You are currently viewing Mit üzen a cigánykártya Februárra?

Mit üzen a cigánykártya Februárra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a februári ingyen jóslás!

3 lapos jóslás
 



Egyes lap: Szerelem lapja

  • Jelentése jóslásnál:  Szerelem, ismerkedés  



Munkádban akár sikereket is jelezhet előre ez a kártya. Nagy bölcsességre és éberségre van szükséged ahhoz, hogy profitálni is tudj a kedvező helyzetekből. Legjobb, ha úgy állsz hozzá mindenhez, hogy tisztában vagy azzal, hogy a pénz nem minden. Próbálj meg megmaradni abban a térben amelynek mestere vagy, még ha a pénzügyi kérdések máshová is hívogatnak. Ebben a hónapban szerencséd a hónap utolsó hetében lehet leginkább. 

Szeremben talán nincs is jobb lap, hiszen Valentin-Bálint havába érkeztünk. Leginkább azok a párok számíthatnak boldogságra, ahol szenvedélyes testi szerelem van a kapcsolatban. A visszafogottabbak viszont azt érzik, elszalad mellettük a világ. Míg a Valentin nap a szerelmesekről szól, addig a magyar hagyomány Bálint napon különböző praktikákat használt a szerelem bevonzására. Amennyiben nincs párkapcsolatod, ebben a hónapban még ilyen praktikára sem lesz szükséged, amennyiben az első lapot választottad! 

Hívd most szakembereinket hihetetlenül kedvezményesen! Válassz ITT csomagot, és kérj szerelem vonzást, ha bizonytalan vagy szívügyeid alakulásában!

 

Havi horoszkópod is jó tanácsokkal látott el februárra. Olvasd el ITT!

 

Második lap: Bíró

  • Jelentés jóslásnál: Döntés, szigor 



Vannak pillanatok, mikor nem a szívedre, hanem inkább az eszedre kell hallgatnod. Amennyiben képes vagy döntéseket hozni s nem csak sodródsz az árral, úgy nagyon komoly sikereket érhetsz el. Amit viszont kerülnöd kell februárban, az a kritikus gondolkodás. Nagyon erősen le tud az most húzni, egy-egy dolgon akár órákat is képes lehetsz rágódni, ami több szinten is visszafog téged. Szerencséd leginkább a hónap első hetében lehet.  

 

Szerelemben sokszor segít az, ha kimondjátok a dolgokat. Lehet, kicsit vissza kell lépnetek, mert valamin túlságosan hamar léptetek át. Egy kapcsolat spiritualitása rendkívül nehezen irányítható tudatosan, amit most nektek mégis meg kell majd próbálnotok. Amennyiben nincs párkapcsolatod, érdemes kicsit átgondolnod, hogy ki is az, akire valóban szükséged lenne. Lehet, egy picit túl sok az elvárásod a másikkal szemben, aki így nagyon nehezen található meg. Neked nincs hibád? Amennyiben nincs, akkor biztos a hibátlan partnert is megtalálod, csak idő kérdése. De ha van, akkor próbálj elfogadóbb lenni a szerelemben!

 

Gondod van a percdíjakkal? Szeretnél egy kiszámítható jóslást? Írd össze kérdéseid és válaszd ki csomagjaink közül a neked megfelelőt! ITT már 2980 Ft-tól!

 

Ingyenes cigánykártya jóslás 2023-ra! Tudd meg ITT, milyen lesz ez az éved!

 

Harmadik lap: Kevés pénz 

  • Jelentés jóslásnál: Szegénység, kevés energia, 

 

Munkában nem sok kedved leled majd. Nehéz hónapra számíthatsz, amelynek alig várod majd, hogy vége legyen. Munkatársaiddal sem találod a megfelelő összhangot, ami konfliktusokhoz vezethet. Fontos, hogy próbálj erőt venni magadon, ha úgy érzed, valami nem igazán akar működni, de neked azt mégis fontos működtetned. Pénzügyeid stagnálnak, jobb ha átgondolod anyagi terveid a februári hónapra! Szerencséd leginkább újhold után lehet majd. 

 

Szerelemben ez a kártya nem kimondottan rossz lap. Párkapcsolatodra vetítve hordoz némi figyelmeztetést, de a lap nem jelent rosszat. Inkább a pihenésre érdemes ebben a hónapban koncentrálnotok. Az anyagi célokat érdemes áttenni a közelgő tavaszra, hiszen akkor könnyen lehet, hogy szerencsés időszak következik majd a sorsodba. A lap, amennyiben nincs párkapcsolatod, szerelmet is jelezhet előre, amiből könnyen forrhat ki mély kapcsolat. 

Tégy meg mindent, hogy életed úgy élhesd, ahogy szeretnéd! Nem kell drága percdíjat hívnod, ITT megtalálod, hogyan érsz el minket normál díjas vonalon!