You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya októberre ?

Mit üzen a cigánykártya októberre ?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra az októberi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Örvendezés 

  • Jelentése jóslásnál: öröm, találkozás 

A hónap, amikor kiteljesedik a lombhullás, amikor mindannyian megtalálhatjuk saját lelki békénket. Októberben munkádban egy váratlan találkozás hoz számodra új lehetőséget. A régi ismerős lehet, hogy egészen új utat kínál majd, amire most igazán szükséged lesz. Mindez anyagi helyzetedre is komoly hatással lehet, ezért mindenképpen gondolkozz el azon, hogy vállalod-e a nagy váltást, ami előtted áll! A hónap legszerencsésebb időszaka telihold idején ér majd téged. Válassz az őszi pénzteremtő mágiák közül, hogy minden a legjobban sülhessen el anyagiakban!Válassz jóslási csomagot, ha nem szeretnél emelt díjas számot hívni:

https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Szerelemben a szépség mellett kiemelkedik a belső szépség. A találkozások időnként csodás élményeket nyitnak meg számodra, amelyek eszedbe juttatják, hogy mennyit is ér a párkapcsolatod. Most adjátok át magatokat a romantikának, de a régi barátokról sem szabad majd megfeledkeznetek! Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban könnyen megtalálhat a szerelem. 

Nézd meg ITT, mi a karmikus feladatod!

Második lap: Utazás

  • Jelentés jóslásnál: változás, utazás 

Nem októberben van a napéjegyenlőség, mégis sokan úgy érzik, ilyenkor teljesednek ki leginkább az őszi energiák. A hónap baljós jeleket hordoz magában, amitől jó, ha megóvod önmagad. Időnként érdemes előre menekülnöd, hiszen ha egy helyben maradsz, könnyen megtalál minden baj. Munkádban figyelj olyan területekre, amelyek idegenek számodra és gondolkodj el azon, hogy hamarosan változtatni fogsz! Pénzügyeidben kerüld a kiadásokat, mert azok úgy is megtalálnak majd októberben. Az október közepe lehet számodra szerencsés. Kérd a személyes jóslatod, hogy ne a gondok, inkább a lehetőségek találhassanak meg! Normál díjas vonalunkon sokkal olcsóbban beszélhetsz! Rendelj jóslási perceket az ügyfélszolgálaton: 061 550 73 15 vagy a weboldalon: https://asztroklub.hu/webaruhaz/

Magánéletben a szerelem a legfontosabb. Gondolkodj el ezen, hogy párkapcsolatod van, vagy szerelmed?! Amennyiben az a válasz, hogy mindkettő és ez egy személyben rejlik számodra, jó lesz a hónapod. Ettől eltérő válasz esetén viszont közeledik a szakadás ideje. Valami véget fog érni s valami új kezdődik majd, az ősz aranyszínű szekere egy új állomásnál áll majd meg és mutat számodra új reményt a boldogságra. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ne maradj otthon. Menj ahová csak hívnak, mert valahol vár majd rád valaki!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt ITT, már 2980 Ft-tól.

Számítsd ki ITT személyes számod, fontos üzenetet hordoz!

Harmadik lap: Bíró 

  • Jelentés jóslásnál: döntés  

A Bíró nagyon erős kártya a Mérleg havában, ezért számodra ebben a hónapban sok dolog kerül majd a helyére. Határozott döntéseid a jövőre nézve sok reményt és erőt adnak neked. Az elhatározásaid eredményessé és sikeressé varázsolnak, ami miatt munkádban egyre több megbecsülést kapsz. Nem szabad elveszítened önmagad, mert akkor nem leszel képes a siker állapotát megőrizni! Pénzügyeidben nagy ígéretet kapsz majd, de hamar átlátsz a szitán, a Mérleg havában nem lesz képes semmi és senki sem megtéveszteni. Szerencséd újhold idején lehet majd. 

Szerelemben nagy a csábítás, de a döntéseid megteremtik a siker lehetőségét. Bármi is van, ki kell tartanod párod mellett, mert vele sikeres és teljes lehetsz. A csábítás viszont nagy, de az eszed és a szíved mindig megtalálja a helyes utat. Az október akkor kedvez leginkább, ha nincs párkapcsolat az életedben. Könnyen találhatsz, de az elvárásaiddal légy azért óvatos! Lehet, hogy túl magasan van a léc és az, aki tetszik, valójában rossz választás, míg valaki más, aki figyel rád, boldogságot hordoz a kezeiben. Gondold meg, merre szeretnél tartani!  Ha bizonytalan vagy, az angyalok és a lapok mindig állnak rendelkezésedre! Ne félj kérdezni! Ne feledd, hogy jóslási csomaggal féláron beszélhetsz a legjobb szakemberekkel!