You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Novemberre ?

Mit üzen a cigánykártya Novemberre ?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a novemberi ingyen jóslás!

3 lapos jóslás

Egyes lap: Veszteség 

  • Jelentése jóslásnál: veszteség, kudarc, balszerencse

A novemberi hónap és a Veszteség párosa egyfajta tudatos kudarcot jelez előre. A veszteség nem egy váratlan veszteség, hanem valaminek a beáldozása annak érdekében, hogy céljaid el tudd érni. Kérdés az, hogy jól meggondoltad-e, hogy miért és mit adsz. Nem szabad, hogy túl nagy áldozatot hozz az anyagi fejlődésért, mert mindennek megvan a maga ára. Munkádban sem feltétlenül a túlórák túlzásba vitt vállalásával kell bizonyítanod. A hónap közepe lesz számodra leginkább szerencsés. 

Szerelemben mindig ott a veszteség. Nem tudsz úgy tenni társadért, hogy azon nyereséged legyen. Mindig áldozattal jár ez az út, kérdés az, hogy párkapcsolatodért megéri-e még áldozatot hoznod vagy sem? Időnként észre kell venned, hogy feneketlen kútba vész minden fáradozásod. Amennyiben nincs párkapcsolatod, vigyázz, mert úgy érzed majd, valakit meg szeretné kapni, de nem mindegy, milyen áron! 

Kérj egy személyre szabott jóslást, ami segít hogy ne érhessen tényleges nagy veszteség novemberben! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Minél magasabb a rezgésszinted, annál biztosabb, hogy megkapod azt, amire vágysz. Nézd meg ITT, hogyan érd el!

Második lap: Bíró 

  • Jelentés jóslásnál: ítélet, döntés 

Nehéz hónap áll előtted, hiszen sokszor kell majd kimondanod olyan dolgokat, amelyek nem mindenki számára jelentenek jót. Időnként a kritikus oldaladat is elő kell venned, ha sikeres akarsz lenni munkádban. Pénzügyeidben ideje megfaragnod a költségvetést, mert nagyon sok a felesleg. Le kell tudnod zárni a fölösleges költekezést, be kell kapcsolnod a takarékos éned. A novemberi Telihold komoly szerencsét is hozhat neked.

Szerelemben nem mindig hasznos az igazság. Nem mindig kellemes a valóság, különösen, amikor minden igazság kiderül. Hosszabb távon viszont a képlékeny talaj megköt s az ingoványból egy szilárd dolog alakul ki. Ne félj az igazságtól, mondja a Bíró, még ha az látszólag lesújtó erővel is hat rád. Amennyiben nincs párkapcsolatod,  gondold át, hogy mire van szükséged, mert lehetséges, hogy rossz irányba tartasz. 

Kérj tanácsot, útmutatást, ha úgy érzed, sötét számodra a november! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Szerezd be valamelyik tárgyat EZEK közül, mert az égi üzenet szerint nagyon fontos, hogy a következő időszakban védve légy!👇

Harmadik lap: Szerencse 

  • Jelentés jóslásnál: szerencse, bőség  

A Szerencse a Föld és a bőség kártyája. Munkádban a termelékenység fog leginkább jellemezni ebben a hónapban. Bevételeid, helyzetedtől függően alakulhatnak pozitív irányba. Könnyen érhetsz el új pozíciót, vagy olyan munkahelyet, amely már sokkal komolyabb bérrel kecsegtet. A döntéseket, amelyek hatással lehetnek a jövődre, érdemes ebben a hónapban meghoznod, hiszen most választottad a Szerencse lapját. A hónap utolsó felében lesznek körülötted a legerősebb szerencsehatások. Hallgasd meg személyes szerencse-jóslatod, az most sokat adhat! Válassz csomagot már 2980Ft-tól, részletek ITT!

Szerelemben nehéz megmondani, mit jelez a kártya, igaz az is számít, milyen periódusban vagy a párkapcsolatban, mivel gyermekáldást, termékenységet is jelezhet a lap, különösen az ősz legerősebb hónapjában. Meghitt, boldog hónap áll előttetek, amelyben sok szépség és csoda várhat rátok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen jöhet olyan szerelem, amely szárnyakat fog neked adni, s amiben már ott a stabil biztonság és boldogság lehetősége!