You are currently viewing Vőlegényem megcsal, lehet még hűséges férj belőle?

Vőlegényem megcsal, lehet még hűséges férj belőle?

Megkérdeztük tanácsadóinkat, mi a véleményük a kérdéssel kapcsolatban.  A hűtlenség kérdése nagyon fontos terület, hiszen minden monogám kapcsolatnak ez az alapja. Egyesek szerint, ez a fő bűn, míg mások könnyedén szemet hunynak felette s élik tovább mindennapjaikat. Nézzük, mit is mondanak ezzel kapcsolatban tanácsadóink. 

Viola

A legtöbb esetben sajnos nem működik egy ilyen kapcsolat. Ennek ellenére egy jósnak mindig kötelessége megnéznie a lapokat. Egy ilyen esetre konkrétan emlékszem is. Egy fiatal hölgy vőlegénye lépett félre. A hölgy tőlem kért tanácsot. Sajnos a kártyák azt jelezték, hogy ebből a „kutyából sem lesz szalonna”. Nem tudtam jót mondani a hölgynek, de adtam neki egy szerelem vonzást. Pár hónap múlva a hölgy boldogan hívott s újságolta, új kapcsolata van s talán sosem kapott ennyi figyelmet s törődést mint most az új párjától. A vőlegényen sikerrel túllépet, sokszor a lelki megrázkódtatást, a veszteség elviselése mellett az újrakezdésben is segíthet egy jó rituálé!  Amennyiben te is csalódtál már, neked is bizonytalan a sorsod? Kérdőjelek uralják a

párkapcsolatod? Akkor talán beszélnünk kellene! Hívj a 0690603831 számon(508Ft/perc) a 619-es kódon. Várni foglak s bízhatsz benne, hogy minden tudásom beleadom, hogy kérdésedre választ adjak, vagy utat mutassak neked, esetleg egy ősi rítussegítségedre legyen, általam!

Aurethiel

A félrelépés egy kapcsolat olyan szakaszában, ahol az elköteleződés megtörtént, a megcsalt fél számára komoly lelki törés, lelki trauma. Megrendül a hit a másikban, létrejön egy bizalomvesztés, ami a jövőre vonatkozó elbizonytalanodáshoz vezet. Döntéshelyzetbe kényszerül a megcsalt fél. Hogyan tovább, vele, vagy nélküle?  Nem az a legfontosabb kérdés, hogy lehet-e a megcsalóból hű férj, hanem az, hogy a megcsalt fél túl tud-e jutni, felül tud-e emelkedni a megcsalatottság érzésén, és helyre tud-e állni benne a bizalom. Ha igen a válasz, csak akkor érdemes folytatni a kapcsolatot.

Bárki is forduljon hozzám, tapasztatom mellet nagy hangsúlyt fektetek az univerzum által közvetített üzenetre. Legyen kártya, vagy inga, mindig elmondom azt, amit a mindenség üzen. Nem csak egy alapos jóslással tudlak segíteni, akár hűtlenség esetén is, hanem különleges szerelmi mágiáimmal is építhetem a sorsod s a boldogságod!

Hívj a 0690603831 számon (508Ft/perc)  a 530-as melléken várlak szeretettel és odafigyeléssel! 

Gabi-985-kód.

Párunk a tükrünk, ami nem tetszik benne, az bennünk is megvan. Mindezt elnyomjuk, a tudatalattiban. A sors viszont ravasz, gyakran kívülről szembesít a belső bajainkkal. Például zavar a trehánysága, rendetlen, szétdobálja a cuccait, ez nem azt jelenti hogy akkor én is szétdobálom a cuccaimat és minden meg van oldva. A tükör nem így működik, hanem valamiben én is trehány vagyok, valahol mi is hibázunk. Elnyomom magamban a dolgokat, mert az tökéletességre törekszem, amit sajnos nem lehet.

A hűtlen vőlegény annak a jele lehet, hogy velünk sincs rendben valami, csak mi nem feltétlenül lépünk félre. Akár a neveltetésünk miatt, akár vallási okok miatt, bármi miatt lehet ok,de nem tesszük. Egy kapcsolaton dolgozni kell, csak úgy magától nem fog működni, nem lesz jó a kapcsolat, ha nem teszünk érte. A  másik fél akkor fog megcsalni, ha “ellaposodott” a kapcsolat, és mi nem teszünk semmit azért, hogy jól működjön! Te is tehetsz a kapcsolatodért! Segítségedre tudok lenni!  A horoszkóp sok kérdésedre adhat választ! A párhoroszkóp abban az esetben, ha egy félrelépés áldozata vagy, sorsfordító jelentőséggel bírhat! Na habozz, ha úgy érzed, hogy segíthetek!

Hívj a 0690603831 számon (508Ft/perc)- 985 kód! Talán csak egy hívás, hogy megismerd azt az utat, vagy éppen valakit, akit vagy amit a csillagok jelöltek ki számodra!