You are currently viewing Mit üzen a tarot januárra?

Mit üzen a tarot januárra?

Válassz egyet a három lap közül, és tudd meg, mit is üzen számodra a januári ingyen jóslás!

Tarot jóslás

 

  • Egyes lap: Uralkodónő 

 

A január termékeny hónapnak ígérkezik számodra. Érdemes mindent komolyan venned, de időnként szívedre is tudnod kell hallgatnod. Sok múlik majd azon, hogy képes leszel-e munkád során mások jó tanácsára hallgatni. Amennyiben bizalmat is tudsz szavazni másoknak, sikeres hónapot tudhatsz majd magad mögött. Pénzügyekben óvakodj azoktól, akik kölcsön kérnek tőled! A szerencséd is jó lehet, s a csillagokban ettől több is van számodra megírva.

Szerelemben túlságosan sokat vállalsz magadra, párod sokszor túlzottan is ki van szolgálva. Jobb, ha helyre rakod az egyensúlyt, mert előbb vagy utóbb ebből nagy feszültség alakulhat ki. Amennyiben párod természetesnek veszi, hogy te körülugrálod, talán rossz kapcsolatban vagy, és ideje elgondolkoznod a jövőn. Azonban ha nincs párkapcsolatod, a januári újhold szerelmet hozhat neked.. 

 

Hívd Szegedi Pannit a 830-as melléken a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), tudd meg, mit kell tenned, hogy megszabadulj a negatív erőktől!

 

  • Kettes lap: Remete

 

Sokszor jobb, ha bizonyos utakon egyedül jársz. Most bizonyíthatsz munkádban leginkább, hogy mire vagy képes. Még abban az esetben is megéri, ha kezdetben munkatársaid ferde szemmel néznek rád. Az idő neked fog dolgozni, s érdemeid majd elismerik, amennyiben kitartó vagy. A fagyos január számodra heves harcokat és sikereket hozhat. Nagyon komoly szerencse érhet a szerencsenapodon.

 

Szerelemben bármennyit is teszel kapcsolatodért, párod valahogy nem lesz képes észrevenni fáradozásaid. Talán nem is erre kellene most koncentrálnod, hanem önmagadra. Tarts több énórát ebben a hónapban, s foglalkozz olyan dolgokkal, amelyeket egyedül is szeretsz csinálni! Nem mindig kell sülve-főve a párunkkal időzni. Hagyjátok egymást egy kicsit levegőhöz jutni! Amennyiben nincs kapcsolatod ebben a hónapban leginkább plátói szerelmet találhatsz, ha úgy érzed, szükséged van rá. 

 

Hívd Gabit a 925-ös melléken a 0690603831-es számon (508 Ft/perc), kérd el az öt titkos számot, amelyek szerencsét hozhatnak neked!

 

  • Harmadik lap: Végítélet

 

Időnként a környezetünk borúsan ítéli meg a jövőt. Lehet van igazságtartalma, de nem szabad mindig félelemben élni. A dolgok megtörténnek majd, s ez még számodra kedvező helyzetet is teremthet. Sokak élete nehéz időkben kap igazán értelmet. Amennyiben ezt a lapot választottad, a lap azt üzeni neked, hogy januárban a sors valamilyen különleges feladatra választ ki. Szerencsében légy spontán, és engedj a pillanat megérzéseinek! Akár bele is trafálhatsz valaminek a közepébe! 

 

Szerelemben az újévi fogadalom sosem válik be, most mégis azt érzed, hogy sok dologban újultok majd meg. Valóban így lesz ez, tényleg sok változás megy végbe körülöttetek, amelyeket ti akartatok. Ez a január ígérjen bármilyen borús 2023-as esztendőt, valahogy mégis jó lesz. Sok dologban kaptok egészen új lendületet. Amennyiben nincs párkapcsolatod, légy óvatos! Hatalmas szerelem közeleg, ami nem biztos, hogy felhőtlen lesz.

Megfizethető jóslás már 2980 Ft-tól! Részletek ITT! Semmi gond, ha nem tudsz emelt díjas számot hívni, már alapdíjas vonalon is elérheted jósainkat!