You are currently viewing Milyen feladattal születtél a Földre? Nézd meg a személyes elemzésed! (1, 2, 3)

Milyen feladattal születtél a Földre? Nézd meg a személyes elemzésed! (1, 2, 3)

A sorsmisszió szám egyszerűen számítható ki. Születési dátumod számjegyeit kell összeadnod, majd a kapott kétjegyű számot szintén összeadni, kivéve, ha az mesterszám. A sorsmisszió számot így kapod meg, s annak jelentéséből sok dolgot tudhatsz meg életfeladatoddal kapcsolatban. Mint minden számmisztikával kapcsolatos dolog, itt is érvényesek a hermetikus, kabbalisztikus jelentés alapok.

Most az első három számmal ismerkedhetsz meg! A személyes szám segít abban, hogy megtudd, milyen feladattal születtél a Földre.

4,5,6 sorsmisszió számok jelentését ITT ismerhetted meg

  • Egyes sorsmisszió szám

Ahogy fentebb írtam, az okkult tudományok az alapok egyezése miatt kapcsolódnak egymáshoz. Az egyes szám a legtöbb Tarotban a Mágus lapját jelenti. A numerológia szerint ez a sorsmisszió szám vezéregyéniséget hordoz, jelez, aki mindig tudja, mit akar. Akaratos, céljait megvalósító személyiség, aki nem rémül meg az akadályoktól.  Férfias, erős vonásokat hordoz, de nem feltétlenül önző személyiség. Sok műveltségre, tudásra van szüksége, hogy személyisége teljesen ki tudjon forrni. Míg nem elég érett a személyisége, sok hibát követhet el, amelyekből szinte mindig képes tanulni. Pont ezért csiszolódhat vezetővé. Amennyiben egyes a sorsmisszió számod, az életed nem könnyű. Sokszor hatalmas tudásvágyad irányít, máskor viszont csak azt érzed, hogy valami hiányzik az életedből. Ezzel a számmal nem lehetsz nyugodt, mindig tevékenynek kell lenned. Az emberekhez való viszonyod pedig nagyon nehéz, hiszen éppen annyira szükséged van a magányra, mint a nyüzsgésre.  

Többet szeretnél tudni, mint a sorsmisszió számod? Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), kérj egy részletes és személyes numerolóigai elemzést!  

7,8,9 sorsmisszió számok jelentését ITT ismerhetted meg

  • Kettes sorsmisszió szám

A tudást és a bölcsességet megtestesítő segítő személyiség száma. Megfontolt személyiség, aki nem csak önmagára, hanem másokra is figyel. Figyelmessége miatt sokan bíznak benne és mondják el lelki bajaikat. Ha a személyes szám elemzést meghatározó számod a kettes, akkor nagyon mély gondolkodással bírsz. Érzékeny típus vagy, időnként gyengének is érezheted magad, talán ebből is adódik a megfontoltságod. Nagyon szereted az intellektuális dolgokat, párkapcsolatban is fontos, hogy párod szellemileg is társad tudjon lenni. Befelé forduló típus vagy, nem szereted a nagy társaságot, inkább a meghitt, szűk családi kör az, ami számodra otthonos tud lenni. Nagyon érdekelnek a titokzatos dolgok, amit a Tarot kártya párhuzam is kifejez, hiszen a Papnő lapja a kettes számú lap.

  • Hármas sorsmisszió szám

A siker kulcsa, a hármas sorsmisszió szám nagyon fontos, hiszen a siker és győzelem hordozója lehetsz ezzel a számmal. Így viszont nagyon sok életfeladatod van, amelyeket nem árt teljesítened. Ezzel a számmal sosem lehetsz nyugodt, hiszen törekedned kell egy bizonyos egyensúlyra. Amennyiben kapsz valamit az élettől, adnod is kell. Más esetben megtorpanhat a sorsod és nem fogod tudni, miért nem haladsz előre. Kiváló gazdálkodó vagy, jól be tudod osztani az erőforrásaid, ugyanakkor akadhat pár olyan szenvedélyed, amire semmi sem drága. Nagyon szerencsés az a valaki, akinek te vagy a párja, hiszen képes vagy másokra a végtelenségig figyelni. Családodért bármire képes lehetsz. Rendkívül erős szám a hármas, amely mögött gyakran komoly életfeladat van!

Hármas a sorsmisszió számod, s mégis meg van rekedve az életed? Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, miért és hol van a gond a jós szerint! Lehet, hogy csak egy hívás választ el a sikertől!  

A legjobb dolgokat akkor kapod meg az élettől, ha a karmád szerinti úton haladsz. Élj te is bőségben, legyen meg mindened, amire vágysz! Kérj személyre szabott karma elemzést Violát vagy Aurethieltől a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!