You are currently viewing Itt az őszi Napéjegyenlőség! Veszély vagy lehetőség?

Itt az őszi Napéjegyenlőség! Veszély vagy lehetőség?

Az őszi napéjegyenlőség szeptember 23-án lesz. Hatalmas erővel bírnak az évszakváltások. Minden napforduló kiemelt jelentőséggel bír az okkult gondolkodással bíró emberek számára. Az ősz az éjszakák növekedését is jelenti, ami miatt megnövekszik a fekete mágiákra a lehetőség. Ez minden esztendőben így van, ilyenkor a gonosz szellemek is erőre kapnak, s nem árt egy kicsit óvatosabbnak lennünk, ha hajlamosak vagyunk valami rosszat magunkra vonzani. Ennek ellenére az őszi éjszakákban nem csak rossz van, hanem számtalan csoda és lehetőség is rejlik!  

Olvasd el ITT a leghatékonyabb bőségbevonzó szöveget!

Az ősz sokak szerint az egyik legszebb évszak. Ha a te szíved is megdobban az őszi természettől, ha te is jobban kedveled, mint a forró és tikkasztó nyarat, akkor számodra is jelentős nap lesz az őszi napéjegyenlőség napja. Itt van a legerősebb bőség- és sikermágiák ideje. Itt a legjobb időszak arra, hogy változtass a szerencséden, hiszen az ősz alapszíne az arany. A napforduló lehet számodra fontos fordulópont, amelynek segítségével végre előreléphetsz. Változtass most a sorsodon! 

Jelentkezz a 2023-as év legerősebb mágiájára, az őszi napéjegyenlőség napján! Hívd Aurethielt a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd az napforduló mágiáját! 

Normál díjas vonalon is jelentkezhetsz a 061 550 73 23 számon!

Az ősz, az egyre hosszabb éjszakák közelebb hozzák a szellemvilágot. Újra el tudunk mélyülni a túlvilágról áradó fényben. Szeretteink, akik már eltávoztak, az októberi és novemberi hosszú éjszakákon gyakran üzennek számunkra. Te magad is kaphatsz üzenetet, nem kell mást tenned hozzá, csak legyél éber! Az ősz nem csak a sötétségnek nyit kaput, hanem a fénynek is. Most ereje meg fog tisztítani minket és elgondolkodtat egy új kezdeten. Mi az Asztro Klubnál elvégezzük majd a legerősebb őszi rítust, amely segítségedre lehet abban, hogy végre tisztán láss és az a szerencse legyen veled, ami téged illet! 

Sorsodat nagyban befolyásolja a név, amit viselsz. Nézd meg ITT, mi minden vár még rád!

Az őszi napéjegyenlőség idején sok erős szerelmi varázslatot végeznek el a hozzáértő és kevésbé hozzáértő fekete mágusok. Ilyenkor a legkönnyebb párt lopni, éppen ezért érdemes résen lenned, ha úgy érzed, párodat valaki meg akarja kaparintani. Nagyon nehezen oldható mágiák ezek, amelyeket az első hosszú éj csillagfényes egénél vérrel vésnek kőbe! A fekete mágusok bizony ilyenkor nem alszanak. Számtalan szerelmi kötést végeznek el s tesznek tönkre jól működő, harmonikus párkapcsolatokat. Ha úgy érzed, párod valaki miatt veszélybe lehet, kérj védelmet! Hívd Violát a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc), kérj szerelmi kötés ellen tartós védelmet!  

CSELEKEDJ, ha úgy érzed, valami miatt védelemre szorulsz, vagy ha éppen csak bőségre és szerencsére van szükséged! Eljött az évnek azon időszaka, amikor tenni kell önmagadért! Aurethiel vagy Viola a segítségedre lesz, hívd őket bizalommal a 0690 603 831-es számon (508Ft/perc)!

Tanácsadóinkat normál díjas vonalon is elérheted, sokkal kedvezőbb áron!