You are currently viewing 5 biztos jel, hogy NEM a lelki társad van melletted!

5 biztos jel, hogy NEM a lelki társad van melletted!

A cikkben 5 olyan jelet veszünk végig, amiből kiderülhet, hogy a lelki társad van-e melletted, vagy sem. Kérdéseket fogsz kapni, lehetőleg válaszolj rájuk őszintén. Íme, az első!

Miért nyitottad meg ezt a cikket?

Amennyiben azt gondolod, hogy megtaláltad a lelki társad, és szerinted teljesen boldog, felhőtlen, kielégítő kapcsolatban élsz, kérlek, hogy NE OLVASD tovább ezt a cikket!

De már intő jel, hogy megnyitottad a cikket!

Viszont, ha nem félsz megtudni az igazságot, és a végén kiderül a legrosszabb, akkor segíteni tudok abban, hogy megtaláld az igazit, és a hozzád illő személyt. Hidd el, az asztrológia, és a kártyák mindig megmutatják az igazságot! Szerelmi jóslást már NORMÁL díjas vonalon is kérhetsz, kedvező áron, 2980Ft-tól.

 

Lesd meg ITT, milyen tárgyak segítenek harmonizálni a kapcsolatod, vagy bevonzani az igazit!

De most nézzük a kapcsolatot, mi az 5 legárulkodóbb jel, hogy nem a lelki társad van melletted?!

  • Lebecsül téged, és nem áll ki melletted. Az igazi lelki társ mások előtt sosem mondhatja azt neked, hogy hibáztál, vagy, hogy nem jól csináltad. Nem tesz olyan kijelentést, amivel mások előtt megalázhat, és mindig kiáll az igazadért, még akkor is, ha másképp gondolja. Természetesen, ha senki sem hallja, nem árt az őszinteség, viszont a lelki társak négyszemközt sem alázzák meg egymást!

 

  • Rád bízná az életét? És te rábízhatod a tiédet? Játszott már a bizalmaddal? Ha többször eljátszotta, és egyre nőtt a tét, akkor sajnos rossz ember mellett vagy.

 

  • Többször észrevetted már, hogy nem őszintén mond véleményt? Azt mondja, amit hallani akarsz, vagy inkább hallgat? Egy igazi társ, mindig segíti a párját, és mindig őszinte szavakkal támogatja őt!

 

  • Szabadnak érzed magad mellette, még akkor is, ha foglalt vagy? Megteheted azokat a dolgokat, amiket szeretsz? Vagy korlátokat érzel magad körül és gyakran lemondasz arról, ami téged boldoggá tenne, az ő boldogsága miatt? Gondold végig, a szerelem nem egy kalitka!

 

  • Ha mellette vagy, mindig mosolyogsz, még akkor is, ha éppen egy komoly problémát kell megoldanod. Így van vagy nem?

Válaszold meg ezeket a kérdéseket, őszintén! Ne keseredj el, ha a válaszaidból az derül ki, hogy nem vagy boldog és nem a lelki társad van melletted! Mert, elég, ha eldöntöd, hogy boldog akarsz lenni, és tudok segíteni ebben. Mindenkinek van egy lelki társa, és te is megtalálhatod Őt!

 

 

A fenti jelek valamelyikét gyakran tapasztalod? Esetleg mindet? Ez egyértelmű jele annak, hogy nem az a társ oldalán élsz, aki felhőtlenül boldoggá tehet! Merj lépni, hogy ne szalaszd el az igazit! Hívj, kérj szerelmi jóslást és megtudod, hogy találod a nagy Őt!
Keresd Aurethielt vagy Violát a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), vagy kedvezőbb normál díjas vonalunkon