You are currently viewing Fontos üzenet a mai napra!

Fontos üzenet a mai napra!

Ma Szent András napja van

Ez a legerősebb szerelem és férjjósló nap az évben. Azt is fontos tudni, hogy ezt a napot követi az év leghosszabb, úgynevezett legsötétebb éjszakája. Fontos, hogy ez az éjszaka nem veszélytelen, VISZONT mi a jóra törekszünk és a pozitív oldalát nézzük a dolgoknak! Az ártó személyekről, energiákról most egy regényt írhatnék, DE ma nem ezzel foglalkozunk, hanem a ’hasznot’ nézzük! Természetesen ajánlott egy védelem energetikailag, ezt mindenképpen szeretném kiemelni!

Szent András napja kb. a 14-15. század óta ünneplik. Én nagyon nagy hangsúlyt fektetek az ősi, hagyományos rítusokra, szertartásokra. Úgy hiszem, hogy nem feledhetjük el őseink tudását és úgy gondolom sokkal tisztább energiák között tapasztalták meg ők az Univerzum adta lehetőségeket. Ezért számomra nagyon fontos, hogy megújuljanak azok a néphitre alapuló szertartások, jóslási napok, amikben az őseink hittek, és amire támaszkodtak.

Ajánlom ma mindenkinek, hogy végezzen szerelem bevonzást, kérjen jóslást. Azért mindenkinek, mert a párkapcsolatban lévőknek is fontos eloszlatniuk a kételyeket és tudniuk az igazat, illetve fontos, hogy a szerelmet megújítsuk időről időre. Erre alkalmas egy szerelmi amulett, amit saját magadnak vagy a párodnak, esetleg mindkettőtöknek elkészítesz. Nem kell hozzá különös hozzávaló, egyszerű, gyorsan tanulható és többször ismételhető. Ajánlom ezt olyanoknak is, akik harmonikus kapcsolatban élnek, olyanoknak is, akiknek épp válságban van a kapcsolata és természetesen ez az amulett programozható ÚJ szerelem bevonzására is!

Szent András napi szerelmi jóslás

Úgy tartják, hogy ilyenkor az inga, a kártya ereje felerősödik. Senki előtt sem marad titok és a szerelmi kérdésekre egyenes, érthető választ kapsz. A kozmikus energiáknak köszönhetően felerősödik az intuíció és a tisztánlátás. Emellett páratlan energiák dolgoznak körülötted, a lényeg, hogy tanuld meg kezelni őket és fordítsd a hasznodra!

Amit mindenképpen ajánlunk, hogy ma este készítsd el a szerelmi amuletted!

Minden segítséget megkapsz a jósláshoz és a mágiához egyaránt! Beavatott tanácsadóink várnak:

Normál díjas vonal: 061 550 73 23  – ehhez jóslási perceket ITT tudsz rendelni.

Emelt díjas vonalunk azonnal hívható: 0690 603 831 (508Ft/perc)

Szlovákia: 0900 605605 (1,6 Eu/perc)

Románia: 0903760 611 (1,56Eu/perc)