You are currently viewing Mit üzen a tarot májusra?

Mit üzen a tarot májusra?

A legtöbb jós eszköz, ahogy a tarot kártya is, közel áll a természethez. A természetben érzékelhető leginkább Logos, a mindenség áramlása. Május számomra a Földanya hónapja, talán az sem véletlen, hogy ez a csodás hónap ad helyet az anyák napjának is. Az ősidőkben sok helyen anyaközpontú társadalom volt. Akkor még az ember közelebb állt a természethez, közelebb állt Logos igazságához. Természetesen ez a távolság most sem csökkent, csak az illúzió világa, a sok álca eltakarja előlünk a fényt. Május a születés és a szabadság hónapja, s főlapja az Uralkodónő. Kicsit meglepődtem, amikor ez lap jött ki erre a hónapra, hiszen ez az anyaság kártyája is.

 

Válassz egy lapot ITT, hogy megkaphasd sorsfordító üzeneted!

 

Az Uralkodónő valahol az ősi igazság, valahol egy olyan teljesség, ahol levetkőzzük magunkról a fölösleget, az egyetlen szent alázat útján a természet törvényével szemben. A születés a legfontosabb a természetben, hiszen csak így létezhet a másik pólus, a halál. Egy dologban biztos lehetsz az ingyen jóslás sorai szerint: májusban rengeteg ötleted lesz. Sok olyan dolog jut eszedbe, amire eddig álmodban sem mertél gondolni. Neked tudnod kell majd választani, tudnod kell dönteni a megvalósítható és a megvalósíthatatlan ötletek között. Ideális hónap ez a mágia gyakorlására, a különleges szertartások elvégzésre, hiszen a mikro- és makrokozmosz most kapcsolódik össze a maga folytonosságában. Azaz, most egy kis lépés később hatalmas ugrás lehet előre. Álmaid együtt fejlődhetnek az erősödő és növekvő természettel. Minden sikeres mágiának a kulcsa az apró lépésekben rejlik. El sem tudod azt képzelni, hogy a kis jelentéktelen gondolatok feletti uralmad milyen nagy mértékben is kapcsolódik mondjuk a szerencsédhez. Ez a hónap az anyaság, a születés és a teremtés hónapja. Te mit szeretnél teremteni? 

Bármire is van szükséged, keress egy igazi természetmágust! Keresd a tűz és jég urát, keresd azt, aki több dimenzióban létezve kapcsolódik egy másik világhoz! Hívd azt, aki segít abban, hogy egy csodás hónap természetéből fakadó erejét feléd fordíthassa! Hívd Marcus mágust a 993 melléken. a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc)!  


Nézd meg ITT, mit üzen neked a 4 arkangyal!

 

A májusi tarot jóslás sikerekben visszafogottabb hónapot jelez előre számodra. Most nem a látványos munkasikerekkel kell foglalkoznod, hanem önmagad csiszolásával. Ebben a hónapban fordíts sok figyelmet a tanulásra és az elméleti dolgokra! Munkatársaiddal légy megértőbb és inkább a szeretet szavára figyelj, mintsem a haragodra! Nagyon fontos, hogy még gondolatban se korlátozd senki szabadságát sem, mert később minden visszahathat rád. Légy egy kicsit anya, s légy egy kicsit Földanya gyermeke, aki a békés egymás mellett élésben hisz. Munkád legyen bármilyen viharos is, ne feledd majd el, bárhogy is háborogsz, bárhogy is fojtogat a stressz, a legtöbb dolgon ezzel nem változtathatsz semmit! 

Sokszor bármit is teszel, egyszerűen ellenséges a környezeted. Egy ilyen szép hónapban ez hatalmas blokkot jelent. Akár kellemetlen erők is terhelhetnek miatta, így viszont nehéz megtalálnod a békesség útját. Tudd meg a legjobb mestertől, hogy van-e rajtad bármilyen blokk, korlátoz-e valamilyen erő? Hívd Aurethielt az 530-as kódon, a 06 90 603 831-es számon (508 Ft/perc)! Kérj tőle negatív erő vizsgálatot, s ha szükséges, rámutathat a szabadulás útjára!



Szerelemben a május csodaszép lehet, amennyiben van párkapcsolatod. A kártyák azt tanácsolják, hogy kicsit dobd félre a gondokat és bajokat. Tedd oldalra a nagy terveket és fogjátok meg egymás kezét, majd menjetek a legősibb szentélybe, a természetbe! Keressetek egy helyet, ahol még élnek a nyírfák, és tegyétek azzal tiszteleteket Földanya előtt, hogy boldogok vagytok kicsit az Ő csodás kertjében! Májusban minden azon múlik, hogy mennyire vagy képes félretenni a bajokat, s kicsit a jelenben lenni. Nullázzatok le mindent, csak erre a hónapra! Felejtsétek el a bűnöket, a megcsalást, a hibákat és a hiányosságokat! Próbáljátok meg, hogy tudtok-e még egyáltalán boldogok lenni! Aztán a bajok úgy is visszatérnek, s a múlt Szent Iván napjáig újra feltárja önmagát. Most viszont legyetek boldogok! Az ingyen jóslás rólad sem feledkezik meg, ha magányos vagy. Május? Ne ülj otthon, menj a szerelem elébe! Légy szabad és fedezd fel újra közvetlen környezeted! Sétálj el a közeli erdőbe, sétálj el a folyóhoz vagy tóhoz! Fedezd fel újra környezeted, s közben lehet megpillanthatod azt, akit már régóta vársz… Legyen hát szép a májusod!  

 

Fontos kérdéseid vannak anyagiakkal, munkával vagy magánéleteddel kapcsolatban? Keresd fel tarot mestereink egyikét, hogy gyors és őszinte válaszokat kaphass! Keresd bizalommal Marcus Mágust vagy Aurethielt a 06 90 603 831-es telefonszámon (508Ft/min)!

Telefonálhatsz külföldről is szakembereinknek!

Szlovákiából a következő számot tárcsázd: 0900 605 605 (1,6 €/perc)!

Romániából pedig ezt: 0903 760 611 (1,56 €/perc)!