You are currently viewing Oroszlán és a 12 csillagjegy

Oroszlán és a 12 csillagjegy

Oroszlán és a Kos 

A Kost lenyűgözi az Oroszlán játékos természete és vehemenciája. Még a büszkesége, szerepelni akarása is imponál számára. Ezért, ha egy Kos megszeret egy Oroszlánt, hosszan tartó kapcsolat alakulhat ki köztük. Ennek ellenére ez nem jelent feltétlen harmonikus kapcsolatot. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Kos párod miért neheztelhet rád a jós szerint! 

Oroszlán és a Bika 

Sokszor alakulhat ki rivalizálás a két jegy között. A sok versengés miatt egyikük sem tud igazán boldog lenni. A Bika nem szeret versenyezni, az Oroszlán meg csak győzni szeret, de a Bika erősebb! Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, Bika pároddal hogyan kerülhetsz egyensúlyba! 

Oroszlán és az Ikrek 

Leginkább a laza kapcsolat tud működni a két jegy között. Sokszor viszont házasság a vége, ami nem biztos, hogy jól működik majd. A két jegy csak a felületes dolgokban ért egyet, mélyebb dolgokban viszont komoly ellentétekbe ütközhetnek. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, képes lehetsz-e partnereddel összehangolódni!  

Oroszlán és a Rák 

Az Oroszlán szülöttnek nagyon figyelmesnek kell lennie egy ilyen kapcsolatban. Más esetben könnyen zátonyra futhat minden. A Rák túlságosan zárkózott lehet a nyitott Oroszlánhoz. Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, boldog-e melletted a párod! 

RÁK vagy? ITT elárultuk, melyik jegyekkel élheted meg a legmélyebb szerelmet!

Oroszlán és az Oroszlán 

Nagyon nehéz kérdés, mert tökéletes is lehet a párosítás. Legtöbbször gondot az eltérő bioritmus okozhat. Nehezen hangolódnak össze, sokszor lehet durva veszekedés a két fél között. Az ágyban viszont minden helyre jöhet a két csillagjegy között. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e párodon szerelmi kötés! 

Oroszlán és a Szűz  

Az összeillő csillagjegyek között méltó helyet foglal el a párosítás. Gond ott lehet, hogy a Szűz túl sok energiát visz a párkapcsolatba, míg az Oroszlán szeret laza lenni egy kicsit. Ennek ellenére működhet a kapcsolat. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod képes lesz-e nagyobb figyelmességre a jövőben!  

Oroszlán a csillagjegyed, és még keresed az igazit? Akkor itt a lehetőség, hogy meg is találd! Kérd Viola vagy Marcus  segítségét a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc), hogy rád találhasson a szerelem! 

Oroszlán és a Mérleg 

Nehéz dolga van egy Mérlegnek az Oroszlánnal. Éppen ezért nem kimondottan jó a két jegy kapcsolata. Az Oroszlán rendetlen lehet egy Mérleg számára, illetve túlságosan kicsapongónak érezheti. Egy idő után a Mérleg érzelmei túlzott féltékenységbe csaphatnak át egy ilyen kapcsolatban. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád a jósnő szerint! 

Oroszlán és a Skorpió 

Nagyon laza, de hosszan tartó és mély kapcsolat lehet a két jegy között. Egymás nélkül nem nagyon tudnak meglenni, ha egyszer összejönnek. Mindkettő szeret játékos lenni és mindkettőben ott van a felfedezés és megismerés vágya. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod komolyan gondolkodik-e veletek kapcsolatban!  

Oroszlán és a Nyilas 

A Nyilas sokszor túlságosan is kioktató egy lázadó Oroszlánhoz. Sajnos dac találkozik a tudálékossággal. Egymásban rossz tulajdonságokat hívnak életre. A kapcsolat csak nagy odafigyeléssel működhet, illetve egymás felé tanúsított tisztelettel. Hívd Arielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod komolyan vesz-e téged!

Oroszlán és a Bak 

A legnagyobb hiba lehet egy ilyen kapcsolatban, hogy mindkét jegy túlságosan is önálló tud lenni. Képesek a maguk útját járni, amiből végén az lehet, hogy nem is ismerik egymást. Fontos a jól működő kapcsolathoz az alapos és tudatos, kölcsönös figyelem! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért nem figyel rád eléggé a jós szerint!

Oroszlán és a Vízöntő 

Amennyiben az Oroszlán romantikus típus, akkor egy szép kapcsolat lehet a két jegy között. Alkotó és teremtő kapcsolat, amely már-már művészi szinten működhet. Nagyon fontos a romantika, a lélek és az élet együttes élvezete mindkét jegy számára. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért nem figyel rád eléggé!  

Oroszlán és a Halak 

A Halak jegynek el kell fogadnia, hogy partnere sosem nyugszik, mindig kitalál valamilyen programot. Engednie kell, hogy itt az Oroszlán jeleskedjen, mert színt és örömöt hozhat így az életébe. Egy Halak szülött pedig mindig megértő társa lehet az Oroszlánnak. Hívd Gabit  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod miért olyan távolságtartó veled az utóbbi időszakban!