You are currently viewing Mit üzen a tarot decemberre?

Mit üzen a tarot decemberre?

A pénz és a szerelem területe kap kiemelt szerepet most, az év utolsó hónapjában.

A decemberi hónap lapjai a Bolond és a Mágus, az ingyenes tarot jóslás szerint. A Bolond az új kezdetek lapja, a gyermeki lelkesedésé, és az elengedésé, ami kulcsfontosságú lesz a hónap folyamán. A Mágus lapja viszont cselekvésre buzdít, arra, hogy merj bízni és hinni. Kérd az égiek segítségét, és elérheted a céljaidat, megvalósíthatod az álmaidat!

 

Ennek fényében siker és pénz területén csak akkor tudsz változást elérni, ha mondasz egy pénzteremtő imát, ami az angyalok tollából született. Ez a hónap a harmóniáról, békéről kéne, hogy szóljon. Több angyal is leszáll a Földre ilyenkor, hogy az ünnepekre mind több és több ember szívébe megnyugvást és szeretetet hozhasson. Ha neked a pénz a legnagyobb problémád most, vagy legyen bármi egyéb gondod, és ezeken sokat rágódsz, az égi segítséget, jeleket sem veszed észre. Pedig éppen az lenne a fontos, hogy rábízd magad a felsőbb erőkre és ne aggodalmaskodj! Mondd el az imát minden nap, és bízz a vezetőidben! December ne az anyagi gondokról szóljon, a görcsről, netán a félelmekről, hanem arról, hogy szívvel és lélekkel azokra a dolgokra tudj koncentrálni, amik fontosak számodra. Ha szeretnél egy ilyen igen hatásos imát, ami képes lehet még karácsony előtt bőségesen meglepni téged a tarot jóslás szerint, bármikor elkérheted Aurethieltől a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Van 3 csillagjegy, akiknek biztosan javulni fog az anyagi helyzete 2021-ben, az elemzés szerint. Nézd meg ITT, hogy köztük vagy-e!

 

A tarot jóslás szerint magánéletedben lesz a legfontosabb az elengedés. Mostanában nagyon sokan élnek egyedül, sőt még akkor is magányosak, elégedetlenek, ha párkapcsolatban, házasságban élnek. 

Az egyedülállók legelső feladata 2020. decemberében az, hogy engedjék el a túlzott akarást, a negatív gondolatokat és érzéseket azzal kapcsolatban, hogy miért nem jön már az igazi?! Lehet, hogy túl sok esztendő van a hátad mögött, ami keserűséggel teli. Lehet, hogy nagyon régóta vagy már egyedül. Viszont nagyon fontos, hogy vond le a tanulságokat. Bocsáss meg azoknak, akik bántottak! Zárd le a múltat, engedd el a sérelmeket, fájdalmakat! Ha nem adsz teret egy új és jó dolognak, akkor nem is fér be az életedbe. Amennyiben magadban le tudod rendezni ezen dolgokat, karácsonyra már a szerelem is rád találhat, hiszen a pozitív érzelmek pozitív dolgokat vonzanak!

 

Leírtuk neked ITT, hogy 2021-ben hogyan érheted el az álmaid!

Ha kapcsolatban élsz, és nem vagy vele elégedett már jó ideje, nem azt kapod, amire vágysz, sok a veszekedés és úgy érzed, ez már helyrehozhatatlan, mert vagy te, vagy a másik nem tud változni, akkor érdemes valamit lépned. 2021. a nagy változások éve lesz, amikor könnyen találhatod meg azt, aki a valódi lélektársad, de csak akkor, ha egyedül is megállod a helyed a világban, és nem húz vissza egy karmikusan rossz kapcsolat, sem annak a rossz emléke…

 

A szerencse az ünnepek környékén veled lesz. Ha megfogadod a két lap tanácsát az elengedésről, a cselekvésekről, a negatív érzelmek kizárásáról, valami nagyszerű dolog történhet veled még az idei évben!

Ha úgy hozza a sors, hogy  esetleg te leszel az év utolsó nagy nyertese, amire az imával meg is lehet az esélyed, ne felejts el adakozni! Hiszen, aki másoknak ad, az magának is ad, nagyon sokat. Az Univerzum a jó tetteket mindig meghálálja, és itt most nem (csak) a pénzre gondolok…

 

Az év utolsó hónapja nagyon meghatározó a jövő évre nézve. Amit most teszel, érzel, gondolsz, meghatározhatja az egész 2021-es évedet. Kérj inkább személyre szabott tarot jóslást Eugéniától vagy Violától a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min), hogy a szerencse melléd állhasson!

 

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!