You are currently viewing Nero Domini: Milyen változást hoz az első Telihold?

Nero Domini: Milyen változást hoz az első Telihold?

Mikor lesz 2024. első teliholdja? 

Január 25-én az esti órákban tetőzik 2024. első Teliholdja, egy igazi Oroszlán Telihold. Maga a 2024-es év is komoly lehetőségeket tartogat, hiszen ezt az évet a Nap uralja, és most az Oroszlán Teliholdnak köszönhetően egy olyan hátszelet kapunk, amit vétek lenne elmulasztanunk. Kiemelt időszak most az első 3 nap, viszont a következő 10-14 napban indulhatnak csak be igazán a dolgok körülöttünk.

A telihold a teljességről, a megújulásról és a vágyak megvalósulásáról szól, hiszen ilyenkor a Nap kerül szembe a Holddal. Most az Oroszlán telihold első sorban a szív és a szeretet erejével tölt fel minket.

A telihold a Jupiterrel kerül együttállásba, és mint tudjuk a Jupiter a szerencse, a hatalmas rezgések, a hit és a győzelem bolygója. Hihetetlenül erős tisztító energiák szabadulnak fel, és a tisztulási folyamat vége nem más, mint egy hatalmas teremtő energia áradása!

Mire figyelj az első teliholdnál?

Nagyon fontos az, hogy tudatosan használjuk fel az energiát, hiszen csak akkor indul be a teremtés, csak akkor emelkedhetünk magasabb szintre, ha tényleg figyelünk erre!

Különösen kell figyelnünk még arra, hogy a Vénusz és a Merkúr, majd a Szaturnusz is a Jupiter felé közeledik. Párkapcsolatokban, szerelemben nagyon nagy fordulatokat hozhat. A Plútó pedig nem csak a szerelmi kapcsolatokra üzeni azt, hogy mindent vagy semmit. Ezekben a pillanatokban dől el, hogy milyen irányt vesz a következő éved. Számtalan lehetőséged van a változásra, de neked kell megtenned az első lépést, és megválaszolnod az első kérdést!

 

Fontos kérdésekre ad választ az első telihold!

Szeretnéd-e, hogy az Oroszlán Telihold, az oroszlán szív erejével elhozza neked a teremtő energiát?

Amennyiben a válaszod IGEN, fogalmazd meg, mit kérsz az Univerzumtól?

Elengednéd végre a magányt? Vagy esetleg az anyagi gondokat? Használnád ezt az erőt, arra, hogy megszabadulj a félelmeidtől, és azoktól a személyektől, akik a félelmet táplálják körülötted?

Szeretnél kiteljesedni ebben az évben? Szeretnél magabiztosabb lenni, tele önbizalommal, hogy kreativitásoddal rálelhess a megoldásokra?

 

Ne feledd, a bizakodás, az optimizmus, a lendület és a szerencse találkozik most az Oroszlán Teliholdban. Hittel, tudással és TEREMTŐ ENERGIÁVAL bármit elérhetsz! Én pedig megtanítom neked, hogyan fogadd be ezeket az energiákat, és hogyan tarts magadnál a 2024-es évben!

A hétvégén Teremtő meditációt tartunk, keress fel a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/perc),

 a 384-es kódon.

Olcsóbban szeretnél beszélni? Vásárolj jóslási csomagot a webáruházban és hívj a 061 550 73 23 normál díjas vonalon!

Üdvözlettel: Nero Domini