You are currently viewing Névmisztika – Mit jelent a neved kezdőbetűje?

Névmisztika – Mit jelent a neved kezdőbetűje?

Rengeteg szó esik a számmisztikáról, míg a névmisztika kicsit háttérbe szorul és kevesen tudnak arról, hogy a hozzánk köthető leggyakrabban kiejtett szónak milyen mágikus ereje van.

A névváltoztatás komoly és bonyolult procedúrát igényel, mégis sokan élnek ezzel a lehetőséggel, ha nem elégedettek a nevükkel. Előfordul az is, hogy valaki azért változtatja meg a nevét, mert bár a hangzása, csengése szimpatikus, tudja, hogy a nevében található betűk szerencsétlenséget hoznak.

A neved kezdőbetűje nem ad teljes képet a személyiségedről, mivel ezt a teljes név ismeretében érdemes elkészíteni, mindenképpen a pontos születési dátummal együtt.

Hogyan befolyásolják az életed a betűk? Mi is a névmisztika?

Mindennek rezgése van a világegyetemben, a hangoknak is. Nem csak a gondolatainkkal, hanem a szavainkkal is teremtünk. Minél többször mantrázzuk, hogy sok pénzünk van, annál biztosabb, hogy sok pénzünk lesz, és minél többször ismételjük, hogy nincs pénzünk, annál biztosabb, hogy nem is lesz.

Te melyiket szoktad gyakrabban mondani? Azt, hogy van pénzem, vagy azt, hogy nincs? Ha az utóbbit, akkor ezzel bevonzod a negatív anyagi helyzetet az életedbe.

Nos, a fenti példában olyan szavak szerepelnek, amelyeken egy kis odafigyeléssel változtathatunk, csak szokás kérdése, hogy mit mondunk. De mi van azokkal a szavakkal, amelyeken nem tudunk olyan könnyen változtatni? Ilyen szó a neved is, hiszen valahányszor bemutatkozol, kénytelen vagy kiejteni a neved, vagy amikor szólítanak, akkor is körülötted vannak ezek a rezgések.

Tudd meg, hogy milyen rezgése van a neved kezdőbetűjének, és ha a negatív, rossz rezgés csoportba tartozik, akkor kérj egy tisztítást minél előbb szakembereinktől!

Bizonyos betűk egy adott rezgés-csoportba tartoznak. Ez a névmisztikai elemzés csak nagyvonalakban mondja el a kezdőbetűk jelentését, kiemelve azt, hogy mi válhat hátrányodra vagy előnyödre. Teljes elemzést Gábrieltől vagy a számmisztikus kollégáktól kérhetsz személyre szabottan. 

 Most ismerjük meg a 9 alapcsoportot! 

A, Á, O, Ó betűk jelentése:

Ha ezekkel a betűkkel kezdődik a neved, akkor nagyon nyitott személyiség vagy és sokszor nyitott vagy olyan dolgokra is, amelyek bajt hoznak rád. Légy gyanakvóbb, mert nem mindenki akar neked jót, aki rád mosolyog! Sok mindent elkezdesz, és nem fejezed be, mert ráunsz. Próbálj megvalósítani egyet a sok terved közül, mert ez által lehetsz akár sikeresebb és gazdagabb!

Kérj egy sorselemzést szakembereinktől, főleg, ha A vagy Á betűvel kezdődik a neved! Ezt most megteheted NORMÁL díjas vonalon is. 

G, H, J, K betűk jelentése:

A névmisztika szerint neked mindig keményebben kell megdolgoznod azokért a dolgokért, amikre szükséged van. Szeretsz dolgozni, a neved pedig segít abban, hogy minél többet dolgozhass, sajnos kevés pénzért. A Te neved nem hordozza a lottónyertesek jegyeit, de ettől még Neked is lehet nyereményed és olyan ajándékokkal jutalmaz meg a sors, amit csak te tudsz igazán megbecsülni. 

Kérdezd jósainkat, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy bevonzd a nagy szerencsét, és hogy a neved ne akadályozzon ebben! Most már alapdíjas vonalon is elérsz! 

Dzs, C, CS, S betűk jelentése:

A névmisztika szerint, ha sikerül valahogyan pénzhez jutnod, akkor azt biztosan meg tudod tartani. Jól fekteted be, jól forgatod meg. Addig nehéz, amíg egy nagyobb összeg érkezik az életedbe. Lehet, hogy csak később éred el azt az anyagi biztonságot, amire vágysz, de ha ez megvan, megnyugszol, és az állandó stresszből fakadó negatív gondolataid nem állnak az anyagi gyarapodásod útjába, így idősebb korodra sok pénzed lehet. Igazán pénzhozó kezdőbetűd van. 

Gy, Ly, Ny,TY betűk jelentése:

A neved kezdőbetűje szerint hajlamos vagy a negatív gondolatokra és szívesen hibáztatsz mást az elvesztegetett lehetőségekért. Akkor fordul a sorsod, ha rájössz, hogy sem a szomszéd, sem a politikusok, vagy a jelenlegi kormány, sem a gyerekkorodban ért traumák mögé nem bújhatsz el a felelősség elől. Ami a Te életedben történik, azért Te vagy a felelős. Ha ezt sikerül magadban tisztáznod, akkor nagyon nagy fordulat következik az életedben, bőséggel mindhárom területen. A nevedben rejlő blokkokat Viola kolleganő oldja még ma, ha szeretnéd. Keresheted NORMÁL díjas vonalon is. 

B, M, N, P betűk jelentése:

A névmisztika szerint a kezdőbetűd azt mutatja, határozott egyéniség vagy, és amire szükséged van, azt meg is szerzed magadnak. Nem vagy törtető típus, de ha elindulsz, akkor mindenki eltakarodik az utadból, átadva az elsőbbséget Neked. Ha a fenti betűk egyikével kezdődik a neved és úgy érzed, a leírás mégsem illik rád, akkor valamilyen blokk van rajtad és sürgősen kérj egy tisztítást Aurethiel kollégánktól! Nézd meg a jóslási csomagokat, és beszélj olcsóbb vonalon! 

D, L, N, T betűk jelentése:

A neved kezdőbetűje szerint érzelmes típus vagy, és ez alá rendelsz mindent az életedben. A szerelem, család a legfontosabb és utána következik minden más. Meg kell találnod az egyensúlyt az élet mindhárom területe között, addig sosem fogsz tudni kiteljesedni más területeken, pl. anyagiakban.  Túl sokat adakozol és szégyelled visszakérni a pénzt, amit kölcsönadtál. Sok lehetőséget szalasztasz el, amiatt, hogy másokat helyezel magad elé. Érdemes egy teljes névmisztikai elemzést kérned, hogy tisztábban láss! Nézd meg kedvező jóslási ajánlatainkat

Ö, Ő, U, Ú, Ü, Ű betűk jelentése:

A névmisztika szerint egy különc vagy, és valószínűleg a neved is egyedi, amit vagy nagyon kedvelsz, vagy egyáltalán nem. Ha nem szereted a neved, az egy jel, hogy valamilyen negatív energia társul hozzá, ez esetben kérj egy tisztítást szakembereinktől! Az Ö betű rezgése nagyon pozitív, nem véletlenül található az öröm szavunkban kétszer is. Rengeteg pozitív lehetőség van az életedben, és ha ezeket még nem élted meg, akkor tedd fel a kérdéseid tanácsadónknak!  Normál díjas vonalunkon kedvezőbb áron.

E, É, I, Í betűk jelentése:

A neved kezdőbetűje szerint spirituális beállítottságú ember vagy, néha túlságosan is hiszel a felső hatalmakban és nem teszel eleget egy cél érdekében. Beletörődsz, mondván, hogy biztos így kellett lennie. Emlékezz a régi és közhelyesnek tűnő mondásra, “Segíts magadon és Isten is megsegít”!

Vedd a kezedbe a sorsod, és ha nem tudod, honnan indulj el, akkor kérj segítséget tanácsadóinktól még ma!

Sz, Dz, Zs, Z betűk jelentése:

Törtető vagy és karrierista, számodra mindig az a legfontosabb, hogy a saját érdekeid érvényesüljenek. Nagyon kell szeretned valakit ahhoz, hogy az ő érdekeit fontosabbnak tartsd. Szereted a stabilitást, és mint a dupla betű is mutatja, két lábbal állsz a földön, tehát az áhított anyagi biztonságot eléred. Sajnos a nevednek sok negatív rezgése van, kérd Eugénia kolléganőnk segítségét, aki megtisztít a rosszakarók energiáitól! Ne feledd, normál díjas vonalon sokkal kedvezőbb feltételekkel kérheted! 

F, L, R, T, V betűk jelentése:

Irracionális félelmek gyötörhetnek, amelyek ellen tehetetlennek érzed magad. Van mód arra, hogy megszabadulj ezektől a félelmektől, és ha megtetted, akkor már semmi nem állíthat meg a boldogulás útján. A sok pénz, szerencse mind benne vannak ezekben a betűkben, csak le kell győznöd a félelmeidet, ebben pedig akár kollégáim is tudnak segíteni Neked!

Ha érdekel a teljes neved jelentése, hogy milyen sors vár rád, olvasd el a cikkünket!

Kérdezhetsz magadról, vagy valaki másról is. Elég, ha a nevét elmondod kollégáinknak. Jósainkat eléred a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/perc) vagy az alapdíjas 061 550 7323-as számon.