You are currently viewing Szókimondó, vicces horoszkóp – nem csak április elsejére!

Szókimondó, vicces horoszkóp – nem csak április elsejére!

Szókimondó, vicces horoszkóp – nem csak április elsejére!

A vicces horoszkóp szórakoztatás céljából készült. Ez a horoszkóp nem fog kímélni, kegyetlenül őszinte lesz, ha magadra ismersz, az nem csak a véletlen műve. De, ha sértődékeny vagy, akkor inkább a Heti horoszkópot olvasd csak! És, ne felejtsd el azt sem, hogy már 2980 Ft-tól kérhetsz jóslás, ez apró pénz egyes mágusok több százezres tarifáihoz képest, és nálunk is vannak sztárjósok, meg olyanok is, akik nem sztároltatják magukat, de jósolni nagyon tudnak!

A horoszkóp tényleg csak szórakoztatás céljából íródott, sztereotípiák ihlették.

KOS:

A vicces, szókimondó horoszkóp szerint a jegyed elnevezése a PSZICHOPATA! Igazából vacilláltam, hogy a szociopatát, vagy az antiszociálist válasszam-e. Persze, mindegyik jelzőt magadra veheted, hiszen veled képtelenség bármit is csinálni. Utálsz mindenkit, legyen családtag, barát, idegen, állat vagy növény, nálad egyre megy. Fénysebességgel dühbe gurulsz, és ugyanezzel a lendülettel rontasz a falnak.  Megkérdezném, mire jó ez?! De te csak ordítasz, semmit sem értek. Bezzeg, pénzzel tele vagy, persze mindig sírsz, panaszkodsz, de azért vagyonokat költesz magadra.

BIKA:

A vicces, szókimondó horoszkóp szerint a te jegyed a DOLCE VITA. Szex, kaja, lóvé, dőzsölés, csak az élvezet. Na jó, hozzá kell tenni, hogy ha esetleg dolgozol, akkor viszont idegesítően stréber, és pontos vagy. Persze tudjuk, hogy munka közben is színészkedsz, mint amúgy mindig, és csak megjátszod az összpontosítást, közben meg a kajára és a csajodra/pasidra gondolsz. A színészi tehetségedre visszatérve, most mindenkinek elmondom, hogy csak megjátszod a cukit, legbelül érzéketlen vagy. Ja, és még valami, túl sok hülyeségre költöd a pénzt, tök feleslegesen!

IKREK:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a HAZUG. Amikor azt hallom, megcsalta a férje, azonnal tudom, hogy Ikrek a csillagjegye. Hűtlenkedsz, hazudozol és elég nagy arcod is van. Persze, még mindig vannak, akik bedőlnek neked, és azt hiszed, hogy pénzzel mindent megvehetsz. Amúgy azt meg kell hagyni, hogy jó humorod van, de nem vagy a legélesebb kés a fiókban. Nem is kell csodálkozni, hogy még akkor is dolgozol, amikor mindenki lelépett.

RÁK:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a BŐGŐMASINA. Sírsz reggel, sírsz délben, sírsz este. Sírsz a pénzért, sírsz a szerelemért. Amikor éppen abba hagyod a sírást, elég jó arc vagy. Szeretnek az emberek, és te is őket. Szeretsz inni, enni, bulizni, pörögni. Ha szerencséd van, sikerül elhallgattatnod a kis ördögöt, aki állandóan azt súgja, hogy húzd le a barátaidat. Ha nincs szerencséd, rohanni fognak a pénzük után, és sírni fogsz, mert nincsenek barátaid.

OROSZLÁN:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed az EGÓ. Nálad senki sem imádja jobban önmagát. Az a szerencséd, hogy mindenkit a markodban tartasz, és senki sem fogja, soha a szemedbe mondani azt, amit gondol rólad. Mindenki a barátod, imádnak, okos is vagy, és soha sem fogják leleplezni az igazi arcod. Azért én elmondom, mert lehet, hogy a barátaid nem merik, borzalmasan rosszul főzöl. De oszd meg ezt a horoszkópot, hogy mindenki lássa, valóban te vagy az egyik legjobb csillagjegy az ágyban!

SZŰZ:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a FERTŐTLENÍTŐ. Nagytakarítás ősszel, tavasszal, nyáron, reggel, délben, este. És talán jöhet egy kis utó fertőtlenítés az éjszaka folyamán is. Fontos a rend, de annyira, hogy az életed erre megy? Ideje, kicsit olvasni a humorról, a lazulásról, mert nem fogod tudni örökké elhitetni magaddal, hogy jajj, de boldog vagy. És, amúgy a barátaid se nézik szívesen a savanyú képed. Ja, igen, és szex előtt ne fertőtlenít, jobban fog esni, ha spontán vagy.

MÉRLEG:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a FŐNYEREMÉNY. Tele vagy szeretettel, mindenki imád, olyan mintha egy földre szállt angyal lennél. A családod, a barátaid a mindened, bármit megadsz és megteszel értük. De igazából, akár egy idegennel is osztozol azon, amid van. A munkában is pontos vagy, találékony és okos is. Humoros, és őszinte, bármikor, bárhol, bárki előtt vállalod a véleményed. Jobb lenne a világ, ha még több Mérleg jegyű ember lenne benne.

SKORPIÓ:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a BOSSZUÁLLÓ. Az Oroszlánnal karon öltve te vagy a másik nagy manipulátor a csapatban. Igazából, mindenki szeret, szép is vagy szórakoztató. De, ilyenkor jön a de… Veled nem szabad rosszban lenni, sem megsérteni. 40 év után is képes vagy haragot tartani, bosszút állni, és „halálra szurkálni” az ellenséget. Amúgy a te életed is szexből, piából, élvezetből áll. De te is megoszthatod bátran a horoszkópot, hogy tudják, jó veled a szex.

NYILAS:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a CSACSOGÓ. Állandóan csak jár a szád. Mondjuk még, szerencse, hogy tényleg vicces is vagy, és okos is. Nem is értem, hogy miért nem használod egy kicsit jobban az eszed az életben is, és cselekvés előtt például. Számoltad már hányszor vagy képes ugyanazt a hibát újra és újra elkövetni? Igaz, hogy pénzed sosincs, de vigasztaljon az, hogy szeret a családod és a barátaid. Mondjuk, azt nem nagyon tudják, hova tenni, hogy nehezebb, döntő pillanatokban, miért mész inkább viccet mesélni a sarokba?! De legálabb a buliból mindig kiveszed a részed!

BAK:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a VESZTES. A 12 csillagjegy egyik legpechesebb jegye vagy. A szád elég nagy, csak sajnos, te sem vagy a legélesebb kés a fiókban, pedig jól megmondod mindenkinek. Elmondom neked, hogy amúgy tudják rólad, hogy nem élvezed a magányt, és hogy csak kamuzol, hogy jó neked egyedül. Arra is szeretnélek figyelmeztetni, hogy ha legközelebb szóba áll veled valaki, akkor ne ronts el mindent azzal, hogy elkezdesz sírni, panaszkodni a pénz miatt, és a szorongásaid tárházát zúdítod rá! Engedd el magad, hogy legyenek végre barátaid, és ne kergess elérhetetlen célokat! Ismerkedj a realitás szó jelentésével!

VÍZÖNTŐ:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a DUMÁS. Folyton csak a duma, a sok rizsa a tervekről, az élet értelméről, a világ megváltásáról, de a tettek elmaradnak. Csak ülsz, semmit sem teszel, jár a szád, és elmegy melletted az élet. Persze, ezen csodálkozol, mint minden kudarcodon. Néha tehetnél is valami azért, hogy komolyan vegyenek, vagy csak úgy spontán magadért, hogy ne legyél már ennyire csóró. Egyébként, ahelyett, hogy összeesküvés elméleteken, és világmegváltáson gondolkodsz, igazán tehetnél valamit a párkapcsolatodért. Én szóltam.

HALAK:

A vicces szókimondó horoszkóp szerinti jegyed a SKIZÓ. Egyébként nagyon érzékeny vagy, és szerethető, de úgy ki tudsz fordulni Önmagadból, hogy a saját családod sem ismer Rád. Érdemes lenne kicsit visszafogni magad, mert előbb-utóbb az egész család nyugtatókon fog élni miattad. Nagy szerencséd, hogy jól főzöl, és jó vagy az ágyban, mert másképp már lehet, leléptek volna. Ha szingli vagy oszd meg a jól főzöl, és jó vagy az ágyban részt, és nézd meg kicsit a ruhatáradat, mert nem ártana ízlésesebb kombinációkat választanod, csak, hogy ne nézzenek bolondnak. És még valaki, akiket kibeszélsz a hátuk mögött, tudják, mit mondtál róluk. Ne legyél zsarnok, vedd elő a kedves éned!