You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya novemberre?

Mit üzen a cigánykártya novemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a novemberi ingyen jóslás!


  • Egyes lap: Szerencsétlenség 

 

Jelentése jóslásnál: sikertelenség, kudarc és balszerencse

 

Pénzügyekben ez a kártya a novemberi hónapot tekintve nem hordoz kedvező jegyeket magában. Ez az utolsó teljes őszi hónap, ilyenkor záródik le az év, ilyenkor tér aludni teljesen a természet. Ez egy kettős negatív hatás, amit azt jelzi előre, hogy valami könnyen megzavarhatja a nyugalmad. Légy résen, tartalékolj és ne költekezz, mert nehéz időszak következhet! Munkádban sem jelent jót a kártya. Felkészülten kell fogadnod a rossz híreket is, hiszen csak akkor tudsz megfelelően reagálni a nehézségekre. Sokszor szükség van a csapásokra, mert másképpen az ember alvó állapotban marad.  

 

Szerelemben vannak időnként nehéz időszakok. Ez a kártya előrejelzi egy harmadik tényező beleszólását a dolgokba. Lehet ez bármi vagy bárki, egy rokon vagy egy szerető… Egy dolog biztos, hogy a megoldás kulcsa a kezedben lesz, de erre csak a következő hónapban fogsz majd ráébredni. Talán a karácsony békét és szerelmet hoz majd. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most nagyon óvatosan ismerkedj! Valami nagy szerelem is van a levegőben, de könnyen csalódás is érhet… 

 

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj jóslást, ha tudni szeretnéd, meddig tart még a nehéz időszak! 

ITT még egy nagyon fontos jóslatot olvashatsz, csak válassz a lapok közül egyet!

 

 

  • Második lap: Örvendezés 

 

Jelentése jóslásnál: öröm, találkozás, családi esemény

 

Pénzügyekben több olyan dolog is hasznodra lesz, amire már régóta vársz. Nem szabad most haboznod, ha valamiben lépni szeretnél, mert egy kedvező hónap előtt állsz! Munkádban nagyon sok segítséget kapsz majd. Amennyiben lehetőséged lesz továbbképzésre vagy bármilyen iskolára, ne mondj majd nemet! Ez a hónap sokáig hatással lesz a sorsodra. 

 

Szerelemben nagyon jó hírt kaptok. Akár bizonyos gólyáról is szó lehet. A családi események is megszaporodnak. Lehetőséged lesz javítani azokon a kapcsolataidon, ahol nem éppen felhőtlen a viszony. Talán anyósod és apósod is megszelídülhet egy kicsit. Amennyiben nincs kapcsolatod, a lap bizonyos eseményt jelez előre, ahol érdemes ott lenned. Egy családi esemény, ahol nem csak rokonok vannak jelen, vagy egy baráti rendezvény… Bármi is legyen, valahol valaki ott fog várni téged.  

 

Hívd Imolát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), készüélj fel életed fontos fordulataira egy sorselemzés által!

 

ITT van a legtutibb tipp, hogyan vonzd be még ebben a hónapban az igaz szerelmet, ha erre vágysz!

 

  • Harmadik lap: Veszteség 

 

Pénzügyekben légy résen, mert valami nem úgy sülhet el, ahogy tervezted! A veszteséget gyakran komoly magabiztosság előzi meg, ezért jelent ez a kártya balszerencsét. A lelki csalódás teszi igazán azzá ezt a lapot, amit neve mutat. Munkádban is arra figyelj legjobban, hogy túl nagy fába ne vágd a fejszédet! Időnként azért a szerencséd is kisegíthet. 

 

Szerelemben nem biztos, hogy kifejezetten rosszat jelent ez a kártya. Időnként le kell mondani dolgokról, hiszen minden böjt meghozza a maga eredményét. A veszteségre inkább akkor kell figyelned, ha rossz a kapcsolatod és nem igazán akar működni. Ebben az esetben viszont a hosszabb távú folytatás is megkérdőjelezhető. Amennyiben most nincs kapcsolatod, ez a hónap nem hoz számodra sok babért a lap szerint. Inkább a benső békédre érdemes koncentrálnod, mint az ismerkedésre. Azért a folyamatban lévő ismerkedéseket nem szabad felfüggesztened! 

 

Hívd Arielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kerülj el minden negatív fordulatot a segítségével!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!