You are currently viewing Mit üzen a tarot júliusra?

Mit üzen a tarot júliusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júliusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Világ

Pénzügyeidben komoly fejlődést hozhat a július, amennyiben az első lapot választottad. Nagyon fontos, hogy a figyelmed nem szabad túl sokfelé megosztanod, hiszen sikert csak egy helyen érhetsz el igazán, ha képes vagy erőidet összpontosítani. Munkádban ebben a hónapban mindenre számíthatsz, jóra és rosszra is egyaránt. Sikeres leszel, de sok olyan ellenőrzésed lesz, amit nem érzek indokoltnak. Az egész hónap szerencsés lehet számodra, amelyhez a születési órád vagy napszakod lehet a kulcs. 

Kérj tanácsot a szerencsédre a születési adataid vagy születési órád alapján! Ne feledd, hogy jóslási csomaggal féláron tudsz beszélni! Részletek ITT!

Szerelemben nehéz lesz boldogulnod, hiszen választanod kell az anyagi és munkahelyi, illetve a párkapcsolati sikerek között. Csak rajtad áll majd, hogy júliusban mire fordított a figyelmed. Az egyensúlyt csak nehezen tarthatod meg, más esetben viszont az egyik póluson nyereséged, míg a másikon veszteségre számíthatsz. Amennyiben nincs párkapcsolatod, egyszerű a dolgod. Ebben a hónapban koncentrálj a munkádra, hiszen így könnyen megismerhetsz valakit, ami később komoly szerelmet is jelenthet. 

Nézd meg ITT, hogyan védekezhetsz a rosszakarók, és az ártó energiák ellen!

  • Második lap: Remete

Pénzügyeidben leginkább sikeres akkor lehetsz, ha magadra koncentrálsz és el tudod kerülni azt, hogy anyagi síkon oldd meg a bajaid. Próbálj minden fölösleges költekezést kerülni. Ne feledd, a pénzügyi kérdés legtöbbször karmikus kérdés, nagyon fontos, hogyan is állsz a karmikus dolgokkal! Érdemes ezeket a hatásokat minimalizálnod. Munkádban most lehetőséged lesz bizonyítani, de légy óvatos a munkatársaiddal! Könnyen lehet, hogy valaki szeretne neked keresztbe tenni. 

Kérj tanácsod karmáddal kapcsolatban, hogy sikeresebb lehess az élet minden területén! Nézd meg ITT, hogyan érsz el minket normál díjas vonalon!

Szerelemben egy tipikus őszi lap a nyár első havában, nem a legjobb. Próbálj meg figyelni párodra, de nagyon fontos, hogy időben vedd észre, ha magadra veszed a mártír szerepet. Próbálj könnyed lenni és ne vegyél mindent magadra, amit a párod viccesen megjegyez! Amennyiben nincs kapcsolatod, ebben a hónapban nem sok esélyed van ismerkedésre. A természet szépsége viszont kárpótolhat, és ne feledd, a remény csillaga minden Remete felett ott ragyog! 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Kíváncsi vagy, milyen új lehetőségek várnak még rád ebben az évben? Akkor ITT ezt el kell olvasnod!

  • Harmadik lap: Igazságszolgáltatás 

Időnként be kell látnod azt, ha valami nem működik. Még akkor is, ha ennek elengedése komoly áldozattal jár. Azért a felismerés nem mindig egyenlő a visszavonulással, lehetséges, hogy helyzeted miatt pont előre kell majd lépned.  Munkádban légy bölcs és kerüld a komolyabb tetteket! Engedd ezt a hónapot csak elmenni, hiszen a szemeidnek látnia kell, füleidnek meg hallania, hogy később minden igazság a te hasznodat szolgálja majd. Bizonyos számok szerencsét hozhatnak az első nyári hónapban. 

Szerelemben fontos a megbocsátás. Gondolj arra, hogy lehet, te bűntelen vagy, de nem egyformák az emberek. Időnként változást hozhat maga a hit, amelyet a változásban vetünk. Vess és arass, majd csak később mondj ítéletet! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most könnyen ismerkedhetsz. Erős, karmikus gyökerekkel rendelkező kapcsolatra van jó esélyed a kártya szerint. Sok a kérdésed most még magánéleteddel kapcsolatban? Kérj egy személyre szabott kártyavetést, sőt most már elérhetőek a legerősebb nyári sikerkódok is! Válassz ITT kedvezményes csomagjaink közül!

Vélemény, hozzászólás?