You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Júliusra?

Mit üzen a cigánykártya Júliusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júliusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Állandóság

  • Jelentése jóslásnál: stabilitás, változatlanság

Egy hónap, amikor pénzügyeidben nem sok változásra számíthatsz. Leginkább a júniusi helyzet lesz érvényes júliusra is. Azért a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen nem csak azonnal kézzelfogható dolgok léteznek. Bizonyos lehetőségeket csak most vehetsz észre, ha figyelsz. Munkádban egy komoly lehetőség érik neked. Kicsit minden lazább lesz, de nem szabad elfelejtened, hogy valaki nagyon figyel téged! Bizonyos órák lehetnek számodra szerencsések a születési dátumod szerint. 

Nézesd meg a szerencse óráid, szerencse napjaid születési dátumod alapján! Ne feledd, hogy jóslási csomaggal féláron tudsz beszélni! Információ és rendelés: 06 1 550 73 15 

Szerelemben nem mindig szerencsés mindent tudnod. A csendet pedig meg kell törnöd azzal, hogy érzelmeidet kifejezed. Légy nyitott mindenre, amit párod javasol, és fogadd el, hogy most a te elméd nem vág olyan élesen, mint azt eddig megszoktad! Kerüld a felesleges vitákat! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most könnyen megszólíthat valaki. Fontos, hogy lassan és óvatosan haladj vele, mert a gyorsaság könnyelmű döntésekre ösztökélne!

ITT találod azt a mantrát, ami a legjobb változásokat hozhatja neked a következő időszakban!

Második lap: Utazás 

  • Jelentés jóslásnál: események gyors bekövetkezése, utazás

A cigánykártya egyik legfontosabb lapja az Utazás, amely örök. Mindennek a lényegét jelenti, ami miatt te magad is lényegre törő leszel anyagiakban. Miközben próbálsz spórolni, számtalan új dolgot fedezel fel, amelyek miatt egyre inkább derűsen látod majd az előtted álló időszakot. Munkádban sok gondot okoz neked, hogy sok munkatársad ment el nyaralni, így mindenben egyedül érzed magad. A nehézségektől ne ijedj meg, mert hamarosan téged is megjutalmaz majd a sors! A szerencse nagyon közel lesz hozzád ebben a hónapban. 

Kérj szerencse elemzést, hogy ne maradhass le semmiről! Válassz jóslási csomagot, ha nem szeretnél emelt díjas számot hívni: https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Szerelemben lehet egy kicsit visszább kell venned, hogy előrébb tudjatok lépni. Egy ideje már vakvágányon haladtok, de nem akarta egyikőtök sem észrevenni. Most viszont mindketten belátjátok, hogy itt az ideje olyan közös irányba haladnotok, mint a családtervezés és a közös otthon megteremtése vagy felújítása. Amennyiben nincs párkapcsolatod, jó ha nem maradsz otthon. Ha járod az utad, akkor előbb vagy utóbb valaki keresztezni is fogja majd! 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.


Lesd meg ITT, hogy az éves cigánykártya jóslatod mire kér!

Harmadik lap: Szomorúság

  • Jelentés jóslásnál: lehangoltság, rosszkedv 

A kártyában időnként vannak rossz lapok is, ahogy az életben is vannak rossz időszakok. Minden jel szerint most egy ilyen időszak következik. Az elkerülhető dolgokat kerüld el, légy nagyon éber, s amelyek elkerülhetetlenek, azokat fogadd el! A sors időnként elvesz, sokszor pedig ad. Pénzt ragadj meg, ahol csak tudsz, de bizonyos kiadásokra nagyon szükséged lesz. Munkádban is olyan eseményekre számíthatsz, amelyek erősen próbára tesznek majd. Egy küzdelmes és kemény hónap mutatkozik, amelyben azért nincs elzárva egyetlen sikerzóna sem. A szerencse mindig délutáni órákban lehet veled! 

Kérd a siker- és pénzblokkjaid oldását, hogy innentől minden simán mehessen! Kedvezőbb percdíjért válassz jóslási csomagot: https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Szerelemben veszélyes is lehet a nosztalgia. Párodnak ne engedd, hogy az exéhez mérjen téged! Szigorúan szabd meg a határokat, még ha a mécses időnként el is törik. Bízz magadban, mert a hiba nem benned van! Amennyiben  nincs változás, ideje átértékelned az egész párkapcsolatod. Lehet, törés lesz a vége, de a sorsod útja tovább visz majd előre. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen lehet, egy hozzád nem illő személyt ismersz meg. Ennek ellenére mégis működhet a dolog, hiszen az ellentétek vonzzák egymást. Egy veszekedésekkel telített kapcsolat is lehet szenvedélyes és vad, amire leginkább az őrült szerelem jelző illik.