You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya januárra?

Mit üzen a cigánykártya januárra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a januári ingyen jóslás!

3 lapos jóslás
 

Egyes kártya: Szerető 

Januárban ragaszkodnod kell céljaidhoz, s nem engedheted meg magadnak, hogy 2023 első hónapjában bármi is képes legyen eltántorítani. Igyekezz másoknak a legjobb oldaladat mutatni, hiszen mások szimpátiájától is függ az, hogy mennyire tudsz sikeres lenni. Légy mindenben az első, és sose ijedj meg a versenyhelyzetektől! Anyagiakban minél inkább szeretnél spórolni, annál többet fogsz költeni, ezért jobb, ha tudod, időnként a drágábbnak tűnő megoldás az olcsóbb. A januári telihold különleges ajándékot hozhat számodra.

 

Szerelemben ess néha túlzásokba s lépd át a határokat! Képes vagy mindig meglepni párodat kiszámíthatatlan természeteddel. Légy igazi varázsló, ha meglepetésekről és szeszélyről van szó! Talán a leghidegebb téli hónapot leszel képes felfűteni szenvedélyeddel. Amennyiben nincs kapcsolatod, ez a hónap nagyon kedvező lehet számodra.

 

Hívd Eugéniát 486-os melléken a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd el a megdöbbentő jóslatod, ami rád vár!

 

Kettes lap: Szomorúság

A siker nem mindig van borítékolva, különösen, ha a környező események ezt nem igazán teszik lehetővé számodra. Időnként a lehetőségek is el tudnak apadni, kérdés az, hogy te magad hogyan éled meg ezt az időszakot. Ideje elmélyedned a helyzetedben, elemezz és rakj rendet magad körül, hiszen egy gyengébb hónap talán szép új lehetőséget ad számodra egy új kezdethez. Bármihez is kezdesz, a pénzügyi szerencse nem lesz veled ebben a hónapban, hacsak ki nem használod a hónapban uralkodó bolygóállásokat.

 

Szerelemben  ismét szembesülsz azzal, hogy párod nem mindig van veled egy hullámhosszon. Időnként ezzel nincs semmi baj, de ha ez a helyzet állandósult már, itt az ideje, hogy változtassatok valamin. Ki kell mondani olyan dolgokat, amelyeket nem mertetek kimondani eddig. Lehet sok lesz a dráma, lehet fájni fog, de a vége lehet nagyon jó is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, akit ebben hónapban ismersz meg, azzal nagyon mély szerelem alakulhat ki, de csak lassan.

 

Megfizethető jóslás már 2980 Ft-tól! Részletek ITT! Semmi gond, ha nem tudsz emelt díjas számot hívni, már alapdíjas vonalon is elérheted jósainkat!

 

Hármas lap: Szerencse

Jó, ha termékenyen indul a 2023-as éved. A január mindig nagyon fontos hónap, hiszen sokan tulajdonítanak kivételesen nagy jelentőséget a kezdetnek. Egy jó hónap előtt állsz, amit meg kell becsülnöd, de az év további részével légy óvatos, hiszen a „szerencse forgandó”! Egy ilyen lappal egész hónapban szerencsés lehetsz, de ha a mágus tanácsát kérnéd, azt mondaná, figyeld a Jupiter mozgását! 

 

 

Szerelemben sokan nem tartják jó lapnak a szerencsét, ellenben gyermekáldásra utalhat lap, hiszen Föld kártyáról van szó, azaz valamennyire termékenységlap is. Az biztos, azok a dolgok, amelyek most körvonalazódnak, majd március végén fognak kibontakozni. Ezért a hónap nem hoz párkapcsolatodban látványos változást, de később biztos nyomot hagy majd benned és párodban. Amennyiben nincs párkapcsolatod, biztos lehetsz abban, hogy valakit majd megismersz, de csak később lesz belőle kapcsolat.