You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Augusztusra?

Mit üzen a cigánykártya Augusztusra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a augusztusi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás
  • Egyes lap: Utazás

Jelentése jóslásnál: lehetőség, utazás, változások

Az augusztus nem a megtakarításokról lesz híres. Ellenben olyan dolgokra fordítasz majd pénzt, amelyekre később nagy szükséged lesz. Bármit is veszel, annak idővel megtérül az ára. Sorsodba kapaszkodni most tudsz majd igazán. Munkádban érdemes felvállalnod dolgokat, hiszen eddig az eredményeid nem tűntek fel igazán senkinek. Dolgozz látványosan és eredményesen, mert főnökeid csak akkor honorálják azt, amire képes vagy, ha tudnak is róla. Ideje kitűnnöd! Szerencséd a hónap második hetében lehet, de akkor nem is kicsi! Kérd a szerencse és sorsvonalad energetizálását és tisztítását! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Szerelemben nagyon csalfa érzések keríthetnek hatalmukba. Vigyázz, mert párod, vagy éppen te magad is, könnyen a beteges féltékenység szintjére süllyedhettek! A tüzes boldogság és a heves viták között ingadozhattok egész hónapban. Jobb, ha minden rosszat elfelejtetek, amit egymás felé mondtok! Amennyiben nincs kapcsolatod, a hónap első hetében könnyen ismerkedhetsz. Később olyan valaki érkezhet, aki nem lesz teljesen őszinte veled. 

Újabb ingyen jóslás! Nézd meg ITT, hogyan alakulnak fő életterületeid hosszabb távon!

  • Második lap: Veszteség

Jelentés jóslásnál: veszteség, balszerencse

Időnként érnek veszteségek, mindez az élet és életed része. A feltételek nem lehetnek mindig tökéletesek. Augusztusban inkább költekezni fogsz, de sok eredménye nem lesz. Éppen ezért láss másképpen és próbáld meg értékelni a jelent, hiszen boldog csak most lehetsz! Munkádban sok titokzatos dolog történik. Kíváncsiságodon legyél úrrá, mert ha titkokat ismersz meg, sorsod tengelye lefelé vezet majd. Csak azt kell tudnod, ami rád tartozik, még ha bizonytalan is vagy jövődben a munkahelyeden. Szerencséd a hónap utolsó hetében lesz, akkor már nem lesz erős hatása a kártyának. 

Szerelemben boldogságot jelent ez a kártya, hiszen pénzt költeni egyenlő lehet az örömökkel is. Kicsit túlléphettek a saját határaitokon, de ez nem baj. Szenvedély és erős életenergiák uralkodnak majd, de könyvelni csak a Szűz havában lesz majd érdemes. Amennyiben nincs párkapcsolatod, engedd el magad! Az őrült nyár, az Oroszlán tüze meghozza a szerelmet, amely sorsodat sokáig kíséri majd. 

Még tartogat számodra valami nagy meglepetést az augusztus hava, ezért most fontos lenne meghallgatnod személyes égi üzeneted. Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT, lehet, éppen te leszel az, aki ingyenes perceket is kap!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Te is feltetted már a kérdést, mikor lesz sok pénzed? ITT most megtalálhatod a választ!

  • Harmadik lap: Örvendezés

Jelentés jóslásnál: szerencse, jó hír

Minden augusztusi napkelte szerencsét hozhat számodra, érdemes megtalálnod a hullócsillagod és kívánságod elmondanod, mert egy nagyon erős lap jött ki számodra.  A sorsvonaladon most valamilyen meglepetés vár, amit eddig te magad sem gondoltál. Nem biztos, hogy ez jó pénzügyi helyzetet jelez, de a lap nagy bajokra biztos nem utal. Munkádban az öröm mindig jót jelent. Talán most kitartásod meghozza majd a gyümölcsét. Érdemes lesz meglovagolnod a siker hullámait! Szerencsédben érdemes figyelned a szerencseszámaidra. Akár komoly nyeremény is ütheti a markod a lap szerint. 

Szerelemben nagy fordulat jöhet, ami akár gyermekáldást is jelenthet. Boldogság, öröm és hosszú várakozás. Eldőlhet az ingatlannal kapcsolatos tervetek is, ami végre jó irányba halad. Vagy bármi is legyen, örömmel élitek majd meg a változást. Egy kapcsolat legfontosabb fűszere maga a remény, éppen ezért hagyd a pillanatnak, hogy annak érzése átjárja a te és a párod szívét. Amennyiben nincs párkapcsolatod, egy régebbi ismerősöd tűnik fel. Könnyen kiderülhet, hogy sosem voltál számára közömbös, ami először zavarba hoz, majd később erős vágyat és szerelmet ébreszt benned. Nem jutsz egyről a kettőre szerelemben? Akkor viszont nézesd meg, mi okozza a gátakat! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!