You are currently viewing Tarot kártya jóslat októberre

Tarot kártya jóslat októberre

Elkészült az októberi tarot kártya jóslat. Természetesen, ahogy már megszoktad, még olvasás előtt választanod kell 3 tarot kártya közül. Ez egy általános jóslás az októberi hónapra, ha szeretnéd tudni, mi vár rád, konkrét kérdéseid felteheted a tanácsadóinknak bármikor a nap 24 órájában. Ne feledd, ha alapdíjas számon hívsz minket, dupla annyi időt beszélhetsz! Jóslási csomagjainkat ITT találod!

Most pedig következzen a tarot kártya jóslat októberre!

Tarot jóslás
 
  • 1-es lap az Erő lapja

Nem véletlen választottad ezt a lapot! Ideje levenned a rózsaszín szemüveget és a tettek mezejére lépned! Ki teszi meg érted, ha nem te teszel önmagadért? Viszont, azt ne feledd, hogy ez a tarot kártyalap arra hívja fel a figyelmedet, hogy ne haraggal, veszekedéssel próbálj csatákat vívni! Tervezz, használj tiszta eszközöket, bízz magadban! Különleges jelentősége van az Erő lapjának a szerelmi jóslatot illetően, erre kérdezz rá tarot kártyajósunknál!

  • 2-es lap a Szerencsekerék

A Szerencsekerék lapja nem minden esetben azonos a nagy szerencse fogalmával. Ez a tarot lap sokkal inkább arra utal egy általános jóslásnál, hogy megnyissa előtted az utat. Mit kell tenned, hogy a szerencsekereke jóra forduljon? Vajon elég csak sodródni az árral? Az októberi tarot jóslat azt próbálja neked megmutatni, hogy milyen lehetőségeket halasztottál vagy hagytál ki. Maradt még tennivalód? Erre a kérdésre keresd meg a választ! Természetesen tanácsadóink teljes körű tarot jóslást készítenek neked, ha szeretnél világosabban látni! Itt találod őket!

  • 3-as lap az Igazság lapja

A három tarot jóslat közül ez a legelgondolkodtatóbb! Nagy feladatot választottál magadnak ezzel az októberi tarot jóslattal, de most már nincs visszaút! Kérdéseket kapsz. Mik azok a dolgok, amikről téves véleményed van? Mi az, amit nem látsz tisztán? Ki az, akinek nem a megfelelő arcát látod? Lehet, hogy te leszel az, aki segít egy másik személynek megválaszolni ezeket a kérdéseket, de lehet, hogy neked fognak segíteni mások, hogy megtaláld a választ. Az október nagy feladatot hozott neked! Spirituális Segítőd bármikor a rendelkezésedre áll! Keresd tanácsadóinkat alapdíjas vonalon!

 

Azonnal elérheted a tanácsadóinkat a 0690603831 (508Ft/perc) számon, illetve jóslási csomaggal akár fél áron kérhetsz jóslás. Infó a webáruházban.

Még több ingyen jóslás? Olvasd el a cigánykártya jóslatod is!