You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya 2023-ra?

Mit üzen a cigánykártya 2023-ra?

Válassz egyet a három cigánykártya lap közül, s megtudhatod, milyen lesz a 2023-as éved, melyik lesz az uralkodó lapod.  

3 lapos jóslás

Első cigánykártya lap: Katonatiszt 

Pénzügyekben mindig járd az egyenes utat! Sosem szabad egyetlen határidőt sem elfelejtened! Ha a 2023-as esztendőben megfeledkezel valamiről, annak biztosan meg is lesz a maga ára. Amennyiben figyelmes tudsz lenni és nem marad el semmi, könnyen lehet, hogy sikerre leszel ítélve. Munkádban is törekedj egész évben arra, hogy ne halogass semmit sem, mindent a lehető leggyorsabban tegyél le az asztalra! A szerencse csak akkor működhet, ha nem terheled a karmádat rossz tettekkel. Ebben az esetben érdemes majd figyelned a Szűz jegyre, s bizonyos bolygókat is megéri figyelemmel kísérned az év folyamán, mint például a Merkúrt. 

Szerelemben ne tegyél felelőtlen ígéreteket a 2023-as esztendőben! Az új évben, biztos lehetsz abban, hogy nagy változás fog végbemenni a kapcsolatodban. A Mars évében a Katonatiszt lapja egyfajta győzelmet jelez előre, de lehet, ez éppen azt jelzi, hogy kilépsz egy olyan kapcsolatból, ami nem igazán tud működni. A jó párkapcsolat viszont el fog mélyülni, magasabb szintre tud majd lépni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hódítás éve lesz számodra. Ebben akkor tudsz nyerni, ha monogám típus vagy. Más esetben ide-oda sodródsz majd.  

Hívd Lénát az 525-ös melléken a 0690603831-es számon (508 Ft/perc),ha úgy érzed, a 2023-as év problémáit nem vagy képes kezelni! 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól. 

Második cigánykártya lap: Szerelem 

Pénzügyekben hited és lelkesedésed az, amit nem szabad elveszítened a 2023-as esztendőben. Időnként a gyors, megfontolatlannak tűnő lépések is komoly eredményt hozhatnak. Munkádban időnként nem árt a szívedre hallgatnod. Próbálj mindig a könnyű úton maradni, azaz abban érdemes bizonyítanod, amihez a leginkább értesz. Sok változásra és új helyzetre számíthatsz a 2023-as esztendőben. A szerencse sem lesz számodra kőbe vésve. Akadnak bizonyos napok, amelyek igen kedvezőek lehetnek, de mellette a hatodik érzékednek is fontos szerepe lesz. 

Szerelemben ez az esztendő nagyon csalfa lesz. Meglévő párkapcsolatod heves, szenvedélyes lehet, hacsak nem gondoljátok túl a dolgokat. Kerüld a konfliktusokat azokkal az emberekkel, akik párodnak fontosak! Próbálj mindenhol a békére törekedni! Ha ez nem sikerül, még viharos éved is lehet. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a májusi hónap nagyon kedvező lehet számodra. Innentől egyre valószínűbb lesz az, hogy közeledik egy olyan szerelem, amelyre már nagyon régóta vágysz. Előtte is lehet már komoly ismerkedésed. Amennyiben bővebben érdekel ez a terület, érdemes beszélned egy kártyajóssal! 

Hívd Violát a 619-es kódon a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mennyire lesz nehéz a 2023-as éved! 

Harmadik cigánykártya lap: Ajándék 

Pénzügyekben sokszor lesz úrrá rajtad a bizonytalanság a 2023-as esztendő folyamán.  Legfontosabb, hogy félelmeidnek sosem szabad teret adnod még akkor sem, ha éppen a sikertelenség vagy a balszerencse üldöz. Bármit is hozzon ez az év, a kiegyenlítődés lehetősége is megvan. A jó szerencsének örülj, a balszerencsét pedig fogadd el, s ne add fel miatta a céljaidat! Munkádban mindig gondolj arra, hogy gyakran ítélkezel úgy, hogy nem ismered, mi zajlik mások fejében. Legyenek munkatársaid, főnökeid, légy elnéző a hibáikkal szemben, s türelmes, ha úgy érzed, valamit titkolnak előtted. 

Szerelemben nem veszed észre, ha párod bizonytalan benned. Hangulatváltozásaid nagyon meg tudják zavarni, ami miatt többször is lehet köztetek viszály a 2023-as esztendőben. Jobb, ha nyílt lapokkal játszol, s ha valami nyomja a lelked, azonnal mondd el, mert előbb vagy utóbb párkapcsolatod minősége romolhat meg akár a munkahelyi gondjaid miatt is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, az idén már februárban jó eséllyel ismerkedhetsz. Az elvárásaid állíthatnak neked leginkább csapdát, azaz miattuk maradhatsz le a szerelemről.