You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Szeptemberre?

Mit üzen a cigánykártya Szeptemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a szeptemberi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Ellenség 

Jelentése jóslásnál: akadály, rosszakaró, veszély 

Rosszakarók mindig vannak, de nem mindegy, hogyan is kezeljük őket. Pénzügyedre nagyon rossz hatással lehet, hogy rossz helyre sorolnak be rosszakaród pletykája miatt. Nem beszélsz a gondokról, de amikor még a főnökeid is azt gondolják, nincs anyagi gondod, lehet, valaki más kap majd jutalmat helyetted. Nem muszáj mindig erősnek mutatnod magad, valamennyit meg kell osztanod gondjaidból a világgal. Munkádban most nem szabad kiemelkedned, mert azonnal kellemetlen támadásban lehet részed! 

Legjobb, ha kérsz egy védelmet még a napokban! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Szerelemben leginkább belső ingerlékenységed okozhat bajokat szeptemberben. Sokkal feszültebb leszel, mint máskor, és nem úgy reagálsz párod viselkedésére, ahogy az helyes lenne. Próbáld kerülni a felesleges konfliktusokat és koncentrálj a nyugalomra, a szerelemre! Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen lehet, hogy exed felkeres. Arra viszont figyelj, hogy van-e párkapcsolata éppen.. 

Figyelj a következőkre, nehogy lemaradj egy nagyobb összegről, vagy más pozitív fordulatról!🍀💰

Második lap: Ház 

Jelentés jóslásnál: otthon

Pénzügyeidben biztonságos hónapra számíthatsz, ami hosszabb időre konzerválódhat sorsodban. Érdemes gondolkoznod a jövődről, hiszen a döntéseid most komoly pozitív hatást gyakorolhatnak a sorsodra és anyagi körülményeidre. Akár a szerencse is teret nyerhet ebben a hónapban. Munkádban sok testhezálló feladat vár rád, amiből hosszabb távon is lesz nyereséged. Lehetséges, hogy most dől el egy előrelépés, vagy egy új, jelentősebb munkahely számodra. 

Régóta vársz a változásra, de az sehogy se jön? Nézesd meg, mi akadályozza a pénz és siker útját életedben!Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Szerelemben az ősz meghitt hangulatot varázsol párkapcsolatodba. Éljétek meg a boldogságot, amit akár a napfényes órák csökkenése is okozhat. Azért még a nyarat se engedjétek el, hiszen a melegebb napokon még lubickolhattok a boldogság tavában is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban nem sok esélyed van megtalálni az igazit. Próbálj olyan módon kiteljesedni, hogy a lehető legtöbb embert vonzd be a sorsodba. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól!

Szeptember havi horoszkópodban is fontos tanácsot olvashatsz. ITT találod! 

Harmadik lap: Szerencse

Jelentés jóslásnál: szerencse 

A Szűz havában egy igazi föld kártya a szerencse, a termékenység és bőség lapja. Számodra is terem a sors bőséget, Fortuna téged is kegyeibe fogadhat ebben a hónapban. Ennek ellenére pénzügyeidben kerüld a merész lépéseket, majd megtalál a szerencse, ha az meg akar találni. Munkádban  viszont két kézzel kell megragadnod a  lehetőségeket és tenned kell azért, hogy a sikerhullámot végig képes legyél meglovagolni. A szerencse ott lesz sorsodban, az ősz bőséget hozhat, ha képes vagy figyelni a jelekre. Hallgasd meg őszi jóslatod, sok égi titok vár rád!Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Szerelemben a Szűz havában egy ilyen erős bőség kártya jót jelöl. Könnyen lehet gyermekáldás is a vége, ami a legtöbb párkapcsolatban öröm. Igyekezzetek pároddal kihasználni ezt az időszakot, hiszen akár az egész őszi és téli időszak nyugodt és kiegyensúlyozott lehet miatta. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen megtalálhatod a mély szerelmet. Gyorsan jön, de adj időt majd mindennek, hiszen még egy ideális partner jelöltnek is könnyen adhatod ki az útját, ha úgy érzed, nem mindenben felel meg az elvárásaidnak.  

angyal asztrológia cigánykártya cigánykártya jelentése cigánykártya jóslás cigánykártya lapok csillagjegyek csillagjegy párok elemzés hold horoszkóp horoszkóp ingyen ingyenes jóslás ingyen jóslás jós jóslás jóslás 2021 kártya kártyajós látó mit hoz a telihold mágia napforduló napéjegyenlőség Nero Domini pénz pénzhoroszkóp rontás személyes szám szerelem szerelmi horoszkóp szerelmi jóslás szerelmi mágia számmisztika születési szám tarot tarot elemzés tarot jóslás tarot kártya tarot üzenet telihold tízmilliószoros energia ujhold átok összeillő csillagjegyek