You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya áprilisra?

Mit üzen a cigánykártya áprilisra?

Válassz egyet a három cigánykártya lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a áprilisi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Szerencse

  • Jelentése jóslásnál:  Jó szerencse, kedvező fordulat 

Anyagi helyzetedben a dolgaid számításaid szerint alakulnak az áprilisi hónapban. Az első tavaszi hónap bővelkedik majd lehetőségekben, amelyeket érdemes majd megragadnod. Nem szabad elfelejtened, hogy csak „addig nyújtózkodhatsz, ameddig a takaród ér”! Munkádban a szerencse kicsit árnyaltabb, így itt rajtad is függ az, hogy milyen lehetőségeket vagy képes kihasználni. A hónap második felében erős szerencsehatások uralkodnak majd. 

Szerelemben minden lehetséges, vagy semmi. Meglévő párkapcsolatod két véglet között őrlődik egész áprilisban. Hol felhőtlen boldogsággal lesz átitatva szerelmi életed, hol pedig heveny viták, mosolyszünetek következhetnek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban minden megváltozhat. A szerelem útját viszont tudnod kell követni.

Kérd a tavaszi szerelmi és szerencse-jóslatod, hogy a helyes döntéseket hozhasd meg! Válassz kedvezményes csomagjaink közül ITT!

Válassz ITT egy szerencsehozó amulettet erre az évre!

Második cigánykártya lap: Szerelmes nő

  • Jelentés jóslásnál: Szerelem, női szerelem

Pénzügyekben komoly áldozatokat kell hoznod, ha igazán jó eredményt szeretnél. A hónap folyamán kerüld a befektetési tanácsadókat, az alkuszokat, mert inkább csak veszteséget hozhatnak. Munkádban csak akkor lehetsz sikeres, ha hiszel is abban, amit csinálsz. Amennyiben csak a megélhetés miatt végzed munkád, inkább csak túl akarod majd élni a hónapot. A szerencse nagyon szeszélyes lesz veled ebben a hónapban, így csak mértékletesen kísértsd azt! 

Kerülj fel a tavaszi bőségmágiára, ha vágysz a pozitív változásokra! Regisztrálhatsz akár a normál díjas vonalunkon is!

Párkapcsolatodban sok dologban vállaljátok túl magatokat. Ennek ellenére nem boldogtalan időszak következik, csak nehéz. Veszteség nem mutatkozik az áprilisi hónapban, inkább csak nehézség, de még így is lesz öröm és boldogság. Amennyiben nincs párkapcsolatod, de szerelmes vagy valakibe, akkor jobb, ha beszélsz egy jóssal. Az Ő szava most utat mutathat neked. Ha nincs a szívedben szerelem, érdekes ismerkedésre számíthatsz. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól!

Válassz egy kártyát ITT is, szintén fontos üzenet vár rád!

Harmadik lap: Állandóság

  • Jelentés jóslásnál: Stabilitás, stagnálás 

Pénzügyeidben most az a legfontosabb, hogy milyen volt a márciusod, mivel az az állapot fog folytatódni. Amennyiben jó hónapod volt, könnyen stabilizálódhat ez a helyzet. Rossz hónap esetén viszont stagnálás várható egész tavaszra. Munkádban viszont kiemelkedhet a megbízhatóságod, ami miatt akár előrelépésre is számíthatsz. Nem szabad a jövőben nemet mondanod az új ajánlatokra! A Hold különleges hatással lehet majd a szerencsédre. 

Kérd a szerencse-jóslatod, hogy mindig jó helyen lehess jó időben! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket kedvezményesen!

Meglévő párkapcsolatod a hónap első felében rendkívül labilis lesz. Aztán fokozatosan egyre kevesebb gondod fakad majd a pároddal való konfliktusok miatt. Mindez odáig javulhat, hogy még a tavaszi évszakban komolyabb szintre kapcsolhattok. Eljegyzés, házasság vagy gyermekáldás lehet a vége. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a hónap nem lesz számodra túl kedvező.

Minden segítséget megadunk NORMÁL díjas vonalunkon, ami már Ausztriából is elérhető!

  • 06 1 550 73 23 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • +43 720 022942 (normál díj – jóslási csomaggal)
  • Magyarország 0690 603 831 (508Ft/perc)
  • Szlovákia 0900 605 605 (1,6Eu/perc)
  • Románia 0903 760 611 (1,56Eu/perc)