You are currently viewing 2023: A Mars éve – Tudd meg, mi vár Rád!

2023: A Mars éve – Tudd meg, mi vár Rád!

A 2023-as év a Mars éve lesz. Az asztrológia szerint, minden évet egyetlen bolygó ural. Az uralkodó bolygó befolyásolja azokat az eseményeket, amik az emberiségre várnak az adott évben. Természetesen a bolygó, feladatokat is ad, nem csak az emberiségnek, hanem akár egyénileg is.

A Mars legfontosabb tulajdonságait tekintve harcos évünk lesz a 2023-as esztendő. A Marsnak vannak olyan tulajdonságai is, amit kevesen ismernek. Érdemes ezekkel a dolgokkal is foglalkozni, ha nagyobb rálátást szeretnénk arra, mi várható a 2023-as évben.

Kevesen tudják, hogy a Mars eredetileg a termékenység, a férfierő jelképe volt. Később ebből alakult ki, hogy ő lett a védelmező és a háború Istene. Hozzákapcsolódik egy ima is, amit a földművesek használtak gyarapító imaként, így minden, ami természet, minden tavasz, megújulás szorosan kapcsolódik a Marshoz. Nem véletlen azt sem, hogy a tavasz első hónapját „martiusnak” nevezeték el és ebben a hónapban tartották az egyik legnagyobb ünnepet, amikor a harc istenét ünnepelték.

Az ókori Rómában több Mars ünnep is volt, az egyik legnagyobb Istennek tartották. Oltárokat, szentélyeket helyeztek el a tiszteletére, illetve fontos helyeket neveztek el róla. Nem csak a hadizsákmányuk egy részét ajánlották fel, hanem a jószágból is mindenféle állatok feláldoztak a tiszteletére. Az ilyen rituálékon nagy szerepe volt a népnek is. Az állatokat először a nép között vezették körbe, ezzel kérve azt, hogy tisztítsa meg és védelmezze őket, illetve a nép így üzent Marsnak, hogy támogatásukról biztosítsák.

Napjainkban is léteznek még titkos Mars rituálék, természetesen már sokkal elfogadottabb módszerekkel, mint állati áldozatok bemutatása. Érdemes foglalkozni komolyabban ezekkel a dolgokkal, mert a fejlődésünket szolgálja az, ha az éppen aktuális energiákkal dolgozunk.

  • A 2023-as esztendőben, tehát a Mars erejét használjuk:

– gyarapító mágiára

– tisztító és védelmező rituálékhoz

– megújuláshoz

– termékenység bevonzásához

És, mindenképpen kérd el a Marsnak szánt ősrégi imát. Én úgy gondolom, nem véletlenül volt az ókori Róma az egyik legnagyobb kiterjedésű birodalom, és a történelemből mindig érdemes tanulnunk. Az ősrégi tudás sosem veszhet kárba! Ne feledd tanácsadóinkat normál díjas vonalon is elérheted!

Bármikor elkérheted a saját személyes jóslatodat, feladataidat, amit a Mars évére kaptál.
Itt pedig elolvashatod a 2023-as horoszkópot!
Még több cikkért, ingyenes jóslatokért, jó tanácsokért kövess minket a Facebookon vagy az Instagramon!

Vélemény, hozzászólás?