You are currently viewing Ismerd meg az angyalokat! A szerelem angyalai!

Ismerd meg az angyalokat! A szerelem angyalai!

Az angyalok életünk minden területén képesek beavatkozni, amelyek fontosak földi létünkben. A szerelem angyalai az egészség és pénz angyalai után a legfontosabbak, hiszen segítségükkel megtalálhatjuk párunkat, szerelmünket. A szerelem angyalai kicsit lazábbak és könnyebben beavatkoznak sorsunkba, ezért sokkal több a velük végzett sikeres angyalmágia is. Érdemes kérned a segítségüket, különösen, ha rossz szerelmi jóslás után vagy, hiszen az angyalok fordíthatnak a sorsodon, ehhez isteni joguk van.  

Ismerd meg a pénz angyalait ITT, ha anyagiakban is elkél a segítség!

Asinel a szerencse és a véletlen találkozások angyala. 

Legtöbbször a szerelemhez csupán találkozásra van szükség. A szerelem angyala, mint Asinel, sokszor többet is tud segíteni, mint más szerelmi angyalok. Sokszor a szerelmi jóslás akadályokat vagy éppen távolságot jelez. Ilyenkor jön jól Asniel segítsége, hiszen az angyalok változtathatnak a sorson. Asinel segítségét társvonzásnál érdemes kérned, mikor nem tudod pontosan kivel, de találkozni szeretnél az igazival. Kérheted akkor is, ha úgy érzed, hogy picit többet kell találkoznod azzal, akit kiszemeltél. Asinel kiváló segítség a távkapcsolatok esetében is. Védelmet ad szerelmednek, segíti a hűség útját és azt, hogy minél többet lehessetek együtt a jövőben!

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/min), kérd Asniel segítségét általa, ha úgy érzed, van mit javítani szerelmi életeden!

 

Nézd meg ITT, mi mindent hozhat neked a 4 fő arkangyal!

Anael a legerősebb, ő a szerelem angyala. 

Ő a szerelem és a mély érzések angyala, sokak szerint a szexualitásé is. Éppen ezért nem csak akkor segít, ha még nincs kapcsolatod, hanem már sok éve zátonyra futó kapcsolatokban is tud segítséget adni. A szerelem angyalai között Ő a főangyal. Sokszor hívják segítségül, ha egy szerelmi mágiát, vagy éppen egy oldhatatlan kötést kell oldani. Anael ereje a szerelemben a legerősebb. Amennyiben szerelmi életedben nélkülözhetetlen az angyali segítség, kérd Anael közreműködését!  

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/min), kérd a legjobbtól a szerelem legfőbb angyalának a segítségét!

 

A gyógyítás angyalaira is számíthatsz, ha éppen ezen a területen vannak gondjaid. Nézd meg ITT, hogyan!

Simiel az az angyal, akinek talán legtöbbet kérik a segítségét. 

Sokszor találkozunk olyan helyzetekkel, ahol félrelépés van, szerelmi háromszög alakul ki. Simiel angyal a meglévő kapcsolatokon segít, amikor már nincs meg a szerelem. Kevesen tudják, hogy a csábítással szemben, a hűtlenség ellen és az ellopott társ visszaszerzésében is nagy segítség. Simiel segítségével megtudhatod azt is, hogy párod félrelép-e. Ebben az esetben Simiel pár napon belül olyan helyzetet teremthet, amikor felbukkan az igazság.

Legyen bármilyen gondod a szerelemben, ez a három angyal segítségedre lehet. Az angyalmágia egy komoly dolog, de így az angyali segítség az, ami megoldhatja a gondod, nem pedig egy sötét mágia, amiről egyre többet hallani.   

Keresd fel bátran Eugéniát vagy Violát a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/min), ők segítségül tudják hívni neked az angyalokat, és nem csak szerelemben, hanem akár szerencsében és pénzben is!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!