You are currently viewing Mérleg és a 12 csillagjegy

Mérleg és a 12 csillagjegy

Mérleg és a Kos 

A két jegy szerepel az összeillő csillagjegyek listáján. A Mérleg számára a Kos mindig képes valami újat mutatni. A Kos tüze és szenvedélye viszi előre a kapcsolatot, míg a Mérleg előrelátása adja a legnagyobb biztonságot. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj egy párhoroszkópot!  

Mérleg és a Bika 

A Mérleg mellett egy Bika nagyon el tud lustulni. Sajnos a Bika nagyon könnyen megtéveszti a Mérleget, így nem igazán tudnak egymásra hatni. Nem a legjobb kapcsolat alakulhat ki a két jegy között. A Mérleg számára nagyon sok energiába kerül a kapcsolat. Hívd Violát  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, érdemes-e még energiát fektetned a párkapcsolatodba! 

Rák jegyben születtél? Tudd meg ITT, melyik csillagjeggyel lehetsz a legboldogabb!

Mérleg és az Ikrek 

A kettős jegyekből álló kapcsolatot a legnehezebb megítélni. Különösen a Mérleg és az Ikrek esetében. Szenvedélyes és igaz szerelem lehet a két jegy között, de ennek mindig ára van. Nem könnyű az élet, de sokszor nagyon is érdemes küzdeni a boldogságért! Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, érdemes-e harcolnod a párkapcsolatodért! 

Mérleg és a Rák 

A Rák és a Mérleg jó párosítás. A Mérlegből áradó stabilitás sok erőt ad a sokszor bizonytalan Rák szülött számára. Jól megértik egymást és hatékonyan képesek együtt tenni a közös célokért. Gond lehet a kapcsolatban a szülők és nagyszülők beleszólása!  Hívd Megmondót a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mikor szabadul meg szülei befolyása alól! 

Mérleg és az Oroszlán 

A Mérleg számára mindig izgalmas az, amit egy Oroszlán csinál. Sokat civakodhatnak, de valamennyire tud működni egy ilyen kapcsolat. Leginkább csak szenvedélyes szerelem képzelhető el a két jegy között. Sajnos az Oroszlán részéről nagy esélye lehet a hűtlenségnek. Hívd Boszi Katát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges!

Mérleg és a Szűz 

Az összeillő csillagjegyek között szerepel a két jegy párosa. Szépen tudják egymást segíteni közös útjuk során. A két jegy harmóniában tud lenni, igaz, szükségük van sok együtt töltött időre. Nem jó, ha köztük távkapcsolat működik. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal van-e közös jövőtök!

Régóta várod már, hogy a boldogság hozzád is beköltözzön? Sokat szenvedtél a rossz párkapcsolatokban, és félsz beengedni az igazit az életedbe? Keresd fel Eugéniát vagy Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), hogy segítsenek a számodra legmegfelelőbb személyt megtalálni!

Mérleg és a Mérleg 

Túl sok ütközéspont van egy ilyen kapcsolatban. Írhatnám azt is Mérleg és Mérleg párosítás esetén, hogy „két dudás egy csárdában nem fér meg”. A csillagjegy párok nem illenek össze. Sok civakodás után egymás ellenségeiként válhatnak külön! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), ha úgy érzed, rontás van rajtad!

Mérleg és Skorpió  

Sokak szerint nem illik össze a két jegy, de szerintem működhet. A Mérleg számára sok energiába kerül egy Skorpió szerelmének lenni, de megéri. Nagyon látványos fejlődést hozhatnak ki egymásból. Minden bizonytalanság ellenére, nagyon szenvedélyes szerelem lehet a két jegy között! Hívd Lilit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod-e az igazi!

Mérleg és a Nyilas 

Az összeillő csillagjegyek között szerepel a Mérleg és Nyilas párosítás. A Nyilas számára biztos pont egy Mérleg partner, míg a Mérleg sosem unatkozik a Nyilas mellett, illetve kellőképpen intellektuális is hozzá. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod milyen szemmel lát téged az asztrológus szerint! 

Mérleg és Bak  

A Mérleg hatékonyan segíti a Bakot, viszont hamar féltékenyek lehetnek egymás szakmai sikereire. A munkát tudnia kell mindkét félnek az otthon falain kívül hagyni. Más esetben sok heves vitára lehet számítani a kapcsolatban. Hívd Sárát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod hűséges-e hozzád a cigánykártya szerint!

Mérleg és Vízöntő 

A szerelem jól működhet a két jegy között. Viszont sok dologban nem értenek egyet. Az alapelvi különbségek miatt inkább csak rövid távon érdemes gondolkodni egy ilyen kapcsolatban. Ennek ellenére csodák bármikor történhetnek! Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, mennyi energia van még a kapcsolatodban! 

Mérleg és Halak 

A két jegy szerepel az összeillő csillagjegyek között. Erős kötődés lehet, a Mérleg sokat ad egy Halaknak, sokat tud miatta fejlődni. A Halak nem éppen rendszerető, de egy Mérleg partner esetén ez is változhat. Hívd Happyt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod mennyire hűséges hozzád a Tarot kártya szerint!