You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Áprilisra ?

Mit üzen a cigánykártya Áprilisra ?

Válassz egyet a három cigánykártya lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az áprilisi ingyen jóslás!

cigánykártya

Egyes cigánykártya lap: Szomorúság

Jelentése jóslásnál: magány, egyedüllét 

Az április egy ilyen lappal komoly üzenetet hordoz magában számodra. Anyagi helyzetedben nem szabad bizonyos dolgokat magad előtt tolnod. Elébe kell menned mindennek, hiszen egy nagyobb krízis következhet. A lap figyelmeztető kártya, ami azt is jelenti, hogy a negatív esemény még nem következett be, pénzügyeidben még segíthetsz megelőzni a bajt. Szerencséd azokon a napokon lehet, amikor képes vagy valamilyen formában legyőzni önmagad, uralni esetleges rossz szokásaidat. 

Párkapcsolatban meg lehet az okod a féltékenységre is a lap szerint. Igaz, nem mindig a legrosszabbra kell gondolni. A változékonyság alapvetően jellemző áprilisra. A kártya pedig arra világít rá, hogy mindketten változó hangulatban lesztek, de nem összhangban. Sokszor beszélhettek el egymás mellett, nem igazán lesz meg köztetek az egyensúly. Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos, mert könnyen lehetsz harmadik, egy meglévő kapcsolatban, amiről lehet nem is tudsz! Tudd meg, párod hűséges-e a lapok szerint! Válassz jóslási csomagot ITT, hogy mindig kedvező áron tudj minket hívni!

cigánykártya

Nézd meg ITT, hogyan alakulnak a pénzügyeid a tavaszi hónapokban!

Második cigánykártya ap: Utazás 

Jelentés jóslásnál: utazás, változás 

Az április önmagában egy utazás, hiszen ilyenkor zöldül ki igazán a természet. Számodra is eljött az idő, hogy megmutasd munkádban, mire is vagy igazán képes. Demonstráld, ne rejtsd el képességeid, mert most nagyon könnyen léphetsz előre a ranglétrán, amennyiben észre is vesznek! Ha mégis láthatatlan maradnál, könnyen lehet, hogy az utazás egy új munkahelyre vezet majd. Pénzügyeid változatosan alakulhatnak. Minél közelebb van a hónap vége, annál szerencsésebbek lehetnek a páros  napok. Kerülj fel a nagy tavaszi pénzvonzásra, és hallgasd meg az égiek üzenetét! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket a legkedvezőbb percdíjjal!

Párkapcsolatodban sok változatos programban lesz részetek az első igazán tavaszi hónapban. A Holdtölte nagyon pozitívan hathat a termékenységre, így a családtervezés is könnyebben mehet. Vigyázzatok viszont az ártó nyelvekkel, mert még csak közelében sem járnak a valóságnak, de mégis zavart hozhatnak az életetekbe! Amennyiben nincs párkapcsolatod, az áprilisi telihold könnyen új ismeretséget hozhat az életedbe. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

cigánykártya

Havi horoszkópod is fontos tanáccsal lát el ITT!

Harmadik cigánykártya lap: Özvegy férfi 

Jelentés jóslásnál: Veszteség, hanyagság

Időnként a tavaszi fáradtság az anyagi helyzetünkön is érződik, amit bölcsen kell kezelned. Nem szabad csüggedned, hiszen a siker kapujában gyakran ott sikertelenség! Légy dinamikus, alkalmazkodj a kihívásokhoz és ne vedd úgy magadra, ha veszteség ér! A lap legnagyobb bölcsessége az, hogy becsüld mindazt, amid van. Szerencséd a hónap utolsó hetében lehet leginkább. Kérd a nagy szerencserituálét a napfogyatkozás erejével! Elérsz minket normál díjas vonalon is. Nézd meg ITT, melyik számot kell hívnod!

Párkapcsolatodban sok csontváz kerülhet elő, amit inkább hagytatok volna a helyükön. Nem szabad a múlton rágódnotok ebben a hónapban, mert nem jöttök ki jól belőle. Különösen nehéz ez, ha párod szőnyeg alá seprő típus, miközben te elemző, megértő típus vagy. Mindketten feldolgoztok, de egyikőtök a másik szemében szőrszálhasogatónak tűnhet. Éppen ezért csak a jelenre figyeljetek! Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos azzal, aki idősebb tőled és nagyon vonzónak tűnik számodra! 

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!