You are currently viewing Bak Újhold – Újjászületés, változás, boldogság

Bak Újhold – Újjászületés, változás, boldogság

Egy különleges Bak Újholddal kezdjük az évet, ami remélhetőleg neked is elhozza az újjászületést, a változást és a boldogságot!

A Bak Újhold energiái gyönyörűen beépülnek a téli Napforduló és az ünnepi energiák közé, ezzel fokozva mindkét rezgést! Cselekvésre buzdít a Bak Újhold, de nagyon fontos, hogy előtte gondoljuk végig, merre szeretnénk tovább haladni!

  • Mi az, amiért hálát adunk? Tudunk-e őszintén hálával gondolni az elért sikereinkre?
  • Van-e olyan ember, tényező, gond, vagy múltbéli teher, emlék, ami gátol miket ebben?

Kezdjünk el tervezni, szervezni! Mostanra már túl kellett esnünk az elengedésen, a terhek letételen, ha ez eddig nem sikerült, akkor azonnal cselekedjünk! A következő lépés az új terv elkészítése! A Bak Újhold segít nekünk abban, hogy tisztában legyünk a határainkkal. Nem kell túlvállalnunk magunkat, nem kell mások helyett dolgoznunk! Csak annyit vállaljunk, ami nem teher, DE azt teljesítsük is!

Jönnek a további kérdések!

  • Milyenek szeretnéd látni magad az újesztendőben? Milyen életet kívánsz magadnak? Milyen életet kívánsz azoknak, akiket szeretsz?

Van egy fő terület, ami ott van most a fejedben. Lehet ez pénz, szerelem, egészség. Bármi! Elégedetlen vagy vele. De, úgy gondolod erős vagy, hogy megváltoztasd! Jól gondolod! Sokkal többet érdemelsz!

Csatlakozz hozzánk! Csatlakozz Mithrász tüzének meditációjához! Segítünk felállítani a szabályokat, távol tartani azokat, akiknek nem vagy fontos, akik lehúzni akarnak! Itt az ideje, hogy TÉNYLEG megéld az újjászületést, a változást, a boldogságot! Legyen kiegyensúlyozott az anyagi életed, a szerelmi életed, testileg, lelkileg legyél kiegyensúlyozott!

Járja át az otthonodat a béke, a harmónia, a nyugalom és a szeretet!

Nem tudod, hogy kezdj hozzá? Nem tudod mennyire lesz sikeres a meditáció? Nem baj, még nem késő! Mi segítünk, hogy SIKERRE vidd!

Jelentkezz a 0690603831 (508Ft/perc) számon vagy NORMÁL díjas vonalunkon! Kezdjük el az ÚJ , BOLDOGABB, GAZDAGABB, SIKERESEBB életedet MA!