You are currently viewing Szakítás, válás, bosszú – csillagjegyek szerint

Szakítás, válás, bosszú – csillagjegyek szerint

Szakítás, válás, bosszú – csillagjegyek szerint

Kivesézzük, milyenek egyes csillagjegyek szakítás, válás esetén.

Vannak bosszúálló csillagjegyek, akik szakítás esetén megkeserítik az életed, de van olyan is akitől nem kell tartanod. Ez a horoszkóp, elemzés általános, sokat számít egy-egy személy aszcendense is. Teljes körű jóslás, nem csak szakítás esetén tanácsadóinktól kérhetsz.

KOS

A Kos csillagjegyek sokan fiatalon mennek férjhez vagy nősülnek meg, ezért kapcsolataikra nagy valószínűséggel megpróbáltatások várnak. Hirtelen lesz elege, hamar dönt a szakításról. Nehéz kihozni a sodrából, de ha ez mégis sikerül valakinek, vagy esetleg vele szakítanak, akkor ez a csillagjegy a bosszú legszínesebb módjait választja.

Szakítottatok, de nem tudod magad túltenni rajta? Keresd fel Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), ő az egyik legjobb párkapcsolati tanácsadó! Természetesen alapdíjas jóslási vonalunkon is elérhető.

BIKA

A Bika alapvetően türelmes és megértő. Ha aszcendese tüzes, akkor viszont képes sokszor kikelni magából, kerek-perec elmondja, hogy mi nem tetszik neki. Ennek ellenére is képes éveken át várni, remélni, de ha kapcsolatába nem állnak be a remélt pozitív változások, elhagyja azt. Ha vele szakítanak, és úgy érzi, igazságtalanság érte vagy megalázták, akkor sem hajlik a bosszúra. Lezár, továbblép.

Kérdéseid vannak szerelmi életeddel kapcsolatban? Hívd fel Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi kártyavetést! Nem szeretnél emelt díjas vonalon telefonálni? Semmi gond! A webshopban már 2980 Ft-tól elérhető legolcsóbb csomagunk.

Ne hagyd ki a heti horoszkópot sem! Nézd meg, mit tartogat ez a hét!

IKREK

Az Ikrek csillagjegyek gyakran sokat várnak a házassággal és a gyermekvállalással, és ennek ellenére sem biztos, hogy megfelelő partnert választanak. E jegy szülötte általában tele van bizonytalansággal, házassága vagy kapcsolata hamar a múlté válhat. Az elválás általában békés, legalábbis részéről. Nem kedveli a tettlegességet, inkább lelki szinten, szavak által áll bosszút, megforgatva másikban a „kést”.

Túl vagy már pár nem működő kapcsolaton és szeretnéd már megtalálni az igazit? Keresd fel Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), megnézi neked, mikor és hol találhatod meg! Alapdíjas számon is kérhetsz jóslást! Részletek itt!

RÁK

A Rák csillagjegyek igen türelmesek egy házasságban vagy kapcsolatban, nehéz kihozni őket a sodrukból. Ha ez a partnernek mégis sikerül, akkor kő kövön nem marad, de még akkor sem mondja ki azt, ami a legbelül nyomasztja. Ha úgy érzi, kiszúrtak vele, akkor is lágyabb formában áll bosszút, ettől függetlenül tud ám fájdalmat okozni!

Nem tudsz kiigazodni Rák partnereden, esetleg te vagy Rák? Hívd fel Gabit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj személyre szabott asztrológiai elemzést! Kedvezőbb percdíjért, irány a WEBSHOP!

Jóslás cigánykártyával ITT!

OROSZLÁN

Az Oroszlán kapcsolatai sokszor mennek tönkre, önfejűsége és hiúsága miatt. Sajnos hajlamos arra is, hogy félrelépjen. Akkor hajlamos a bosszúállásra leginkább, ha éppen őt teszik féltékennyé, vagy őt szarvazzák fel. Mivel alapvetően birtokló természet, ha valaki megpróbál tőle ellopni valakit, az felkészülhet a haragjára!

Még nem találtad meg a hozzád illő partnert? Keresd fel Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), segít a bevonzásban! Jóslási csomagot is kérhetsz, sokkal kedvezőbb áron!

SZŰZ

Ha kapcsolatban áll valaki egy Szűzzel, eleinte úgy érezheti, hogy minden tökéletes, a következő pillanatban pedig minden összedőlhet. Igen kiszámíthatatlan jegy, általában nem is lehet felkészülni előre, hogy miből és mikor lesz elege. Ha úgy érzi, elégtételt kell vennie, akkor teljesen megőrül, elveszti az önkontrollját. Vagy pedig éppen szisztematikusan áll bosszút, szinte gyönyörű és tökéletes, ahogy végigcsinálja.

Szeretnéd, ha párkapcsolatod tökéletesen működne? Hívd fel Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást, tanácsadást! Alapdíjas vonalon olcsóbban tudsz beszélni!

Túl vagy egy rossz kapcsolaton, és tudni szeretnéd, hogy mit hoz a jövő? Kérd kártyajósaink segítségét, akik a lapokból elmondják, hogy mit tartogat számodra a jövő! Keresd Eugéniát vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

Szakembereink elérhetőek külföldről is: Romániából a 0903760611 (1,56€/p) számon, Szlovákiából a 0900605605(1,61€/p) számon!

MÉRLEG

A Mérleg kapcsolatai leginkább a saját bizonytalansága miatt érnek véget. Számtalan oka lehet annak, ha nem működik egy kapcsolat vele, de egy biztos, a hibát nem csak benne kell keresni. Ha megbántják, ha eltiporják, a bosszúállása ugyanolyan művészi, amilyen ő is. Tudja jól ellenfele gyenge pontját, ahova annyira durva csapást mérhet, ami teljesen össze is törheti a másikat.

Elvesztél a szerelem útvesztőiben? Keresd fel Lénát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), tanácsaival segít tisztán látni! Természetesen alapdíjas vonalon is elérhető!

SKORPIÓ

A zodiákus egyik „legkegyetlenebb” jegye, nem árt vele óvatosan bánni. Ő minden sérelmére emlékszik. Számára a bosszú nem kérdéses. Aki átverte őt, vagy hazudott neki, azonnal célkeresztbe kerül. Jól tudja, mikor kell lecsapnia. Egy megsértett Skorpió lehet a legnagyobb ellenségünk, elképzelni sem tudjuk, miképp áll bosszút azon, aki bántotta.

Nem boldogulsz egy Skorpió csillagjegyűvel? Hívd fel Gábrielt  a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), ő tudja, hogyan lágyíthatod meg a szívét! Alapdíjas jóslási vonalon olcsóbban tudsz jóslást kérni!

 

NYILAS

Kapcsolataiban odaadaó, de nagyon kell vigyáznia partnerének, hogy mit is gondol vagy mond a Nyilas legközelebbi hozzátartozóiról. Csak akkor szakít, ha úgy érzi, választás elé kényszerül, illetve ha megcsalják. Szenvedélyes és tüzes, emiatt nem egyszer gondolkodás nélkül robban. Nem áll bosszút, csupán tör-zúz, amíg tart a hirtelen felindulás.

Nem találtad még meg azt a kapcsolatot, melyben igazán boldog lehetsz? Hívd fel Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), segíthet a megfelelő társat bevonzani!

Olcsóbb percdíj a WEBSHOPBAN!

BAK

A Bak, ha úgy érzi, hogy kapcsolata nem működik vagy veszélybe kerül, nem gondolkodik sokat. Hamar tovább áll, és sikerül mielőbb lezárnia is. Viszont, ha bántják, önérzetében megsértik, minden elszenvedett sérelmet többszörösen próbál megtorolni. Azért, ha bocsánatkéréssel fordulnak hozzá, hajlandó visszavenni a bosszújából.

Szakítás után nem is tutod, hogyan tovább? Kérj szerelmi jóslást Viola Jósnőtől a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc)!

VÍZÖNTŐ

Abszolút nem könnyű kapcsolatban, házasságban élni vele, persze nem lehetetlen megtalálni vele a közös hangot. Ideái minden felett állnak, megváltoztatni nem lehet. Véletlenül sem célszerű rámutatni a hibáira, megváltoztatni sem. Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Ha haragját felébreszted, inkább a lelked veszi célba, még akkor is, ha a kimondott szavai és a fix elképzelései rólad nem is igazak.

Vízöntőként nehéz ideális társat találni, de nem a tökéletest kell keresned, hanem aki feltétel nélkül tud szeretni. Keresd Eugéniát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi mágiát rá! Alapdíjas jóslási vonalon is elérhető!

HALAK

Az egyik legnyugisabb csillagjegy, akivel harmóniában élhetünk együtt, ha egy kicsit törjük magunkat és elfogadóak is vagyunk. Igazán ártatlannak tűnik, de az érzékenysége miatt nem árt óvatosnak lenni vele. Ha átvágják, bántották, megsértették, leginkább szavakkal átkoz hirtlen felindulásból, de biztosak lehetünk abban, hogy a bosszú nem kenyere.

Régóta vagy egyedül, vagy sokat csalódtál kapcsolataidban? Keresd Pannit a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), szerelmi jóslással segít eljutni az Igazihoz!

Szerelmi jóslást már 2980Ft-tól kérhetsz alapdíjas vonalon!