You are currently viewing Halak és a 12 csillagjegy

Halak és a 12 csillagjegy

Halak és a Kos 

A Halak számára nem biztos, hogy a legjobb partner a Kos. Bár a zodiákusban követik egymást és sok tulajdonságuk kiegészíti a csillagjegyek hiányosságait, mégsem képesek tartós összehangolódásra. A Kos túlságosan tüzes, akaratos, akire a Halak mindent ráhagy egy idő után. Hívd Eugéniát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal mikor fogsz összehangolódni a jósnő szerint!

Halak és a Bika 

A két jegy összeillik, sőt, egymásból képesek a lehető legtöbbet kihozni. A Halak képes felkelteni a Bika érdeklődését. A Bika viszont nem lustul el a Halak mellett, mert mindig tudnia kell valami újat mutatni, hogy párját meg tudja lepni. Hívd Aurethielt  a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodban vannak-e még érzelmek!

VÍZÖNTŐ a csillagjegyed? Akkor nézd meg ITT, melyik csillagjegyek tehetnek igazán boldoggá!

Halak és az Ikrek 

A Halak leginkább csak háttérmunkás lehet az Ikrek mellett. Működhet a kapcsolat, de nem kimondottan tud boldog lenni. Inkább csak eléldegélnek egymás mellett, mondjuk azt, gondtalanul. Amennyiben valakinek az jó, hogy mindenki megy a maga útján és a társ inkább csak „papíron” van, akkor jó a párosítás. Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e még tűz a kapcsolatodban a jósnő szerint! 

Halak és a Rák 

Két vizes jegy, így a Halak passzol a Rák jegyhez. Vannak sarkalatos pontok, de minden boldog kapcsolatban kell, hogy legyen tanulás. Közösen szépen tudnak fejlődni, akár a közös munkahely is tud működni. Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, pároddal meddig leszel együtt a jós szerint! 

Halak és az Oroszlán  

Egy viharos kapcsolat is lehet jó kapcsolat. Tény, hogy a Halak nem érti az Oroszlán viselkedését. Sokszor képesek veszekedni, viszont a Halakban különös vonzalom tud kialakulni egy Nap imádó Oroszlán után. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, milyen fontos vagy párodnak az asztrológia szerint!  

Halak és a Szűz 

Nehéz az összhang a két csillagjegy között. Az érzelmek is nehezen, illetve kevésbé tartósan tudnak működni. A csillagjegy párok között nem éppen a legjobb párosítás a Halak és a Szűz párosa. Sok törődést és tudatosságot igényel a kapcsolat. Hívd Lénát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, van-e jövője a párkapcsolatodnak! 

Mindened megvan, de a színtiszta, felhőtlen boldogság még hiányzik az életedből? Kérj szerelmi fehér mágiát Marcus Mágustól vagy Lénától a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), hogy teljes életet élhess végre!

Halak és a Mérleg  

A kapcsolat tud működni, a Mérlegben elég tűz és szenvedély tud lenni ahhoz, hogy a Halak érdeklődését felkeltse. Annyi viszont nincs benne, hogy kevésnek érezze magát a párjához. A csillagjegyek illenek egymáshoz! Hívd Aurethielt a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párod családja mit gondol rólad a lapok szerint!

Halak és a Skorpió  

Egy ideig tud működni. Minden Halak egy szenvedélyes párról álmodik, de valójában túl sok nekik a Skorpió. Sokat tud tanulni a Halak szülött egy ilyen kapcsolatból. Mindenképpen fontos állomása ez a sorsnak. Utána az igazit már fel tudja ismerni a Halak és meg is tudja becsülni. Hívd Gabit a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy karmikusan mit is adtak neked eddigi csalódásaid!  

Halak és Nyilas 

Vagy veszekedés, vagy éppen tüzes szenvedély lobban fel a két jegy között. Nagyon nehéz őket megítélni. Talán a Halak ősellensége a Nyilas, talán a másik fele. Mindez csak egy kapcsolat folyamán tud kiderülni. Feldobott pénzérme a páros! Hívd Etát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy van-e jövője a párkapcsolatodnak! 

Halak és a Bak 

Mindketten boldogok lehetnek a párkapcsolatban, de igazán keveset vannak együtt. Sajnos mindkét jegy a munka felé húz, illetve egyik sem igényli a gyakori együttlétet. Munka, sikerek, karrier és jó pénzügyi dolgok, ezek lehetnek a párkapcsolat hozadékai. Valami viszont hiányozni fog mindkét fél számára! Hívd Violát a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, párodért mit tehetsz, hogy ismét szenvedélyes legyen! 

Halak és a Vízöntő  

A Halak számára a Vízöntő mindig képes valamilyen meglepetést okozni. Ez izgalommal tölti el. A Vízöntő utazási kedve is inkább imponál a Halak jegy számára. A Vízöntő számára a Halak mindig képes egy olyan alapot adni, amiben megtalálhatja az éppen elveszendő egyensúlyt. Hívd Marcus Mágust a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy a párkapcsolatodban meddig tart a boldog időszak az asztrológus szerint! 

Halak és a Halak  

Nem kimondottan jó a párosítás. A Halak jegynek párkapcsolatban nagyon fontos a megfelelő inspiráció. A két egyező jegy mindig a másiktól várja majd a „csodát”. Békésen éldegélnek egymás mellett, de ez a párosítás inkább egy megértő barátsághoz elegendő, mintsem igaz és szenvedélyes szerelem legyen belőle. Hívd Lunczer Juditot a 0690603831-es számon (508Ft/perc), tudd meg, hogy mit tehettek párkapcsolatotokért!

Iratkozz fel a hírlevelünkre! 

Ingyenes heti horoszkóp, alkalmanként ingyen jóslás és ajándék vár!