You are currently viewing Pénz, szerelem siker varázslat 2024-re!

Pénz, szerelem siker varázslat 2024-re!

Mikor használj pénz, siker, szerelem varázslatot? 

A legtöbb szerencsével kapcsolatos hagyomány Szilveszter napjához köthető, de egy új ciklusba érve is alkalmazhatod. A 2024-es pénzvarázslat is ehhez a naphoz kapcsolódik leginkább. Az ezen a napon beavatott mágiák viszont nem csak pénzvarázslatként működnek, hanem a szerelem és siker területére is rendkívül erős hatással vannak. Mert igazán az szerencsés, aki minden életterületen meg lehet elégedve a sorsával. Neked sem elég pusztán a pénz, az élet számodra is többről szól. A pénz önmagában sokszor még eszköznek is kevés, hiszen boldogságot sehol sem lehet kilóra kapni!  

Kérj újévi jóslatot a legjobbaktól! Hívd tanácsadónkat a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérd a jóslatot a legmegfelelőbb időben a sorsfordításhoz! Normál díjas vonalon is elérsz minket, sokkal olcsóbban! Részletekért látogasd meg a webáruházat!

 Miről ne feledkezz meg a varázslat során?

A szerelem nagyon fontos része a mágiának és az életnek is.  A te életed sem tud nélküle működni. Ahogy fentebb írtam, hiába a pénz, ha nincs boldogság. Sok pénzvarázslat csakis az anyagiakkal foglalkozik, sajnos így a spirituális egyensúlyra sem figyel oda. Ezért akinek elvégzik, sokszor a pénzért cserébe rossz szerelmi karmát vállal magára. Neked nem ilyenre van szükséged. A mágia 2024-re teljesebbé kell, hogy tegye az életed. 

Miért is? 

A változások éve előtt állunk, sok szerelmi kapcsolatnak szüksége van a védelemre, akár a te kapcsolatodnak is. Rendkívül sok változásra kell készülnöd, éppen ezért bárki csalódhat a párjában. Bárki találhat hirtelen egy új kapcsolatot, vagy éppen szerelemet, de egy védelem segít abban, hogy az igazival találjátok meg egymást. A szerelem minden szilveszteri varázslatban ott kell, hogy legyen! 

Tudd meg, párkapcsolatodnak szüksége van-e mágikus segítségre! Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc), kérj szerelmi jóslást a legjobbtól!  Normál díjas vonalunk a 061 550 73 23. Jóslási csomaggal olcsóbban beszélhetsz!

 

Mire is van szükséged a varázslathoz? 

A siker és pénz szoros kapcsolatban állnak egymással. A jó pénzvarázslat éppen annyira épít a szerencsére, mint a sikerre. A mágia akkor az igazi, ha egyensúlyt tud teremteni életedben, sorsodban. Ez csak akkor lehetséges, ha egy konkrét sikertervet vés be egy avatott mágus neked az Univerzumba, hogy minden teljesülhessen 2024-ben.

Semmi olyanra, amit ne tudnál könnyen és olcsón beszerezni. Minden más ott van benned. A legfontosabb, hogy tudd, mit akarsz, mennyit akarsz és hogyan szeretnél boldog lenni! A teljesség jegyében végezhető el a 2024-es pénz-, szerelem- és sikervonzó pénzvarázslat. Csak tárcsáznod kell ahhoz, hogy egy igazi rítusban legyen részed. Minden, ami szükséges a szilveszteri varázslathoz, ezoterikus szakembereink rendelkezésére van bocsátva. Felkészülten várnak Téged! Erre a varázslatra bármelyik munkatársunknál jelentkezhetsz. Fontos részlet, hogy növeli a mágia erejét, ha többször végezed el a teendőket. Minél többször ismétled a varázslatot meghatározott ciklusok elején év közben is, annál erősebb energiák szavatolják azt, hogy 2024. számodra a felemelkedés és a boldogság éve legyen! 

Nem szeretnéd a véletlenre bízni a dolgokat? Akkor igényeld a mágiát profiktól!

Keresd bizalommal Violát vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hogy úgy alakulhasson a 2024-es éved, ahogy azt eltervezed magadnak!

Ne feledd, NORMÁL díjas vonalunkon sokkal olcsóbban beszélhetsz! Rendelésed leadhatod a webáruházban vagy a 061 550 7315 Ügyfélszolgálati számon, munkanapokon 8-16 óráig!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!