolsó hetében lehet leginkább. 

Ismerd meg a tavaszi jóslatod különleges üzenetét! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Párkapcsolatodban sok dologban fogtok egyetérteni pároddal. Egyfajta harmónia születik így köztetek. A tavasz első hónapja boldogságot teremthet számotokra, még akkor is, ha nem igazán passzoltok össze. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban sok különleges találkozásban lehet részed. Érdemes minden új ismeretségbe egy kis energiát fektetned, hiszen könnyen lehet, hogy most megismered az igazit! 

Nézd meg ITT, hogyan tisztítsd meg a csakráidat egészséged érdekében!

Második cigánykártya lap: Pénz

Jelentés jóslásnál: bőség, pénz. 

A pénz eszköz, eszköz amely energiát fejez ki. Márciusban terveid megvalósításához a szükséges erőforrások a rendelkezésedre fognak állni a lap szerint. Nincs olyan lap, amely kimondottan gazdagságra utalna, hiszen a pénz egy relatív dolog. Erőforrásaiddal neked kell majd bölcsen gazdálkodnod, ha eredményes hónapra vágysz. Munkádban törekedned kell az egyensúlyra, a kialvatlanság nagy bajokat okozhat számodra. A hónapban szerencséd a Holddal kapcsolódik össze, így az Újhold nagy változásokat hozhat számodra. Tudd meg a részleteket! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Párkapcsolatban még bőven van potenciál. Sokkal többre is képesek vagytok együtt, mint azok a célok, amelyeket eddig kitűztek magatok elé. Érdemes átbeszélnetek a jövőbeli terveiteket, mert lehet, hogy sokkal többet szeretnétek, mint amerre most tartotok. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most nagyon figyelemfelkeltő leszel. Könnyen ismerkedhetsz, de vigyázz, mert többen meg is szeretnének téveszteni!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól!

Érkezett pár figyelmeztetés asztológusunktól, a következő időszakra. Olvasd el ITT!

Harmadik cigánykártya lap: Lelkész 

Jelentés jóslásnál:segítő, bölcs tanács

A bölcs tanács nem bántó, nem miérteket ad neked, hanem valóban utat mutat. Tiszteletben tartja saját ízlésed és igényeid, ennek ellenére mégis változásra késztet. Olyan dolgokba láthatsz bele, amelyek eddig el voltak előled zárva. Segítőd teljesen önzetlenül segít abban, hogy munkádban sikeresebb lehess. Pénzügyeidre is jótékony hatást gyakorol mindez. Nagy költekezésekbe ne kezdj bele, de a hónap kimondottan kedvező lehet számodra. Szerencsés napok lehetnek az olyan napok, amelyek valamilyen módon magukban hordozzák a hármas számot. Kérd a szerencse jóslatod márciusra, és ragadd meg, amit csak meg lehet! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT, lehet, éppen te leszel az, aki ingyenes perceket is kap!

Párkapcsolatban sokszor túlagyalsz mindent. Próbálj meg inkább csak létezni, kicsit a jelenetekre koncentrálni. Nem lehet minden és mindig boldog és mosolygós. Időnként nagyon kimerültök, ami ellen nem harcolni kell, hanem elfogadni, hogy minden az életetek része. Az életharcokat bölcsességgel kell kezelnetek s mindenben meglesz majd az összekovácsoló erő. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban valaki felfigyel rád. Az erős vonzalom ellenére, csak később lehet majd belőle igazán jó párkapcsolat.