You are currently viewing Mit üzen a tarot júniusra?

Mit üzen a tarot júniusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a júniusi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Nap lapja 

Anyagiakban a Nap kártyája jót jelez, különösen napforduló idején. Sok szerencsét és lehetőséget jelez előre ez a kártya. Mivel ezt a lapot választottad, érdemes minden anyagi lehetőséget megfontolnod, amit feléd terel júniusban a sors. Munkádban is a fejlődés fog dominálni. A mostani események későbbi bérnövekedéshez, esetleg komolyabb jutalomhoz is vezethetnek. 

Keress egy szakembert, aki megmutatja neked a szerencseszámok erejét! Nem muszáj emeltdíjas vonalat hívnod, ITT valami sokkal olcsóbbat találsz!

Párkapcsolatodban nagy lépést jelez előre ez a kártya. Sokaknál ez gyermekáldás jele is lehet. A Nap gyakran jelzi, hogy új családtaggal bővültök. Szerencsés kártya, így jelentsen bármit is, nem kell tőle megrettenned. Amennyiben nincs még párkapcsolatod, itt az ideje, hogy előrelépj! Most érdemes ismerkedned, mert könnyen lehet, hogy a Nap tüze a szerelem tüzét is lángra lobbantja. 

Nézd meg ITT, milyen új dolgok érkeznek az életedbe még ebben az évben!

  • Második lap: Hold lapja

Pénzügyekben időnként nem árt másokra figyelned. Szeretsz az árral szembe úszni, de ez nem mindig hoz neked jó eredményeket. Különösen igaz lesz ez a júniusra, ahol most érdemes felvenned a világ ritmusát. Munkádban nem sok gondod lesz, ha az elveidet nem követed szikla szilárdan. A kompromisszum készségeden múlik majd a siker titka. Amennyiben makacs vagy, akár ellenségeket is szerezhetsz magadnak. 

Párkapcsolatodban könnyen ütheti fel fejét a féltékenység aminek könnyen lehet, hogy nem lesz semmilyen alapja. Az exek is valamilyen oknál fogva, kicsit sűrűbben érdeklődnek majd hogyléted felől. Légy bölcs és távolságtartó, ha csak nem érzed azt, hogy párkapcsolatod előbb vagy utóbb véget fog érni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, egy szeszélyes és kiszámíthatatlan kapcsolat lehetőség tűnik majd fel előtted. Légy megfontolt, és ne csak szíved szerint cselekedj, hanem hallgass az  eszedre is! Most sokat jelentene számodra, ha elkérnéd a júniusi angyali üzeneted is. Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Szerelem, pénz, egészség!

Nézd meg ITT, mi hogyan alakul hosszabb távon!

  • Harmadik lap: Szeretők lapja 

Választások előtt állsz, pénzügyeidben komoly döntést kell majd hoznod. Valamiről le kell mondanod egy másik, fontosabb dolog miatt. Nem tudsz mindent egyszerre megtartani, a nyárba sem fér bele, ezt érdemes még napforduló előtt átgondolnod! Munkádban az összetartásé lesz a főszerep. Minden azon függ majd, hogy mennyire vagy képes együttműködni másokkal. Idővel jó érzés lesz majd a sikerben másokkal osztoznod. Használd ki a napforduló sorsfordító erejét! Kerülj fel a nagy beteljesítő mágiára! Most nagyon olcsón hívhatsz minket, olvasd el a részleteket ITT!

Párkapcsolatodban egy furcsa, erős kártya ez, amely pozitív változásokat jelez előre. Különösen akkor igaz ez, ha régóta megoldatlan érzelmi ügyeitek vannak. Most mindenre pont kerül abban a formában, hogy végre útban lesztek a boldogság felé. Napfordulós kártya révén a hatását hosszan fejti ki a lap. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most könnyen találhatsz magadnak szerelmet. A vonzerőd nagyon erős lesz, így sokan felfigyelnek majd rád. Az csak rajtad függ, hogy te kit jutalmazol meg a figyelmeddel.