You are currently viewing Mit üzen a novemberi tarot?

Mit üzen a novemberi tarot?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a novemberi ingyen jóslás!

Tarot jóslás

  • Egyes lap: Remete

A november a Remete hónapja, ahol a természet erői feltárják az avatott szem előtt mindazt, ami mögötte van. Te magad is titkokat ismerhetsz meg, amelyek később segítségedre lehetnek. Munkádban eddig azt hangoztatták, hogy csapatban kell dolgoznod, most pedig igazán akkor lehetsz eredményes, ha egyedül is képes vagy hozni a formád. Ne félj attól, ha valamiben egyedül vagy, inkább örülj annak, hogy nem szükséges máshoz alkalmazkodnod! A siker és a szerencse most egy szűk ösvényen érhető el számodra, ahol talán még a belső félelmeid és kétségeidet is le kell majd győznöd.

 

Párkapcsolatodban most nagyobb szükséged lesz az egyedüllétre, mint máskor. Jobb, ha ezt jelzed partnered irányába. Igenis vannak olyan dolgok, amelyeket egyedül szeretnél csinálni, s vannak olyan helyek, ahová egyedül szeretnél menni. Ezzel nincs semmi gond, ha megbeszélitek és megértitek egymást mélyebben is. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban jobb, ha nem keresel partnert. Időként szerencsésebb önmagad megtalálni, mintsem egy hozzád nem illő párt találva készítsétek ki egymás idegeit.

Kérj tanácsot, ha úgy érzed, nem mersz nagyot előrelépni! A legjobb kártyajósokat most hihetetlenül kedvezményesen éred el! Részletek ITT.

Olvasd el ITT azt is, hogy mire szeretné felhívni a figyelmed a havi horoszkópod!

 

  • Második lap: Nap

Minden perc fontos a fogyó nap idejében. Jelentős kártya ez, ahol az idődre utal a lap. Próbálj minden időrabló dolgot távol tartani magadtól a siker érdekében! Amennyiben sikerül uralnod a saját időd, anyagiakban jól jövedelmező hónapra számíthatsz. Munkádban könnyedén veszed az akadályokat s még a szerencse is melléd szegődhet. Az idő most valóban pénzt is jelenthet számodra.

Hallgasd meg az őrangyalod pénzt hozó üzenetét, hogy minden úgy menjen, ahogy kell! Válassz hozzá kedvezményes csomagot ITT!

 

Szerelemben talán sok dolog bizonytalanít el. Meglehet, időnként nem veszed észre, ha valami nincs teljesen rendben. Képes vagy elsiklani bizonyos dolgok felett, amit most nem szabad megengedned magadnak! Légy figyelmesebb, amikor párod a napjáról mesél. Ne feledd, az „ördög a részletekben lakozik”! Amennyiben nincs párkapcsolatod, most jó esélyed van az ismerkedésre. Különös ismertető jel lehet majd a szőke vagy a barna haj.

 

Nagy őszi szerelmi horoszkóp! Tudd meg ITT, mi vár rád hosszabb távon!

  • Harmadik lap: Torony

Időként összeomlanak a dolgok. Lehetséges, hogy ez is az élet rendjéhez tartozik. Egyetlen építmény sem áll örökké. A Torony nem csak a bábeli katasztrófa lapja, hanem a bátor kiugrások kártyája is. Amennyiben időben ragadod meg a lehetőséget, még nem lesz késő számodra változtatni. Most nem szabad hezitálnod, ha valami adódik, mert meglehet, hogy munkahelyeden már nem sokáig maradhatnál. Szerencsében is a merész és spontán döntések hozhatnak eredményt.

 

Szerelemben csak óvatosan, mert párkapcsolatod egy nagyon érzékeny időszakot fog megélni novemberben! Meglehet, bizonyos dolgokról tudnotok kell lemondani, mert bizony a veszteség ott lebeg a fejetek felett. Nem mindegy, hogy egy közös hétvége terve romlik el, vagy a kapcsolatotok megy tönkre, mert túlságosan is akartátok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, könnyen ismerkedhetsz. De vigyázz azzal, akinek éppen most omlott össze a kapcsolata, hiszen lehet, csak a felejtéshez van szüksége rád!

Kérj szerelmi jóslást a legjobbaktól! Alakíts mindent úgy, ahogy kell, hiszen a boldog párkapcsolat a kiegyensúlyozott mindennapok alapja! Várunk alapdíjas vonalunkon.