You are currently viewing Mit üzen a tarot tarot Decemberre?

Mit üzen a tarot tarot Decemberre?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a decemberi ingyen jóslás!

Tarot jóslás
  • Első lap: Halál

Nagy változásokat jósol a halál pénzügyekben, ami decemberben egy nagyon pozitív lap. Könnyen lehet, hogy az egész 2024-es esztendőre is hatással lesz, és a javulás nem csak pillanatnyi. Munkaváltásoknál, előléptetéseknél vagy jelentős bérnövekedésnél jöhet ki ez a kártya. Vállalkozóknak viszont nem feltétlenül kedvező lap. Munkádban is az új lehetőségek, a fejlődés és változás az, amit leginkább előrevetít neked a kártya. A hónap utolsó hete lehet nagyon szerencsés számodra.

Szerelemben a kapcsolatod fordulópontját jelezheti ez a kártya. Gyakran nem érzékelhető a párkapcsolatokban változás, hiszen lehet párod fejében történik meg az az előrelépés, ami később döntéshez tud majd vezetni. Hagyd megtörténni a dolgokat s adj időt mindennek, mert szerelemben ez a hónap, magvető hónap is lehet. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ez a helyzet a hónap végére gyorsan megváltozhat, hiszen komoly változás előtt állsz most, üzeni a Halál kártyája! 

Kérj negatív energia vizsgálatot, ha blokkolva érzed a sorsod! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT!

Mindenkinek más jelenti a sikert vagy a szerencsét. Nézd meg ITT, milyen színű gyertyával vonzhatod be 2024-ban a vágyott dolgot az életedbe!🕯

  • Második lap: Végítélet   

Bizonyos dolgokra számítottál, már csak kérdés az, hogyan éled meg a változást. Azt gondoltad, anyagi gondjaidon nem leszel képes javítani, mégis a kezedbe akad egy eszköz, amelyet most megragadhatsz. Munkád és pénzügyeid között erős a kapocs, ami így van rendjén. Kisebb váltások előtt állsz s tudod azt, hogy közben ki kell majd építened az új utat, amelyen most elindulsz. Váratlan helyről kapsz jelentős segítséget. A hónap középső két hete lesz decemberben számodra szerencsés.

Párkapcsolatban nagy mérföldkőhöz érkeztek. A decemberi események hatással lesznek a jövőben mindenre. Lehet családot fogtok alapítani, lehet házasság, vagy éppen szakítás. Bármi lehet, mindent a meglévő alapok határoznak majd meg. Amennyiben kétségeid vannak, kérdezz meg egy profi jóst! Kérj párkapcsolati jóslást, ha úgy érzed, bajok vannak körülöttetek! Nézd meg ITT, hogyan hívhatsz minket normál díjas vonalon!

Ha még nem találtad meg a párod  s keresed, most nagy dolgok történnek majd. Ebben a hónapban könnyen érkezhet a nagy szerelem, ami mindent egy csapásra változtat meg sorsodban. 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól.

Számodra is érkezett egy fontos égi üzenet! Nézd meg ITT, milyen szerencsés történésekre számíthatsz a közeljövőben!

  • Harmadik lap: Diadalszekér 

Az egyensúly megteremtése mindennél fontosabb lesz ebben a hónapban. Család és munka között nagyon nehéz utat kell majd bejárnod, de ha jól csinálod, csak nyerhetsz vele. Pénzügyeidben előre vihet ez az időszak s később is profitálhatsz majd belőle. Arra is ráébredsz, hogy könnyebb munkára van szükséged, ami miatt újra a tanulás útjára léphetsz. Minden páros nap szerencsés lehet számodra a hónapban. Kerülj fel a karácsonyi nagy szerencse bevonzásra, ha nem elégedsz meg most kevéssel! Telefonálj most hihetetlenül kedvezményesen, rendelj csomagot ITT!

Túl sokat vársz időnként a párkapcsolatodtól ami miatt sok feszült helyzet adódik az életedben. Időnként engedj egy kicsit a gyeplőn, ne akard túlságosan a dolgokat! Éld meg a pillanatot és engedd el a jövőt, hogy felépüljön végre mindaz, ami felépülhet a jövőben! Amennyiben nincs még párkapcsolatod, most nem sok lehetőséged lesz az ismerkedésre. Az olyan lehetőséggel pedig légy óvatos, aki eltereli a figyelmed a feladataidról. Olyan társra van szükséged, aki támogat, nem pedig elvon és kimerít!