You are currently viewing A Szűz és a 12 csillagjegy

A Szűz és a 12 csillagjegy

Szűz és a Kos 

Tökéletes páros, méltó helyük van az összeillő csillagjegyek között! A Szűz precíz igényessége és alapossága ellensúlyozza a Kos “mindent a közepébe” stílusát. Időként a Szűz lelki változékonyságán nem képes a Kos kiigazodni. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi jóslást a legjobbtól! 

Szűz és a Bika 

A kapcsolat hajtóerejét a Szűz adja. A Bika viszont egy Szűz partner esetén a lehető legtöbbet hozhatja ki magából. Jó párosítás, a csillagjegy párok között erős kötődés alakulhat ki. Hívd Xalent a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodnak van-e valakije rajtad kívül!

Oroszlán a csillagjegyed? Nézd meg ITT, kivel élheted meg a legboldogabb szerelmet!

Szűz és az Ikrek

Nem éppen jó párosítás, a Szűz nem képes az Ikrek változékony stílusához alkalmazkodni. A Szűz egy Ikrek partner esetén rendkívül bizonytalan tud lenni. Egy ilyen kapcsolatban az Ikrek jegyében született félnek rendkívül figyelmesnek kell lennie Szűz partneréhez. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg a jóstól, párod miért bizonytalan benned! 

Szűz és a Rák  

A Szűz jelleme dönti el leginkább, hogy milyen a kapcsolat. A Ráknak sok érzelmi támogatás és megerősítés szükséges, amit nem minden Szűz képes nyújtani. A szerelem, ha fellobban, akkor egymástól sokat tanulhatnak. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mit mutat a párhoroszkópod!

Szűz és az Oroszlán 

Nehéz megítélni a párost. Sok marakodás lehet a két fél között. Nagyon erős szerelem tud a csillagjegy páros között kialakulni. Egymás nélkül nem tudnak meglenni, de egymással sem. Talán jobb, ha már az elején kerülitek egymást… Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), szerelem oldást kérhetsz a legjobbtól, ha valakit nem vagy képes elfelejteni! 

Szűz és a Szűz 

Akár jól is működhet egy ilyen kapcsolat, de nagy óvatosságot és figyelmet igényel ez mindkét féltől. Nem tartoznak az összeillő csillagjegyek közé, mégis jól működhet a kapcsolat. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, partnerednek van-e valakije! 

Szeretsz, de nem szeretnek viszont? Vagy társas magányban élsz? Kérd Xalen vagy Gabi segítségét a 0690603831-es számon (508Ft/perc), hogy megtaláld az igazit, meglévő kapcsolat esetén pedig segíthetnek újra fellobbantani a szerelem szikráját!

Szűz és a Mérleg

Kellemes egymás mellett élés, de valahogy hiányzik a tűz a kapcsolatból. Kapcsolat lehet a két jegy között, de hogy mennyire boldog, azt már nehéz megítélni. A szenvedélyes szerelem ritkán működhet a két jegy között, ezért nagy eséllyel lehetnek hűtlenek egymáshoz. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj tanácsot a jóstól, ha nem vagy boldog a partnereddel! 

Szűz és a Skorpió  

A Szűz félnek nagyon figyelnie kell egy Skorpió partnerre. Eltérőek az igények, de akár jó kapcsolat is lehet a két fél között. A Szűz számára nehezen kezelhető egy Skorpió partner, így nem szerepelnek az összeillő csillagjegyek között. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod valóban rád vágyik-e igazán! 

Szűz és a Nyilas 

Jó kapcsolat lehet a két jegy között, bár a Nyilast nem ösztökéli kellőképpen egy Szűz partner. Nehezen tudnak közösen megfelelő életsikereket elérni. Sok etikai kérdésben viszont nem értenek egyet. Értékrendjeik különböznek! Hívd Marcust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, partnered komolyan vesz-e téged!

Szűz és a Bak 

Nagyon erős páros lehet! A két jegy szerepel az összeillő csillagjegyek között. A Szűz erős támogatója a Baknak, ami kölcsönös. Nagy sikereket képesek együtt elérni, nem tesz jót a kapcsolatuknak, ha egy munkahelyen dolgoznak. Hívd a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogyan javíthatsz a párkapcsolatodon! 

Szűz és a Vízöntő 

Sajnos a Vízöntő számára nem mindig elég inspiráló az élet egy Szűz mellett. Nagyon eltérő a két jegy igénye. A kapcsolat működhet, de a Vízöntő előbb vagy utóbb új utakat is kereshet majd. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges hozzád! 

Szűz és a Halak 

Nem a legszenvedélyesebb kapcsolat, de működhet. A Halak sokszor hozhatja bizonytalan helyzetbe a Szűz felet, ami miatt nehezen érthetnek egyet. Eltérnek az igények, de igazán egyik sem tudja, mit is akar a másiktól. Leginkább a biztonság és az alaposságuk köti össze őket. A Halak viszont rendetlen egy Szűzhöz. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod képes -változni a jövőben!