You are currently viewing Védelem – sorscsapások ellen is működik

Védelem – sorscsapások ellen is működik

A spirituális védelem nagyon fontos

Sorsunk főútvonala egyedi, vannak elkerülhetetlen mellékutcák, események, de vannak megakadályozható történések, úgy nevezett sorscsapások is!

A mai világban nagyon fontossá vált a spirituális védelem, és nem véletlen az, hogy távol akarjuk tartani a családunktól, és természetesen saját magunktól is, azokat a hatásokat vagy embereket, amik vagy akik, negatív irányba viszik vagy befolyásolják a sorsunk.

Mivel nézünk szembe energetikailag?

Pénzügyileg is, fizikailag is és lelkileg is egyre több és egyre nehezebb terhek nehezednek ránk és a szeretteinkre. A rohanó világban nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy az egészségünk és a boldogságunk a legfontosabb dolog a világon és az életben. Ezért érdemes a saját kezünkbe venni az irányítást és meghatározózott időszakokban VAGY bizonyos hatások és események után alkalmaznunk kell a módszert.

Mit ajánlunk, amit bárki elvégezhet?

Két általános mégis extra erős védelmet ajánlunk. Könnyen tanulható, viszont tényleg csak akkor alkalmazd, ha komolyan gondolod, és tényleg érdekel a spirituális fejlődésed.

Az első, a szeretet mágiája védelmi szertartás

 Ezt saját magunk nevének kimondásával kell eljutatnunk az Univerzumnak és minden fontos mágikus elemnek. Külön kell elvégeznünk, ha hozzátartozónknak is szeretnénk, értelemszerűen akkor az ő nevét kell elmondanunk. Egyszerre egy ember neve szerepelhet a védelmi szertartás szövegében. Ismételni szükséges, akkor amikor valamilyen rossz előjelet érzünk, esetleg konkrétan egy családtagunk, barátunk kerül válságba.

A második védelmi szertartás a védelem körének szertartása

 Ehhez szükségünk van tárgyi eszközökre. Zsinórra vagy szalagra, egy fehér terítőre vagy bármilyen fehér anyaggal helyettesíthető, családi képre vagy saját fotónkra, fehér mécsesre. Nem kötelező, de ajánlott eszközök: egy kis tál sós víz, füstölő.

A szertartás bármikor alkalmazható. Kollégáink, tanácsadóink gyorsan és szakszerűen beavatnak.

Plusz javaslatunk:

Kérj sorselemzést ma és, ha szükséges sorscsapás elleni védelmet is készít neked a kolléga. Megtanulhatsz két olyan módszert, amit hosszútávon akár a 2024-es évben alkalmazhatsz. A lényeg, hogy ezt használd saját magadra és a szeretteidre is!

Normál díjas vonalon is elérsz minket!
Perceket a www.asztroklub.hu/webaruhaz/ oldalon rendelhetsz vagy a 061 550 73 15 ügyfélszolgálati vonalon, munkanapokon 8-16 óráig.

Hívd tanácsadóinkat Magyarországról a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc) vagy az ALAPDÍJAS számunkon, ami a 061 550 73 23 – jóslási csomaggal.

Szlovákiából a 0900 605 605 (1,6Eu/perc)

Ausztriából a +43 720 022942 (normál díjas vonal – jóslási csomaggal)

Romániából a 0903 760 611 (1,56Eu/perc) számon.