You are currently viewing Cigánykártya jóslás augusztusra!

Cigánykártya jóslás augusztusra!

A cigánykártya jóslás során a Veszteség, a Vágy és az Üzenet lapok jöttek fel. Nézzük meg, hogy ezek a kártyák milyen üzenetet közvetítnek feléd az augusztusi hónap folyamán, több életterületen is!

Karrier és munka terén nem árt az óvatosság, ugyanis könnyen lehetnek olyan emberek körülötted, akik akár csőbe is húzhatnak. Figyelmesnek kell lenned, ha nem akarod, hogy más halásszon el előled egy jó állást, ha nem akarod, hogy lefokozzanak, vagy kevesebb bért adjanak, és arra is figyelned kell, hogy az odaillő dolgokon kívül augusztusban senkinek semmiről ne beszélj a munkahelyeden. Mindemellett könnyen bonyolódhatsz munkahelyi flörtbe vagy titkos kapcsolatba is.

ITT mindig elolvashatod a legfrissebb heti és havi horoszkópodat!

Anyagiakban nem érezheted magad túl szerencsésnek a cigánykártya jóslás szerint, főleg a jelen helyzetben. Most sokkal kevesebb az esély arra, hogy plusz pénzeket tudj keresni, ráadásul könnyen keveredhetsz akár adósságba is. Ami önerőből nem megy, arra ott a szerencse. Keresd fel Megmondót a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p).

Könnyed vagy komolyabb kapcsolatok kialakítására kiválóan alkalmas az augusztus, a cigánykártya jóslás alapján. Bár a hónap első fele még a vágyakozásról és sóvárgásról szólhat, azután beindulhatnak az események. Fontos, hogy jól gondold meg, kit engedsz magadhoz közel, mert a Veszteség lapja arra is utal, hogy már a kapcsolat korai szakaszában is kiderülhet, hogy átvernek. Meglévő kapcsolatokban könnyen utalhat félrelépésre is. Kíváncsi vagy, hogy mikor jön el a szerelem, vagy arra, hogy párod megcsal-e? Keresd fel Xalent a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p), és válaszol neked!

Személyre szabott cigánykártya jóslásért hívd fel bátran Megmondót vagy Xalent a 0690603831-es telefonszámon (508Ft/p)! A nap legnagyobb részében elérhetőek, és útbaigazítanak, segítenek, hogy egy nagyon jó hónapod lehessen minden szempontból!

boszi kata

Boszi kata

A megmagyarázhatatlan jelenségek átszőtték családom életét, egészen kiskorom óta. Olyan történésekről beszélek, amelyeket csakis tisztánlátói és tisztán érzékelői képességem enged megmutatni. A pontos jövőd feltárása érdekében, tisztánlátói képességemet kiegészítem a cigánykártyával, hogy a megjelenő képek még élesebben mutassanak meg mindent. Az univerzális energiák lehívása mellett, dolgozom még a számmisztikával és az asztrológiával is.