You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot Novemberre?

Mit üzen a tarot tarot Novemberre?

Válassz egyet a három lapközül, és tudd meg, mit is üzen számodra az novemberi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Mágus

Lassan itt a mély ősz, miközben az időjárás enyhébb arcát mutatja. Használd ki a benned rejlő titkos energiákat és most tegyél meg mindent a sikerért! Nagyon szép és teljes hónapod lehet, ez az ősz most sikeresebb lehet, mint az eddigiek. Pénzügyeid nagyon jól alakulhatnak, ha megfogod a siker gyeplőjét. Szerencséd a hónap utolsó hetén lehet leginkább. 

Szerelemben a Hold nagyon komoly hatással lehet párkapcsolatodra. Szükségetek van a zsongásra, arra, hogy kikapcsolódjatok és feledjétek mindazt, amit a múltban elkövettetek egymás ellen. Amennyiben olyan dolog is felmerül, amivel kapcsolatban nem vagy képes megbocsátani, lehet, nem kell kesztyűs kézzel bánnod a másikkal, lehet, hogy ideje előrelépned, hogy ismét szabad legyél. Amennyiben nincs párkapcsolatod, a Hold bármikor fényesen ragyoghat számodra. 

Több kérdést is felvet magánéleted? Tedd fel a legjobbaknak! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT

EZEKET az angyalokat kérd, hogy minden jól alakulhasson magánéletedben!

  • Második lap: Bolond

Anyagiakban a merész lépések nem mindig kockázatosak. Időnként az előrelépéshez le kell bontanod a környezeted által épített falakat. Amint észreveszed azt, hogy beskatulyáznak, felébred benned a bizonyítási vágy, hogy megmutasd, te több vagy, mint az a kép, amelyet rád vetítettek. A siker kódolva van novemberben. Nem csak a munkádban, hanem a szerencse területén is tudsz majd érvényesülni. Különösen a hárommal osztható napok hozhatnak nagy szerencsét.

Kérj tisztítást, hogy a november sorsfordító hónapod lehessen! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Szerelemben légy merész, lépd túl a határokat s ragadd meg a pillanatok örömét! A november boldog hónap lehet, ha megfogadsz valamennyit a Bolond lapjának üzenetéből. Vakmerőség, de belül biztos tudás, hogy baj nem érhet, így kapcsolatod engedheted egy kicsit szárnyalni. Amennyiben nincs párkapcsolatod, gondolkodj el azon, hogy egy nehezen felvállalható kapcsolat is lehet boldog. Nem családodnak és barátaidnak választasz majd párt, hanem magadnak! 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Pár perc alatt pénzt varázsolhatsz magadnak. Mutatjuk ITT!

  • Harmadik lap: Diadalszekér 

Novemberben minden energiádra szükséged lesz, hogy sikeres tudj maradni munkádban és pénzügyeidben egyaránt.  Szigorú beosztás az egyik oldalon, míg a hivatásodban az azonnal is késő lesz. Gyorsaság és pontosság lesz a sikered kulcsa, amit csak akkor tudsz teljesíteni, ha mindig figyelsz a pihenésre is. A novemberben minden öttel osztható nap szerencsés lehet a számodra. 

Párkapcsolatodban olyan ponthoz érkezel, melyet nem leszel képes mindig fenntartani. Amennyiben párodnak csak ezen a szinten felelsz meg, a jövőben már nem biztos, hogy szeretnél vele maradni. Energiáid novemberben kitartanak még, de minél hamarabb meg kell majd beszélnetek, hogy ki mit vár a másiktól, mire is van szükségetek. Amennyiben nincs párkapcsolatod, most többen is felfigyelnek rád. Kérdés az, hogy te észreveszed-e a szerelem csillagát úgy, hogy minden mással el vagy halmozva? Hallgasd meg a havi angyali üzeneted, nagyon sokatmondó lesz! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT, lehet, éppen te leszel az, aki ingyenes perceket is kap!