You are currently viewing Asztrológusunk üzenete az Oroszlán szülötteknek

Asztrológusunk üzenete az Oroszlán szülötteknek

Az Oroszlán csillagjegy haván lassan túl vagyunk, s hamarosan belép a Nap a Szűz csillagképbe. Az Oroszlán csillagjegy előtt van egy egy éves időszak, mire a Nap újra belép csillagjegyébe. Bővelkedünk most égi jelekben, együttállásokban, és még egy üstökös is akad, amely hatással van a Rák, Oroszlán és Szűz csillagjegyekre. Az Oroszlán csillagképbe nemrég belépett a Merkúr. A bolygó augusztus 20-ig ott is marad, ekkor lép tovább a Szűz csillagképbe. Ezek a hatások akár egy esztendőt is meghatározhatnak az Oroszlán csillagjegy számára.

Hogy mik az Oroszlán szülött legfőbb erényei? ITT megtudod!

Az Oroszlán jegy anyagi területen akkor tud sokat elérni, ha kevéssel is beéri majd egészen 2021. augusztusáig. 

A kezdetből kirajzolódó univerzális üzenet szerint, inkább a könnyű utakat érdemes keresned, mintsem a kihívásokat. Legyenek álmaid, céljaid, de a lécet sose emeld túl magasra! Minden univerzális üzenet magában hordozza a gazdagság és a siker kulcsait. Nincs ez másképpen most sem! A kis és egyszerű lépések messzebbre visznek el, mintsem azt gondolnád. Gondolj Neil Armstrong híres mondatára: „Kis lépés az embernek, hatalmas ugrás az emberiségnek!” Nemrég szerepelt a mondat a műsorunkban is, hiszen augusztus 5. volt a holdraszállás évfordulója. Neked is az egyszerű dolgokban kell most gondolkodnod, ha anyagi bőséget szeretnél elérni. Hidd el, egyik lépés következik a másik után! Könnyebb elérned az apró sikereket, mint az egy nagyot. A mennyiség pedig legyőzi a gigászi és kivitelezhetetlen terveket. Ne feledd, a gazdagság kulcsa most számodra nem más, mint az egyszerűség elvének követése!

Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj pénzügyi elemzést a következő hónapokra! Tudd meg z asztrológustól, milyen apró lépések hozhatnak számodra igazán nagy sikereket!  

 

Nézd meg ITT, mely csillagjegyek hozhatják el a boldogságot az életedbe, ha Oroszlán vagy!

Szerelemben szintén teremhetnek babérok az Oroszlán számára. Amennyiben nincs partnered, magányos vagy, elsősorban baráti köröd érdemes bővítened. Jó, ha minden emberi kapcsolatod átnézed és értékeled. Baráti köröd bővülése eredményezheti azt leginkább, hogy igazi szerelemre találj! Az Oroszlán férfi legyen rámenősebb és ne rakja olyan magasra a lécet, ha keresi a szerelmet. Míg az Oroszlán nő inkább a szellemi, intellektuális párhuzamot keresse partnerében, mert a külsőségek könnyen becsaphatják. Örök lecke ez minden csillagjegy számára, hogy sose ítéljünk elsőre. Meglévő párkapcsolatodban elsősorban partnered önbizalmát szükséges erősítened. Az Oroszlán csillagjegy szeret gyakran erősebb lenni párjánál, ami a jelenlegi horoszkóp szerint, sajnos hatványozottan lehet igaz!  

Tudd meg a legjobbaktól, hogy az elkövetkezendő időszakban mit is mutat számodra a személyes szerelmi-, pénz- vagy éppen szerencse horoszkópod! Hívd Aurethielt vagy Violát  a 0690603831 számon (508Ft/perc), kérj személyre szabott előrejelzést!