You are currently viewing A 4 arkangyal üzenete!

A 4 arkangyal üzenete!

A 4 arkangyal üzent most, hiszen elkezdődött az az időszak, ahol sokan indulhatnak majd tiszta lappal. Ez az év megadja az újrakezdés lehetőségét azoknak, akik az elmúlt években sok veszteséget könyveltek el maguknak. Sok küzdelem és harc nyer most értelmet, ami eddig hiábavalónak tűnt. 

Mielőtt elolvasnád az üzeneteket, ismerd meg előbb jobban a 4 arkangyalt ITT!

  • Gábriel arkangyal üzenete 

Mikor megfújom harsonám, megremeg a Föld s nyomában kifakad az ősi feszültség. Ezer vulkán erejével árassza el az igazság a világot s minden ember, ki hinni fog, jutalomban részesül az igazságból. Az Isteni hatalom munkálkodik s általam eljut üzenete mindazokhoz, akiknek szüksége van a nehéz időkben Isten szent igéjére. Ezer gazdagság lakik szívedben, ezer út, lehetőség, de ezer démon is. Légy mértékletes s hallgass szíved legszentebb bölcsességére, a szeretet szavára! Így utad a szerencse kíséri majd és mindig tudni fogod a választ, amelyet keresel. Bárhol is akadnál el, üzeneteim ott lesznek veled mindig! Figyelemmel kísérem azokat, kinek szívük tiszta s hitük töretlen. Csak mondjátok a nevem s én eljövök a bizonytalannak ígérkező komor, de sok változást ígérő esztendőben!  

Hívd Aurethielt a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd Gábriel arkangyal személyes üzenetét, ha úgy érzed, kapcsolatot szeretnél vele létesíteni! 
Most már NORMÁL díjas vonalon is kereshetsz minket, sokkal kedvezőbb áron!

Ha anyagi nehézségekkel szembesülsz, nézd meg ITT, melyik angyalokat szólítsd!

  • Uriel arkangyal üzente 

Mennyi szenvedés, baj van most a Földön s nem lesz ez másképpen most sem! Nehéz év áll az emberek előtt, amikor sokak hite kerül majd próbára. 

Nem szabad elveszítened hited, mert minden bajból van kiút! Csak gondolj rám, csak mondd el a nevem, ha úgy érzed majd, tavasszal heves viharok jönnek. Hatalmas viharok, talán olyan viharok, amilyeneket még soha sem láthattál. Óvni akarom azokat, kik nevemet mondják, segíteni akarom azokat, kik hisznek s tisztán élnek a hit igazsága szerint. Légy megértő az indulatosokkal szemben ebben az évben, mert sok harag lesz a szívekben! De neked legyen fontosabb a szeretet, mint a harag s fordulj mindenki felé szíved teljes erejével. Nem lesz könnyű esztendő, hol fagy, hol viharok, hol pedig aszály teszi próbára a földet, ahol élsz. Légy kitartó, mert óvni akarlak minden bajtól, hiszen az az én isteni feladatom. Ha engeded, hogy segítsek s figyelsz szavamra, nem csak biztonságod óvom, de titkos üzenetemben kijelölöm számodra a siker útját! Figyelj hitedre s hallgass a szívedre ebben az esztendőben! 

Hívd Violát a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), mert Uriel arkangyal titkos üzenetét csak személyesen kaphatod meg!


Harmóniát szeretnél szerelmi életedbe, vagy megtalálni az igazit? ITT megtalálod azokat az angyalokat, akik segíthetnek benne!

  • Rafael arkangyal  üzente 

Most gyógyulni akar a világ a betegségéből, magához akar térni a rossz álomból, amelyet önként vett magára. Gyógyulni viszont azt tud, aki éberségben éli napjait s fülei nem süketek szavaim iránt s kellő alázat van benne az isteni tudás elfogadása felé. Sokakat vezetek majd vissza ebben az évben a természethez, amely megteremti a spirituális tisztaságot. Harcos év közeledik, s ebben a harcos évben a testi épségtől fontosabb nincs. Tégy meg mindent, hogy jól táplált legyél, de ne túl táplált! Tégy meg mindent, hogy tested mozogjon s ne punnyadjon! Tégy meg mindent a lelki egészségedért, elméd ne hagyd elveszni a butaság tengerében! Szíved szerelmét ápold, óvd párod önmagadban is, hogy azt kaphasd vissza majd tőle, amit adsz! Mire itt az ősz, minden könnyebb lesz, de a tüzes nyár alatt, jó ha szólítasz, hogy veled lehessek a nehéz időkben! 

Hívd Marcus Mágust a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd Rafael segítségét a legjobb angyalmágus közvetítésével!

  • Mihály arkangyal üzenete 

Régen láttam már ennyi gonoszságot az emberek szívében, mint most, nagyon sokan folyamodnak sötét praktikákhoz. Hiteddel védd magad ebben az évben, mert tombolnak majd a sötét lelkek! Én voltam az, aki legyőzte a Sátánt s én vagyok Isten legerősebb arkangyala, aki minden sötétséget képes legyőzni. Most légy óvatos, mert sok rontás találhat gazdára, sok rossz mágia végeztetik be! Védelmezem az emberiséget, de jó és rossz között bizony dönteni kell. Ez a szabadság idén is megmarad. Isten és angyalai nem foghatják az emberek kezét, mert a szabad akarat szent! Sokan kerültek olyan helyzetbe az elmúlt időszakban, hogy a sötét mágiákba vetik bizalmukat. Sajnos helytelenül teszik, csak forrongó haragból táplálkozó erőket idéznek meg a Földön. Éppen ezért őrizd meg hited ebben a nehéz esztendőben! Mondd nevem, ha sok az ellenséged s kérd, hogy segítsek! Kérd, hogy legyek veled s kardommal sújtsak le azokra, kik sorsod rossz erővel, ártó szándékkal akarják eltéríteni! 

Hívd Xalent a 06 90 603 831-es számon (508Ft/perc), kérd Mihály arkangyal segítségét, ha úgy érzed, valaki rontást akar küldeni rád!  

Kérd az angyalok csak neked szánt, személyre szabott üzenetét, hogy megóvhasd magad a gondoktól, és hogy tudd, miként alakíthatod kedved szerint, szerencsésnek ezt az évet! Keresd bizalommal Aurethielt vagy Xalent a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!